amin... ben ilk defa yumurtlama gününe dikkat ettim ve birde sabah birlikte olmaya. yataktan kalkmadım hareket etmeden yarım saat bekledim her seferinde ve birde kesinlikle sıcak suyla yıkanmadım ılık suyla duş aldım zararı oluyormuş diye...
kıslar ben sanırım biras abarttım ama 18 gün geçti 7 aydır olmuo olmuo die test yapmaya da korkuyorumbenım de genelde sağ kasıgıma sancı girio bas donmem oluyor mıdem yemek yıyınce bulanıo nedense cok usumem var gogus uçlarım acıyo sırtım agrıo ve sag bacagıma kramp gırıo aksamları bunlar bır belırtı olabılır mı yoksa psıkolojık mı korkuyorum ya yıne degılse dıye
hoşgeldin canım.. ben de ölçüyodum ama karışık gidince bıraktım. bi de çok üstünde durmadım ama şimdi merak ettim. ölçümlerimi yazsam yardımcı olabilir misin
süper valla bende dıkkat etmeye calısıyorum devamlı olmamakla beraber ama bu sefer daha da dikkat etmeye calısacaz konustum eşimlebende onceden her ilişki sırasında dus alırdım ve sıcak suay alıstıgım ıcın sıcak suyla yapardım ama bu ay ılk defa ilişki öncesi ve sonrası duş almadım normal aldıgımda da ılık suyla yapmaya özen gosterdım bu ay da ole yapıcam benımde reglım dun bitti hadi hayılrısı diyim barii
canım slm bende beklenen adet tarıhımden tam 18. gun adet oldumm bende devamlı tst yaptırdım ama ne kıst cıktı nede bebek belkı bır umut dedım ama reglı olmayınca bekledım ama malesef testler her zamankı gıbı dogru cıktı ve ben reglı oldum ve dun bıttı bu ay tekrardan devam işte inşallah sen hamişssindir..canımmmmm inşallah dualarımz seninle ama test yapmanı önerırım varsa kesın cıkarrr canımmm en azından pisikolojik rahatlarsın cok zor bılıyorummmmmmmmmmmm
Selam kızlar hamiş olanları tebrik ederim çok sevindim onlar adına..Belirtilerinizi okuyorum benim de adetime 5 gün var ama adet belirtileri dışında bir belirtim yok malesef..çok canım sıkılıyorhiç idrar testi yapmadım şimdiye kadar şeytan diyor git al bi tane.. yapsam mı acaba kızlar? bi mucize olur çıkar belki ne dersiniz? moralim çok bozukkk
ay sağol ya en sonunda öğrendim şu ısı olayını acayipde rahatladım anlicannn
Selam kızlar hamiş olanları tebrik ederim çok sevindim onlar adına..Belirtilerinizi okuyorum benim de adetime 5 gün var ama adet belirtileri dışında bir belirtim yok malesef..çok canım sıkılıyorhiç idrar testi yapmadım şimdiye kadar şeytan diyor git al bi tane.. yapsam mı acaba kızlar? bi mucize olur çıkar belki ne dersiniz? moralim çok bozukkk
mr kızlar ben aranıza dün katılmıştım yazılanları okuyorumda benim ilk hamileliğimde hiç belirti olmadı hatta ilk denememiz diye beklemiyordum bilesadece adet tarihinde adet olacakmış gibi ağrı oluyor bide yumurtlama döneminden 10 gün sonra ancak belirtiler başlayabilir bunu unutmayın sık idrara çıkmak bel ağrısı göğüs ağrısı vs gibi
benim dha yeni yeni olmaya basladı eslemcim 18 gün geçti bakalım dediklerin bana cok uyuyor ama hayırlısı artık:18:
canım zaten adet belirtileri ile tıpatıp benzer özellikteler geneli adet geçtiğinde idararda belli olur diyor ama bazılarının da adetten önce de oluyormus için rahat etcekse yap canım eger gecikirse de negatif çıkarsa da tekrardan yaaparsın ben cok denedım oyle :)
