seni takip ettim biliyorum yaşadıklarını canım.Çok sabırlısın maşallah..ben de sabredicem zaten elden gelen başka bişey yok..allah hayırlısını versin.hepimiz için dua ediyorum
tabi canım sorabilirsin ne demek..
sağol canım.. utanıyorum artık şu sabırsızlığımdan ama anla beni canım
sen geçen gün demiştin yaa şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kasıklarımda ağrı hissetmiştim diye benim de aynı oldu... sen yumurtlama gününden kaç gün sonra öğrendin. eğer gerçekten bişi varsa ben onu ne zaman öğrenebilirim ki..
şeker bizim adet tarihlerimiz aynı sabret 11 i ne kadar82::82::82::82::82:[/Q
tamam canım bekleyelim bakalım neler olacak?sabır sabır sabır.....
birbirimize söz verelim 11 ine kadar hiç test yapmayalım ama birlikte yazışalım teselli verelim sabr edelim ikna edelim birbirimize olarmııııııııııııııı
Kızlar ben çok kötüyüm.Keşke sizin gibi sabırlı ve güçlü olabilsem.Her gün ağlıyorum.Çok hassasım galiba.Etrafımdaki insanlara o kdar hassas davranıyorum ki üzmemek için.Neden onlar bu kadar acımasız.daha 5 ay oldu.Aptal gibi düşünmeye başladığımız zaman sorduklarında evet artık düşünüyoruz dedim.Şimdi kısır muamelesi yapıyorlar.Halam bile düşünün.Kızının birinin 10 yıldıe çocuğu olmuyor.Tek kelime bile etmedi.Şimdi benimle yaşıt kızının çocğu oldu.Nasıl gözüme sokacaklarını bilmiyorlar.Ya da ben çok alınganım.Etrafıma elime bile üzülmüyormuş gibi davranıyorm ama kahroluyorum.Her kuytuda ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin diye dua ediyorum.((((( 43:
birbirimize söz verelim 11 ine kadar hiç test yapmayalım ama birlikte yazışalım teselli verelim sabr edelim ikna edelim birbirimize olarmııııııııııııııı
olarrrrrrrrrrrr canım olarrrrrrrrrbiz iki aydır deniyoruz zaten daha önce de hiç test yapmamıştım daha da yapmam zaten.evde bi tane daha var ama yapmıcam yapmıcammm..
merhaba arkadaşlar bende sabredemeyip test yapanlardanım daha adet olmama 2 gün var halbuki ama bi haftayı geçti göğüslerim inanılmaz büyüdü 3 tane test yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırmayada çarşambaya kadar vaktim yok iş yüzünden bide kasılkarıma ara ara ağrı giriyor ne dersiniz olabilir mi?:44:
Kızlar ben çok kötüyüm.Keşke sizin gibi sabırlı ve güçlü olabilsem.Her gün ağlıyorum.Çok hassasım galiba.Etrafımdaki insanlara o kdar hassas davranıyorum ki üzmemek için.Neden onlar bu kadar acımasız.daha 5 ay oldu.Aptal gibi düşünmeye başladığımız zaman sorduklarında evet artık düşünüyoruz dedim.Şimdi kısır muamelesi yapıyorlar.Halam bile düşünün.Kızının birinin 10 yıldıe çocuğu olmuyor.Tek kelime bile etmedi.Şimdi benimle yaşıt kızının çocğu oldu.Nasıl gözüme sokacaklarını bilmiyorlar.Ya da ben çok alınganım.Etrafıma elime bile üzülmüyormuş gibi davranıyorm ama kahroluyorum.Her kuytuda ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin diye dua ediyorum.((((( 43:
merhaba arkadaşlar bende sabredemeyip test yapanlardanım daha adet olmama 2 gün var halbuki ama bi haftayı geçti göğüslerim inanılmaz büyüdü 3 tane test yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırmayada çarşambaya kadar vaktim yok iş yüzünden bide kasılkarıma ara ara ağrı giriyor ne dersiniz olabilir mi?:44:
canım tebrikler bekle biraz daha ultrasonda bakar doktorun bence kesin hamilesin
olarrrrrrrrrrrr canım olarrrrrrrrrbiz iki aydır deniyoruz zaten daha önce de hiç test yapmamıştım daha da yapmam zaten.evde bi tane daha var ama yapmıcam yapmıcammm..
anlaştık ozaman fıstık şu dk dan itibaren anlaşma başladı sabret test yapmak istediğinde bana yaz bende sana ama birbirimizi ikna edelim yapmayalım bende daha 3 buçuk aydır evliyim yeniyiz ama çok istiyoruz hayırlısı bakalım
anlıyorum canım seni ben yumurtlama günümden sonra kasık ağrısı ve uyku hali yaşadım çok bir ateş basması sanki boğuluyormuşum gibi geldi(sadece yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonra korunmasız ilişki oldu) anladım bir değişiklik olduğunu ama bekledim adet günümün 1 hafta geçmesini o zaman tek bir test kitiyle öğrendim..ama önceki gebeliğimde sabredememiştim adet günümden 1 gün önce silik çizgiyi yakalayıp kan tahlili yaptırmıştım..eğer gerçekten birşey varsa ki inşallah var sende adetin geçmesini bekle tatlım aklından çıkar şimdi acabaları bu şekilde daha çabuk geçicek zaman inan bana
ciddimisin çok umutlandım şimdi :) 3 ündede silik çıkması sinir etti beni emin olamamak çok kötü. yarın tekrar yapıyım mı test sence?
sağol canım cevabın ve içindeki his içinnormalde bu kadar sabırsız davranmazdım ama biraz özel bi durum var. topik konumuzla pek ilgisi yok ama yine de fikrini merak ediyorum.. sorun şu ki; biz ailelerden uzaktayız ve kurban bayramında da gidemedik. annem o zaman çok üzülmüştü, ben de 15 tatilde gelip 2 hafta kalıcam söz diyodum. ben tatile girdim ama yine eşimin işleri olduğundan o gelemicek ben gidecektim. ama şu hamilelik şüphesi elimi kolumu bağladı.. eğer hamileysem bunu eşimden ayrıyken öğrenmek istemiyorum. sanırım kocişim gelemicek diye de gitmeyi pek istemiyorum ama değilsem de bunu çok geç öğrenirsem, annemlerin yanına gidemediğim için, üzülcekler ve sözümü tutamadım diye suçluluk hissedicem. kafam allak bullak oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?