Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tabi canım sorabilirsin ne demek..

sağol canım.. utanıyorum artık şu sabırsızlığımdan ama anla beni canım
sen geçen gün demiştin yaa şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kasıklarımda ağrı hissetmiştim diye benim de aynı oldu... sen yumurtlama gününden kaç gün sonra öğrendin. eğer gerçekten bişi varsa ben onu ne zaman öğrenebilirim ki..

Kızlar ben çok kötüyüm.Keşke sizin gibi sabırlı ve güçlü olabilsem.Her gün ağlıyorum.Çok hassasım galiba.Etrafımdaki insanlara o kdar hassas davranıyorum ki üzmemek için.Neden onlar bu kadar acımasız.daha 5 ay oldu.Aptal gibi düşünmeye başladığımız zaman sorduklarında evet artık düşünüyoruz dedim.Şimdi kısır muamelesi yapıyorlar.Halam bile düşünün.Kızının birinin 10 yıldıe çocuğu olmuyor.Tek kelime bile etmedi.Şimdi benimle yaşıt kızının çocğu oldu.Nasıl gözüme sokacaklarını bilmiyorlar.Ya da ben çok alınganım.Etrafıma elime bile üzülmüyormuş gibi davranıyorm ama kahroluyorum.Her kuytuda ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin diye dua ediyorum.(((((43:

anlıyorum canım seni ben yumurtlama günümden sonra kasık ağrısı ve uyku hali yaşadım çok bir ateş basması sanki boğuluyormuşum gibi geldi(sadece yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonra korunmasız ilişki oldu) anladım bir değişiklik olduğunu ama bekledim adet günümün 1 hafta geçmesini o zaman tek bir test kitiyle öğrendim..ama önceki gebeliğimde sabredememiştim adet günümden 1 gün önce silik çizgiyi yakalayıp kan tahlili yaptırmıştım..eğer gerçekten birşey varsa ki inşallah var sende adetin geçmesini bekle tatlım aklından çıkar şimdi acabaları bu şekilde daha çabuk geçicek zaman inan bana

canım benim sabret Rabbim kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..bizimde evliliğimiz 4 yıl oldu ve bu süre zarfında korunduk tabi herkes bir sorun olduğunu düşünmeye başladı sende benim gibi de daha düşünmüyoruz ne zaman hazır hissedersek o zaman deyip geç bir daha laf yapamıyorlar...aptal gibi hiççç deme kendine o zaman düşünüyorduk ama şimdi biraz daha beklemek gerektiğine inanıyoruz de.. anlayamıyorum insanları bir de akrabalar nedense daha acımasız oluyor

merhaba arkadaşlar bende sabredemeyip test yapanlardanım daha adet olmama 2 gün var halbuki ama bi haftayı geçti göğüslerim inanılmaz büyüdü 3 tane test yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırmayada çarşambaya kadar vaktim yok iş yüzünden bide kasılkarıma ara ara ağrı giriyor ne dersiniz olabilir mi?:44:

canım tebrikler bekle biraz daha ultrasonda bakar doktorun bence kesin hamilesin

canım allah çok büyüktür emin ol birgün sanada verir ama çok dua at sabret ve sakın takma takıncada olmuyor biliyosun ........melisin dediği gibi düşünmüyorum de ve sert çıkma sakın takmamış gibi yap....soğan suyu falan dene bitenem

silikte olsa 2.çizgi çıktıysa hamilesindir canım ama sen yine de adetin geçince kan testi ver belki kimyasal gebeliktir.yani inşallah değildir de yine de üzülmeni istemem..