hiç test yapmadınmı benim 3 yaşında bir kızım var ama geçen sene düşük yaptım ama 3 aydır korunmuyoruz ama bişey olduğu yok
slm benimde 5 günüm var bu erken testlerden nasibimi aldım bu ay gecikmemi bekleyeceğim yani bi kere idrar testinde gecikmeden yapıldığında hamile olsan bile kolay kolay çıkmıyor, kan testinde ise dr lar bi hafta 10 gün geçmediği sürece kaile almak istemiyorlar 5-6 güncük bekliycezz as kaldı oladabilir olmayadabilir
Sağol canım ne bileyim kararsız kaldım. geçen ay belirtilerim çok fazlaydı kesin hamileyim diyordum ama olmadı. bu ay bişey hissetmiyorum kasık batmaları ve adet belirtileri dışında göğüslerim bile fazla acımıyo..hayırlısı bakalım
hayırlısı canım yaparsan bıze de haber ver ben de bugun tum cesaretımı toplayıp yapmaya karar werdım:) senınle benım belırtıler uyuo bende de kasıt batması war
slm kızlar..bende sitenin takipçilerindenim..ama bişeyler yazmak bugune kısmetmiş..1,5 yıldır bebek istiyorduk..ve sevınçli haberi 1 şubat tarıhınde kesın olsrak aldık :))
bır yıl boyunca doktorum hıcbır tedavı onermedı..zaten ıkımızdede bı sorun gorunmedi..sonra da yumurtlama testi aldık yumurtlama oldugu gunlerde özellıkle ilişkiye gırdık ama 5 ay yıne bısey olmadı..son ay artık hiç düşünmedim,ne zaman yumurtlamam dıye takıbını yapmadım hatta dıger aylara gore daha az ılışkıye gırdım..aklımda bebek fıkrını cıkardım..psıkolojık olarak cok rahattım...
adetım yaklastıkca yıne karın agrım ve göğüste şişkinlik vardı..bu seferde olmayacak demiştim ama oldu..yani adeti yaklaştıkca karnı agrıyan,göğüslerı acıyan arkadaslar umutsuzluga kapılmayın 28 ocak adet olmam gereken tarıhtı ama olmadım..aynı gun gebelık testı yaptım pozıtıfdi...ve 3-4 gun aynı adetlıymısım gıbı agrılarım sürdü,tek fark sag kasıgımda ara ara ıgne gıbı batlamar oluyordu..kan tahlılını 1 şubatta yaptırdım o da olumlu cıktı..benım hıc bır belırtım olmadı aksıne adet belırtılerı vardı..psıkolojınız cok onemlı,her zaman rahat olmaya calışın..
allah herkese bu duyguyu nasıp etsın..
slm kızlar..bende sitenin takipçilerindenim..ama bişeyler yazmak bugune kısmetmiş..1,5 yıldır bebek istiyorduk..ve sevınçli haberi 1 şubat tarıhınde kesın olsrak aldık :))
bır yıl boyunca doktorum hıcbır tedavı onermedı..zaten ıkımızdede bı sorun gorunmedi..sonra da yumurtlama testi aldık yumurtlama oldugu gunlerde özellıkle ilişkiye gırdık ama 5 ay yıne bısey olmadı..son ay artık hiç düşünmedim,ne zaman yumurtlamam dıye takıbını yapmadım hatta dıger aylara gore daha az ılışkıye gırdım..aklımda bebek fıkrını cıkardım..psıkolojık olarak cok rahattım...
adetım yaklastıkca yıne karın agrım ve göğüste şişkinlik vardı..bu seferde olmayacak demiştim ama oldu..yani adeti yaklaştıkca karnı agrıyan,göğüslerı acıyan arkadaslar umutsuzluga kapılmayın 28 ocak adet olmam gereken tarıhtı ama olmadım..aynı gun gebelık testı yaptım pozıtıfdi...ve 3-4 gun aynı adetlıymısım gıbı agrılarım sürdü,tek fark sag kasıgımda ara ara ıgne gıbı batlamar oluyordu..kan tahlılını 1 şubatta yaptırdım o da olumlu cıktı..benım hıc bır belırtım olmadı aksıne adet belırtılerı vardı..psıkolojınız cok onemlı,her zaman rahat olmaya calışın..
allah herkese bu duyguyu nasıp etsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?