Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amiiinnn arkadaşlar. bu arada hamilelik belirtilerinde kabızlıkta olabilir mi?

herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok sisili bir gün daha ama testsiz birgün olacak allahın izniyle

günaydın kızlar..
ben bu sabah kırmızıları gördüm.. henüz pembe pembe ama birazdan çoğalacağının da sinyallerini veriyo. karın bölgem kopuyo sanki .. beklediğim gibi 2 gün erken geldi.. ve sanırım benim ovulasyon dönemi 26 gün. yeni BATı ona göre hesapladım. listeye eklersiniz beni 4 mart..

ay inşallah canm ağzından bal damlıyo bakalım müjde verebilcekmiyim hakkımızdahayırlısı umarım sende sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsinnnn

Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu 7 aydır bunu duymayı bekliyordum doktor hamilesin dedi ben afalladım kaldım hiçbir tepki veremedim dondum orada adeta... hala da şaşkınım dün annemde çok sevindi ağladı benim kızım anne olacak dedi "aa evet o benim anne olcam şimdi ben di mi" dedim :124:

tebrik ederim canım. çok hoş bir anı, duygulandım inan okurken Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

topkteki tüm hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben bi de bişey sorcam adet başlamadan önce tüğler daha hızlı çıkıyor normal bi vücutta. hamileliğin ilk ayında durum nedir :26:

umarım fıstığım ya beklemek yoruyor insanı günün geçmişmiydi ????? allah harika bir evlet nesip eder inşallah

canım günaydınlarrrrrrrrr benim son 3 günüm kaldı burdaki arkadaşlar bilir adete 8 gün kala doktora gittim ulturasona girdim dr dediki sende gebelik görünüyor galiba hamilelik başlangıcı var dedi hemen kan ver dedi verdim 0 ama üzülmedim daha kana karışmamıştır die düşündüm umarım öyledir dahada test tapmadan bekliyorum bakalım tüm belirtileride yaşıyorum sen testi ne zaman yaptın ?? allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…