canım tebrık ederım senııı hamılesın kesınnnnnn Allah tamamına erdirsinnnnnnnn

canım senin yaşadıklarını birebir ben yaşadım 1 buçuk yıllık evliyim 5 ay önce bebek isteme maceralarım başladı bende çevremde soranlara evet düşünüyoruz artık demeye başladım iyice stres oldum söylemeye başladıktan sonra veee her ay bi kuzenim ya da eşleri komsum iş arkadaşlarım veya eşleri hamile kalmaya başladılar ve ben her haber almamda bozuluyordum yani istem dışı sonra soranlar noldu diyenlere falan seneye düşünüyoruz dedim inansalarda inanmasalarda psikolojik olarak ben rahatladım kimsenin ne düşündüğü önemli değil ben önemliyim die düşündüm neyse çalışmaya başladım bu ay elimden geleni yaptım olursa artık olmazsa da sıkıntı yapacağımı sanmıyorum şubatta daha sıkı çalışacağım denenmiş bir sürü yöntemler var hiç biri olmadı dr a gidip onun önerilerini uygularım o da olmadı tüp bebiş sınır yok yani moralini bozma üzülme kocanı çok sev pozitif ol plates yap vaktin varsa yürüyüş rahatla

sağol canım cevabın ve içindeki his için normalde bu kadar sabırsız davranmazdım ama biraz özel bi durum var. topik konumuzla pek ilgisi yok ama yine de fikrini merak ediyorum.. sorun şu ki; biz ailelerden uzaktayız ve kurban bayramında da gidemedik. annem o zaman çok üzülmüştü, ben de 15 tatilde gelip 2 hafta kalıcam söz diyodum. ben tatile girdim ama yine eşimin işleri olduğundan o gelemicek ben gidecektim. ama şu hamilelik şüphesi elimi kolumu bağladı.. eğer hamileysem bunu eşimden ayrıyken öğrenmek istemiyorum. sanırım kocişim gelemicek diye de gitmeyi pek istemiyorum ama değilsem de bunu çok geç öğrenirsem, annemlerin yanına gidemediğim için, üzülcekler ve sözümü tutamadım diye suçluluk hissedicem. kafam allak bullak oldu..

ay canım benim sen boşfer etrafındaki insanları her lafa bi kılıf uydururlar zaten ben 2 senem olcak hiç bişeyim olamamasına rağmen bekliyorum hala sabırla allahım hayırlısını versin önce zamanı var demekki öle düşün canım isyan etme kocanla tadını çıkar yanlızlığının biraz daha öle düşün farklı şeyler yap düşünmemeye çalış olmuyo tabiki ama sen umursamaz davranırsan etrafındakiler canını acıtamaz acelemiz yok de geç boşver

ciddimisin çok umutlandım şimdi :) 3 ündede silik çıkması sinir etti beni emin olamamak çok kötü. yarın tekrar yapıyım mı test sence?

yarın tekrar test yapma canım regl bir kaç gün geçsin öyle yap derim çünkü bende önceden silik çizgiyi netleştirmek için 1 gün içinde kan testi yaptırasıya kadar tam 4 tane kendim test yapmıştım ve hepsi silikti tabi sonra kan testiyle netleşti ama içim rahat etmiyordu illa o ikinci çizgi net olacaktı 3 kere daha test yapmıştım yani canım bu çabalar boşa gidiyor şimdi bekledim tek bir test kitiyle öğrendim kan testi yaptırmıcam 10 gün sonra ultrasonda bakıcak doktorum...inşallah hepimiz yolunda giden bir hamileliğe başlamışızdır...Rabbim tüm bekleyenlere tez vakitte yaşatsın bu duyguları...

Son düzenleme:

rica ederim canım sen kendini hiçbir zaman suçlu hissetme bence ailenin yanına git bir hasret gider hava değişikliği olur hemde eşine süpriz yaparsın ondan ayrı öğrendiğinde benim hep hayalimde o vardı filmlerdeki gibi ufacık bir hediye paketinde minik patikler hediye edicektim üzerinde de babacım ben geliyorum yazıcaktı ama benimki benden meraklı tek başıma bile yapamadım idrar testini :) sürpriz yapmak nerede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…