anlaştık ozaman fıstık şu dk dan itibaren anlaşma başladı sabret test yapmak istediğinde bana yaz bende sana ama birbirimizi ikna edelim yapmayalım bende daha 3 buçuk aydır evliyim yeniyiz ama çok istiyoruz hayırlısı bakalım
ya ben iyice karıştım offf ya az önce tuvalete gittim tuvalet kağıdına pempe leke geldi çok açık pembe bu ne şimdi ya adet mi oldum yani dha 5 gün var .bişey anlamadım ben bu işten.. ama kasıklarım çok ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi... yerleşme kanaması desem ama adet sancım var .galiba bu ayda umut yok buraya kadar mış canım senden güzel haberler bekliyorum artık üzgünüm hem de çokkk
rica ederim canım sen kendini hiçbir zaman suçlu hissetme bence ailenin yanına git bir hasret gider hava değişikliği olur hemde eşine süpriz yaparsın ondan ayrı öğrendiğinde benim hep hayalimde o vardı filmlerdeki gibiufacık bir hediye paketinde minik patikler hediye edicektim üzerinde de babacım ben geliyorum yazıcaktı ama benimki benden meraklı tek başıma bile yapamadım idrar testini :) sürpriz yapmak nerede
canım saçmalama sakın hamilesin işte demekki geç yerleşti bebiş hiç 5 gün öncesinde adet oldunmu peki ya zaten belirtiler edetle aynı bence kesinnnnnnnnnnnnnn hamişsinya ben iyice karıştım offf ya az önce tuvalete gittim tuvalet kağıdına pempe leke geldi çok açık pembe bu ne şimdi ya adet mi oldum yani dha 5 gün var .bişey anlamadım ben bu işten.. ama kasıklarım çok ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi... yerleşme kanaması desem ama adet sancım var .galiba bu ayda umut yok buraya kadar mış canım senden güzel haberler bekliyorum artık üzgünüm hem de çokkk
sağol canımmm yaaama benim kociş de sabırsızdır bi de belirtilerden onunda haberi var ya ben ordayken on kere sorar adet oldun mu noldu nasıl oldu diye.. çatlar yani burda galiba ben kocişimi bırakamadığım için anneme karşı suçluluk hissediyorum ve bebiş haberiyle onun gönlünü alabilmeyi umudediyorum inşallah
sana da iyi akşamlar canım..
canım saçmalama sakın hamilesin işte demekki geç yerleşti bebiş hiç 5 gün öncesinde adet oldunmu peki ya zaten belirtiler edetle aynı bence kesinnnnnnnnnnnnnn hamişsin
ya canım bilmiyorum dakka başı tuvalete gidiyorum ama şimdi gelmiyo bişey çokk açık pembe bişey gelmişti ama kasıklarım patlamak üzere sanki birazdan çok yoğun bi kanama yaşıcam gibi kafam çok karıştı neye yorsam bu durumu bilmiyorum.ama ben üzülmek istemiyorum adet olcam beklentisi ağır basıyo kendimi buna hazırlıyorum.daha önce adetimin hiç erken geldiği olmadı birkaç gün geçtiği olurdu ama erken olmazdı.
canım aynı ya bende kocişimi bırakıp gidemiyorum eger hamiş olursan yol zararlı olabilir falan uydur bişeyler
ya canım bilmiyorum dakka başı tuvalete gidiyorum ama şimdi gelmiyo bişey çokk açık pembe bişey gelmişti ama kasıklarım patlamak üzere sanki birazdan çok yoğun bi kanama yaşıcam gibi kafam çok karıştı neye yorsam bu durumu bilmiyorum.ama ben üzülmek istemiyorum adet olcam beklentisi ağır basıyo kendimi buna hazırlıyorum.daha önce adetimin hiç erken geldiği olmadı birkaç gün geçtiği olurdu ama erken olmazdı.
yok lütfen umutsuzluga kapılma hamilesin işte dahada yoğunlaştı demekki yerini buldu bebiş
yok lütfen umutsuzluga kapılma hamilesin işte dahada yoğunlaştı demekki yerini buldu bebiş
şimdilik o lekelenmeden başka bişey yok.sabaha belli olur adet mi oluyorum yoksa bebiş mi yerleşiyo bakalım hayırlısı.. ama sabahı nasıl etcem bilmiyorum...
canım benim sabret Rabbim kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..bizimde evliliğimiz 4 yıl oldu ve bu süre zarfında korunduk tabi herkes bir sorun olduğunu düşünmeye başladı sende benim gibi de daha düşünmüyoruz ne zaman hazır hissedersek o zaman deyip geç bir daha laf yapamıyorlar...aptal gibi hiççç deme kendine o zaman düşünüyorduk ama şimdi biraz daha beklemek gerektiğine inanıyoruz de.. anlayamıyorum insanları bir de akrabalar nedense daha acımasız oluyor
şimdilik o lekelenmeden başka bişey yok.sabaha belli olur adet mi oluyorum yoksa bebiş mi yerleşiyo bakalım hayırlısı.. ama sabahı nasıl etcem bilmiyorum...
