Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canımmm yaa ama benim kociş de sabırsızdır bi de belirtilerden onunda haberi var ya ben ordayken on kere sorar adet oldun mu noldu nasıl oldu diye.. çatlar yani burda galiba ben kocişimi bırakamadığım için anneme karşı suçluluk hissediyorum ve bebiş haberiyle onun gönlünü alabilmeyi umudediyorum inşallah

sana da iyi akşamlar canım..

Son düzenleme:

canım aynı ya bende kocişimi bırakıp gidemiyorum eger hamiş olursan yol zararlı olabilir falan uydur bişeyler

Canım yazdıkların gerçekten moral verici.Ama bizimkileri susturmak zor.Olabildiğince irtibat kurmamaya çalışıyorum işte.bizim evlilik de 3 yıl oldu.Zaten bu akrabalar kadar beni üzen kimse yok.Yabancıları hayatından çıkarıveriyorsun olup bitiyor.Ama şu akrabalar... Her zaman karşılaşıyorsun.İstemesen de..BAT ıma 6 gün var.Erken olacak sanırım.Belim kopuyo.:84:

Sağol canım benim.Takmak ne kelime saplantı oldu ben de.Uyaıkken düşündüğüm yetmiyormuş gib rüyalarımda bile bununla uğraşıyorum.Geçenlerde rüyamda yumurtalıklarımı çıkarıp ameliyat ettim bir güzel.Bir de seviniyorum tertemiz oldular diye :) soğan suyu denedim.şimid progestan diye bir ilaç kullanıyorum.Onu kullanınca adet olmuyorsun.İlacı bıraktığının ertesi günü adet oluyorsun.10 kullanılıyor.5 gün sonra ilacı bırakıcam bebiş yoksa hemen kırmızılarrr

kızlar bişey buldum --------------------------------------------------------------------------------

bende sürekli tüp bebek tedavim boyunca zekeriya a.s'ın duasını ettim.transfere giderken arabada içimden yine bu duayı ettim ve radyoyu açtım.o anda radyoda zekeriya a.s'ın duasını ediyorlardı. sanki Rabbim bana yanımda oldugunu söylüyordu.o anda Rabbime kendimi çok yakın hissettim.transfer anında hiç bişeyi düşünmedim .sadece teslimiyetle bu duayı ettim sürekli.ve şu anda hamileyim.dua şudur:
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''

AMİNNN inşallah kabul olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…