evet ama ben adet oldum gibi bilmiyorum anlamadım bir türlü akşamdan beri çok az bi pembelik var ..daha tam olmadı ama bekliyorum her an artmasını .bir yandan da dua ediyorum olmasın diye.hayırlısı bakalım canım
ayyyyyyyyyyyy inşallah olmazsın yaaa allah büyüktür ama ne kötü bi piskolojidesindir şimdi tv falan izle ayyyyyyyy
canım çok geçmiş olsun.. inşallah lekelenmedir...aklın takılmasın ilaç kullanmış olmana hamileliğini öğrenesiye kadar yani adet gecikesiye kadar sorun olmadığını söylüyor doktorlar...
test içinde bekle derim regl geçesiye kadar umutsuzluğa kapılma erken yapıpta ama tabi ki senin kararın bu canım..
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN.. Dün kocişime test aldırmıştım bugün sabah yaptım ve sonun da 2 çizgiyi gördümbiri silik çıktı ama iki çizgi de belirgin.. yarın brelli olavcak bakalım hayırlısı...
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN.. Dün kocişime test aldırmıştım bugün sabah yaptım ve sonun da 2 çizgiyi gördümbiri silik çıktı ama iki çizgi de belirgin.. yarın brelli olavcak bakalım hayırlısı...
günaydın kızlar..
Ben bu sabah kırmızıları gördüm.. Henüz pembe pembe ama birazdan çoğalacağının da sinyallerini veriyo. Karın bölgem kopuyo sanki .. Beklediğim gibi 2 gün erken geldi.. Ve sanırım benim ovulasyon dönemi 26 gün. Yeni batı ona göre hesapladım. Listeye eklersiniz beni 4 mart..
Kızlar şimdiii eşim ekmege gıderkennn soğan aldırdımmm şimdi şu soğan kürünü nasıl yapıcammm :44: Veya soğan suyu bir an önce başlamak ıstıyorummmmmmmmm bana yardımcı olunnnnnn
kızlarrr ben hamileliğim için ilk kontrole gidicem bu hafta gidenler bana bilgi versin nasıl geçiyor muayene
günaydın kızlar..
ben bu sabah kırmızıları gördüm.. henüz pembe pembe ama birazdan çoğalacağının da sinyallerini veriyo. karın bölgem kopuyo sanki .. beklediğim gibi 2 gün erken geldi.. ve sanırım benim ovulasyon dönemi 26 gün. yeni BATı ona göre hesapladım. listeye eklersiniz beni 4 mart..
merhaba kızlar...
bugün gazete okurken birşey gözüme çarptı sadece kargo parası ödeyip 'Hamileyim' veya 'Bebeğim' kitaplarından istediğimiz birine sahip olabilirmişiz..piyasa değeri 25lira ama bu şekilde sadece 4.90 kargo bedeli ödememiz yetiyormuş ben istek yaptım kampanya sadece bugün için geçerli diyor ilgilenirsiniz belki diye size de söylemek istedim..eğer isterseniz bi 'annelik akademisi'ni ziyaret edin orada detaylı bilgi var..
gülsecim ilk muayene en uzun olanı ufak bir hastalık geçmişi ,boy, kilo ölçümü ,gerekli olan kan tahlilleri vs. yapılıyor..ben bu hafta gitmedim ama daha önceden aklımda kalanlara nazaran söylemek istedim..önümüzdeki pazarteside benim ilk randevum..inşallah güzel haberlerle gelicez buraya...
merhaba kızlar...
bugün gazete okurken birşey gözüme çarptı sadece kargo parası ödeyip 'Hamileyim' veya 'Bebeğim' kitaplarından istediğimiz birine sahip olabilirmişiz..piyasa değeri 25lira ama bu şekilde sadece 4.90 kargo bedeli ödememiz yetiyormuş ben istek yaptım kampanya sadece bugün için geçerli diyor ilgilenirsiniz belki diye size de söylemek istedim..eğer isterseniz bi 'annelik akademisi'ni ziyaret edin orada detaylı bilgi var..
bende bu hafta içi gitmek istiyorum artık ama ilk olduğundan çok meraktayım. vajinal muayene varsa die geriliyorummm gidip bi açılışı yapsam gerisi gelicekama artık gidip mercimeğimin durumunu öğrenmeliyim
çalıkuşu ne alemdesin umarım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk iyisindirde 3 gün sora gelsin mendiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?