Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrr benim test kırizim geldiğinde hemen size yazacam nolurrrrrrrrrrrrrrrr yaptırmayın bişeyler deyin ikna edin ay 3 gün var bat a allahım nasıl bir heycan bu size güveniyorum hadi öptüm kahvaltı hazırlayacam kocişime by by

tEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN.. Dün kocişime test aldırmıştım bugün sabah yaptım ve sonun da 2 çizgiyi gördüm biri silik çıktı ama iki çizgi de belirgin.. yarın brelli olavcak bakalım hayırlısı...

Umarım hamilesindir...Benimde regl dönemime 6 gün var ..ve uykudan uyanamıyorum ve mide bulantım oluyor.. Acaba bugün test yapsam bişey çıkar mı? senin ne zaman belli oldu canım ?

tebrik ediyorum kevsercim adetin geçmişmiydi acaba

canımmmm hiç üzülme hayırlısıııı canım allah sağlık versın diğer aylar hep bizimdir zatennn önemli olan rabbim çok bekletmesinnnn.tez zamanda nasip etsinnn biz isteyenlereeee göbişimiziiii doldursunnn bebişlerleee sağlıklı bir şekildeee

Kızlar şimdiii eşim ekmege gıderkennn soğan aldırdımmm şimdi şu soğan kürünü nasıl yapıcammm :44: Veya soğan suyu bir an önce başlamak ıstıyorummmmmmmmm bana yardımcı olunnnnnn

Kızlar şimdiii eşim ekmege gıderkennn soğan aldırdımmm şimdi şu soğan kürünü nasıl yapıcammm :44: Veya soğan suyu bir an önce başlamak ıstıyorummmmmmmmm bana yardımcı olunnnnnn

slm soğan suyu kürü saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı açıklamış bende 15 gün kadar yapmıştım 1 bardak gibi belki biraz fazla olabilir suyu kaynatıp soğanın en üstteki kabuğunu alıp dörde bölüp 5 dk daha kaynatıp ocağı kapattıktan sonra 20 dk bekliyosun süzüp taze olarak içiyosun:94:bunu akşam ve öğlen yapıyosun aç karnına içiyosun

kızlarrr ben hamileliğim için ilk kontrole gidicem bu hafta gidenler bana bilgi versin nasıl geçiyor muayene

merhaba kızlar...
bugün gazete okurken birşey gözüme çarptı sadece kargo parası ödeyip 'Hamileyim' veya 'Bebeğim' kitaplarından istediğimiz birine sahip olabilirmişiz..piyasa değeri 25lira ama bu şekilde sadece 4.90 kargo bedeli ödememiz yetiyormuş ben istek yaptım kampanya sadece bugün için geçerli diyor ilgilenirsiniz belki diye size de söylemek istedim..eğer isterseniz bi 'annelik akademisi'ni ziyaret edin orada detaylı bilgi var..

Son düzenleme:
kızlarrr ben hamileliğim için ilk kontrole gidicem bu hafta gidenler bana bilgi versin nasıl geçiyor muayene

gülsecim ilk muayene en uzun olanı ufak bir hastalık geçmişi ,boy, kilo ölçümü ,gerekli olan kan tahlilleri vs. yapılıyor..ben bu hafta gitmedim ama daha önceden aklımda kalanlara nazaran söylemek istedim..önümüzdeki pazarteside benim ilk randevum..inşallah güzel haberlerle gelicez buraya...

canım benim kısmetse bir dahaki aya inşallah duyucaz müjdeli haberini üzülmek yok en azından ailenin yanına gönül rahatlığıyla gidip hasret giderebilirsin

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers

Son düzenleme:

Çok teşekkür edrim canım ya harikasın:) ben de istek yaptım şimdi umarım gelir

bende bu hafta içi gitmek istiyorum artık ama ilk olduğundan çok meraktayım. vajinal muayene varsa die geriliyorummm gidip bi açılışı yapsam gerisi gelicek ama artık gidip mercimeğimin durumunu öğrenmeliyim

tebrikler canım sağlıklı bir şekilde kucagına al inşallah

saol tatlım bi bakıyım

bende bu hafta içi gitmek istiyorum artık ama ilk olduğundan çok meraktayım. vajinal muayene varsa die geriliyorummm gidip bi açılışı yapsam gerisi gelicek ama artık gidip mercimeğimin durumunu öğrenmeliyim

bebiş için hertürlü muayneye deger tatlım yaffffffffffff ama sağlıklı olsunda sen nezaman hayırlısıysa ozaman git

çalıkuşu ne alemdesin umarım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk iyisindirde 3 gün sora gelsin mendiller

çalıkuşu ne alemdesin umarım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk iyisindirde 3 gün sora gelsin mendiller

canım ben garip bir durumdayım adet olmadım ama olacak gibiyim sanki şimdilik bişey yok bakalım ben de ümitlendim biraz o lekelenme yerleşme kanaması olabilir gibi gelmeye başladı ama en kötüsüne de hazırlıklıyım tabi..sen test falan yapmadın dimi! sakın haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…