öyle deme şeker ya azcık daha sabret uyuyunca vakit çabuk geçiyor
canım allah çok büyüktür emin ol birgün sanada verir ama çok dua at sabret ve sakın takma takıncada olmuyor biliyosun ........melisin dediği gibi düşünmüyorum de ve sert çıkma sakın takmamış gibi yap....soğan suyu falan dene bitenem
ya ben iyice karıştım offf ya az önce tuvalete gittim tuvalet kağıdına pempe leke geldi çok açık pembe bu ne şimdi ya adet mi oldum yani dha 5 gün var .bişey anlamadım ben bu işten.. ama kasıklarım çok ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi... yerleşme kanaması desem ama adet sancım var .galiba bu ayda umut yok buraya kadar mış canım senden güzel haberler bekliyorum artık üzgünüm hem de çokkk
Canım sabret yarın belli olur nasılsa.Moralini bozmak istemem ama geçen aylarda bende öyle olmuştu.Adetim bir gün geçmişti.Tüm belirtiler var ama göğüslerim daha şişti.Kessin hamileyim derkan bir pembelik.Yerleşmedir dedim.sadece bir damlaydı.Ama sabaha yine kırmızılar.İnnşallah senin öyle olmaz.ihtimal %50 yani.moralini sakın bozma.Ama güçlü ol ve olumlu düşün canım.
Canım sabret yarın belli olur nasılsa.Moralini bozmak istemem ama geçen aylarda bende öyle olmuştu.Adetim bir gün geçmişti.Tüm belirtiler var ama göğüslerim daha şişti.Kessin hamileyim derkan bir pembelik.Yerleşmedir dedim.sadece bir damlaydı.Ama sabaha yine kırmızılar.İnnşallah senin öyle olmaz.ihtimal %50 yani.moralini sakın bozma.Ama güçlü ol ve olumlu düşün canım.
sağol canım ama bana da adet olacakmışım gibi geliyor sabaha.tek kafama takılan daha önce böyle
4-5 gün erken olduğum olmamıştı.neyse hayırlısı bakalım.sen de üzülme lütfen yaşadıklarını inan evlenip aradan biraz geçtiği halde çocuğu olmayan herkes yaşıyo.takma kafana şeker
ayyy fıstık msj lar karısıo benim adete 5 gün var daha
ayyy fıstık msj lar karısıo benim adete 5 gün var daha
Evet şeker ya ben Çalıkuşuna yazıyorum sana gözüküyor.Ben de anlamadım.Bu arada belim fena ağrıyo.Umutlarım tükenmek üzere.Progestan kllanıyorum.Onu bırakınca adet oluyorum.Bırkasam da bir an önce olsa ben de bu boş umut işkencesinden kurtulsam mı?
sağol canım ama bana da adet olacakmışım gibi geliyor sabaha.tek kafama takılan daha önce böyle
4-5 gün erken olduğum olmamıştı.neyse hayırlısı bakalım.sen de üzülme lütfen yaşadıklarını inan evlenip aradan biraz geçtiği halde çocuğu olmayan herkes yaşıyo.takma kafana şeker
Sizlerle yazışınca moral buluyorum.İyiki tanıdım sizi.şimdilik çıkıyorum.bir kaç gün giremiycem nete sanırm.O zamana dek hepinizden güzel haberler okumayı diliyorum.Kendinize iyi bakın.
kızlar bişey buldum --------------------------------------------------------------------------------
bende sürekli tüp bebek tedavim boyunca zekeriya a.s'ın duasını ettim.transfere giderken arabada içimden yine bu duayı ettim ve radyoyu açtım.o anda radyoda zekeriya a.s'ın duasını ediyorlardı. sanki Rabbim bana yanımda oldugunu söylüyordu.o anda Rabbime kendimi çok yakın hissettim.transfer anında hiç bişeyi düşünmedim .sadece teslimiyetle bu duayı ettim sürekli.ve şu anda hamileyim.dua şudur:
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''
canım tebrık ederım senııı hamılesın kesınnnnnn Allah tamamına erdirsinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?