kızlar belim tutuldu ve kasıklarım ağrıyo ve bacağıma kadar vuruyo bata kaldı 10....
canım ya seninle sat tarihimz aynıydı biliyomusun bende bugün böyle koyu renk lekeler oldu sanırım ben hasta olcam daha 10 gün var adetime nasıl iş anlamadım arastırdım yerleşme kanaması diye bişey duydum öyle midir bilmiyorum agrılarım devam ediyor artarak acı cekiyorum resmen insan 3 hafta bile olmadan adet olur mu?
canm gelen koyu kahve ise kanama yoksa o yerleşme kanaması canm dikkat et bakalım yat dinlen o yerleşme kanaması ise bebeğin rahime yerleşiyodur şuancanım ya seninle sat tarihimz aynıydı biliyomusun bende bugün böyle koyu renk lekeler oldu sanırım ben hasta olcam daha 10 gün var adetime nasıl iş anlamadım arastırdım yerleşme kanaması diye bişey duydum öyle midir bilmiyorum agrılarım devam ediyor artarak acı cekiyorum resmen insan 3 hafta bile olmadan adet olur mu?
canm gelen koyu kahve ise kanama yoksa o yerleşme kanaması canm dikkat et bakalım yat dinlen o yerleşme kanaması ise bebeğin rahime yerleşiyodur şuan
geçen çarşamba ultrasonda miniminnacık bir nokta şeklinde gördüm evet :) yarın tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duymak için
Teşekkür ederim ablacım..En güzeli yapıyorsun takılmamak en iyisi o zaman herşey daha düzgün gidiyor sanki..Eşime devrettim şimdi odaya çekildim mahvoldum yorgunluktan..İlk tahlilleri devlette yaptırmayı düşünüyorum..Herşey yolundaysa senin doktoruna gelmeye başlıcam bende inşallah hayırlısı olsun hepimiz için..
dikkat et canm gebelik olma ihtimalin çok yüksek bu aralar bende bi yanıyorum bi üşüyorum sinirleniyorum herşeye bi tuhafım kasıklarımda bu gn çok hafif batma olup geçiyoevet koyu kahve gece olmuş bilmiyorum inşallah öyledir ben hasta olcam diye düşünüyorum sevinmiyorum yinede adet olursa üzülememek için alıştırdım kendimi çalışıyorum malesef ne yatması hemde cookk işim var( sabah merdiven cıkıyorum arkadslar farketmş sen cok enerjik hareketli bi kızsın hasta mısın resmen yalpalayarak yürüyosun iyimisn dediler halsizm ve karnım bacaklarım agrıyor ateşm var gibi geliyor yanıyorum resmen ama ateşm yok anlamadım bu işi dün biraz evimi temizledm sildm sabah eşimle tartıştık kanama olmş dedim düşürdün kesn bakmıyosun kendine dedi kızdı bende bagırdım evi dagıtmazsan bende temizlemek zorunda kalmam dedim moralim sıfır ya ne olacaksa olsn artık ben bişey anlamadım bu işten
günaydın canm bugün hava çok güzel ama sanırım bizler bulutluyuz beklemek gün saymak belirti aramak herkesin canına yettiGünaydın kızlarr...Güneşli bir güne merhaba , keyifler nasıl ?
Handecim çok üzüldüm durumuna ama söylenicek çok fazla birşey de yok Allahın takdiri diyelim.İnşallah önümüzdeki aya verirsin güzel haberlerini.En azından hamile kalabildiğini biliyorsun bu da iyi bir şey.
dikkat et canm gebelik olma ihtimalin çok yüksek bu aralar bende bi yanıyorum bi üşüyorum sinirleniyorum herşeye bi tuhafım kasıklarımda bu gn çok hafif batma olup geçiyo
ümidini yitirme canm benim inşallah burda isteyen herkes bu ay hayırlı haberler alırlarhayırlısı canım ya bilmiyorum bugün sinirliyim hasta olmaya razıyım yeterki bitsin bu bekleyiş dün var gibi geliyordu bebeiş ama bugün sabahki manzaradan sonra umudum kırıldı ilk denememizdi olmasını beklemiyordum ama demekkiiçten içe istemişim akşama belli olur eger adet olursam demekki yok bebiş inşallah sen hamilesindir
selam kızlar ayın 6 sında regl olmam gerekiyodum ama ayın 8i ve ben daha regl olmadım ne yapacağımı bilemiyorum acaba test yapsammı:?
ya kızlar bu yerleşme kanaması herkeste oluyo mu?
Kızlar dünden beri kahverengi gelio ve az gelio.. Biran önce dr a gidebildem.. Içimdeki son umut taneciğinide söndürse bari...
bendede henüz yokda o lekelenme bat 10 gün var canm senn belirtilerin nelerdiben herkeste olmuyor diye biliyorum ama olması kötü birşey anlamına gelmiyor bende daha olmadı 5 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?