AMİNNN inşallah kabul olur canım
inşallah öyleyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
yok şeker ben uygulamadımda buldum bunu netten ama uygulamak isteyen olursa diede yazdım
yarın tekrar test yapma canım regl bir kaç gün geçsin öyle yap derim çünkü bende önceden silik çizgiyi netleştirmek için 1 gün içinde kan testi yaptırasıya kadar tam 4 tane kendim test yapmıştım ve hepsi silikti tabi sonra kan testiyle netleşti ama içim rahat etmiyordu illa o ikinci çizgi net olacaktı3 kere daha test yapmıştım yani canım bu çabalar boşa gidiyor şimdi bekledim tek bir test kitiyle öğrendim kan testi yaptırmıcam 10 gün sonra ultrasonda bakıcak doktorum...inşallah hepimiz yolunda giden bir hamileliğe başlamışızdır...Rabbim tüm bekleyenlere tez vakitte yaşatsın bu duyguları...
bu duayı biliyorum canım eşimde netten araştırıp çıkarmış böyle dualar okuyoruz bakalım:)
ay inşallah canm ağzından bal damlıyo bakalım müjde verebilcekmiyim hakkımızdahayırlısı umarım sende sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsinnnn
süper valla bende dıkkat etmeye calısıyorum devamlı olmamakla beraber ama bu sefer daha da dikkat etmeye calısacaz konustum eşimlebende onceden her ilişki sırasında dus alırdım ve sıcak suay alıstıgım ıcın sıcak suyla yapardım ama bu ay ılk defa ilişki öncesi ve sonrası duş almadım normal aldıgımda da ılık suyla yapmaya özen gosterdım bu ay da ole yapıcam benımde reglım dun bitti hadi hayılrısı diyim barii
ben bunları çok araştırmıştım doktorlar ilişki öncesi duş almayın diyor sperme zarar veriyormuş ve ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın yarım saat daha uzanın ondan sonra ılık duş alın
canım ya bişey sorcam bende birden hararetlenme oluyor daralıyorum kasık ağrım şiş ve agrılı göğüsler zaten var hemde adete 15 gün kala başlamıştı sendede o sıcak basması böyle oluyormu ??????????
Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu 7 aydır bunu duymayı bekliyordum doktor hamilesin dedi ben afalladım kaldım hiçbir tepki veremedim dondum orada adeta... hala da şaşkınım dün annemde çok sevindi ağladı benim kızım anne olacak dedi "aa evet o benim anne olcam şimdi ben di mi" dedim :124:
tebrik ederim canım.çok hoş bir anı, duygulandım inan okurken Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
günaydınlarrrrrrrr canım siz ne zamandır deniyosunuz ???[/QU
çok değil aslında bu 2. ayımız daha
evet kesinlikle böyle oldu bende de umarım hamilesindir
günaydınlarrrrrrrr canım siz ne zamandır deniyosunuz ???[/QU
çok değil aslında bu 2. ayımız daha
hıııııııı iyi ozaman çok üzülmezsin olmasada inşallah olur allah büyüktür yaaaa son 3 gün
umarım fıstığım ya beklemek yoruyor insanı günün geçmişmiydi ????? allah harika bir evlet nesip eder inşallah
hıııııııı iyi ozaman çok üzülmezsin olmasada inşallah olur allah büyüktür yaaaa son 3 gün
evet ama ben adet oldum gibi bilmiyorum anlamadım bir türlü akşamdan beri çok az bi pembelik var ..daha tam olmadı ama bekliyorum her an artmasını .bir yandan da dua ediyorum olmasın diye.hayırlısı bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?