Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah hayırlı olan haberi alırsın olmazsada bi dahaki ay inş. gidip geldikten sonra haber ver ne dediğini

cnm tebrik ederim seni.. inşş haftayada canının sesini duyarsn...
sizi mutlaka haberdar edeceğim.. benim moralimi bozan kendi ailem.. şaşkınım ve utanarak söylüyorum.. hiç beklemezdim..
annem ablam dioki sen sadece geç regli oldun.. sen büyütüosun.. bir insan psikolojik olarak hcg değerini 11.74 e çıkartabilirmi ki yanlarında hopörlör açık dr. ile de konuştum... kimyasal riski var dedi..çok üzgünüm.. hem bebeğim hem ailemin yaklaşımı için...

bana akıl verin.. gebelik hormonu durduk yere psikolojik olarak çıkarmı??

Handecim yeni okudum inan çok üzüldüm..Hayırlısı böyleymiş diyelim
hormonun kendi kendine yükselebileceğini düşünmüyorum ben çok fazla bilgim yok ama imkansız gibi geliyo bana

sanada hayırlı olsun canım anne olucaksın ne zaman evlendin ben daha 2 aylık evliyim ama adet olacakmışım gibi karın ağrılarım var sende ölemiydin:)

ben 15 aylık evliyim. benimde adet olmaşım gibi oldu ama bu belirtiler 10 gün önceden oldu hiç. o kadar önceden olmazdı gögüslerim sadece ilk gün yada bir gün önce hassaslaşırdı yine on günm önceden hassaslaştı vücudun bi farklı oluyor bide bende hapşırık oldu durduk yere hala da devam ediyor grip falan değilim boş hapşırık.sonra belde ağrı adetime 5 gün kala dayanamayıp tast yaptırmıştım orda öğrendim yani inş. seninde vardır

bendede henüz yokda o lekelenme bat 10 gün var canm senn belirtilerin nelerdi

adete 10gün kala gögüslerde hassasiyet bel ağrısı kasıklarda ağrı ara ara hapşırık vücutum bi garipti normalden farklı yani anlıyor insan adet dönemindeki belirtiler deniyor ama öle değil daha da yoğun hissediliyor derin uyku hali vardı bide bende bu kadar inş. seninde olur cnm

seni çok ii anlıyorum aile işte insan ondan üzülüyor ya. tabiki psikolojik artmaz hcg sadece kullanılan ilaç etkilermiş o kadar yoksa psikolojik olmaz yani senin muhtemelen bebek oldu ama tutunamadı ama sıkma canını ne zmaandır istiyodun? güzel dileklerin için çoook saol Allahım sana da nasip etsin inş.[/QUOTE]

ilaç falan kullanmadım walla..hayırlısı diorum cnm.. ben tutunamadığına ve ailemin tepkisine çok üzüldüm.. yoksa ilk deneme ayımızdı zaten..

CANIM insan bazen ailesiyle bile herşeyi paylaşamıyor malesef..bence bu konu hakkında iddialaşıp daha fazla yorum yapma ailene üzülen sen oluyorsun.tabiki ailelerimiz bizi çok seviyo ama herkes herkesi anlayamıyo çoğu zaman ne yazık ki..emin ol biz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz beraber . üzlme daha fazla lütfen şeker

ilaç falan kullanmadım walla..hayırlısı diorum cnm.. ben tutunamadığına ve ailemin tepkisine çok üzüldüm.. yoksa ilk deneme ayımızdı zaten..[/QUOTE]

ama ilk ayınızmış zaten sen %25 şans tutmamış bir dahaki ay olur inş. ama bu sefer kimseye söleme kesinleştir öle söle hem üzülmemiş olursun

kızlar kafam iyice karıştı.. cumartesi akşamdan beri çokk az lekelenme var ben de ama çamaşırıma bile gelmiyo peçeteye geliyo sadece..adetime iki gün var daha karnım biraz ağrıyo ama..bir de dün akşamdan beri mide yanması bulantı gibi bişey başladı.gece saat beşte mide yanması ve açlık hissiyle uyandım(yatarken koca bir tost yememe rağmen) sonra kafama çok takıldı amlayamadım gerçek mi psikolojik mi tüm bunlar.kalktım ve o saatte test yaptım ama sonuç negatif adete iki gün var daha varsa bile çıkmayabilir deyip yattım artık..ama ben hiç böyle lekelenme tarzı bişey yaşamadım daha önce hadi mide bulantısı falan neyse de böyle bişeyi de psikolojik olarak yaratmış olabilir miyim sizce?

ilaç falan kullanmadım walla..hayırlısı diorum cnm.. ben tutunamadığına ve ailemin tepkisine çok üzüldüm.. yoksa ilk deneme ayımızdı zaten..

ama ilk ayınızmış zaten sen %25 şans tutmamış bir dahaki ay olur inş. ama bu sefer kimseye söleme kesinleştir öle söle hem üzülmemiş olursun[/QUOTE]

YEMİNLİYİM.. Bİ SİZLERE BİDE EŞİME DİYECEĞİM.. BU ARADA BENİM KANAMA DURDU SABAH KALKTIĞIMDAN BERİ NOKTA TANESİ KADAR KAHVERENGİ GELDİ BAŞKA DA GELMEDİ.. WC YR GİDİNCE AFFERDERSİİZ KĞAIDADA GELEN GİDEN YOK... BİR AN ÖNCE DR. GİTSEMDE SÖYLESE NE OLUO...

15 DK YA ÇIKIORUM KIZLAR.. ŞANS DİLEYİN BANA..

benimde göğüslerimdeki ağrı 8 ocaktan beri var belimde ağrı vardı ama bugün daha çok arttı hatta tutuktu sabah ve kasığımda sancı var üzerimde bi ağırlık ve sürekli uyuma isteği var inşallah bebiştendir bide kasığıma bugün çok hafif ve ara ara var yok arası batma oluyo ama çok uzaktan gibi oluyo

benimde göğüslerimdeki ağrı 8 ocaktan beri var belimde ağrı vardı ama bugün daha çok arttı hatta tutuktu sabah ve kasığımda sancı var üzerimde bi ağırlık ve sürekli uyuma isteği var inşallah bebiştendir bide kasığıma bugün çok hafif ve ara ara var yok arası batma oluyo ama çok uzaktan gibi oluyo daha adetime 10 gün var ve çok merak ediyorum

ama ilk ayınızmış zaten sen %25 şans tutmamış bir dahaki ay olur inş. ama bu sefer kimseye söleme kesinleştir öle söle hem üzülmemiş olursun

YEMİNLİYİM.. Bİ SİZLERE BİDE EŞİME DİYECEĞİM.. BU ARADA BENİM KANAMA DURDU SABAH KALKTIĞIMDAN BERİ NOKTA TANESİ KADAR KAHVERENGİ GELDİ BAŞKA DA GELMEDİ.. WC YR GİDİNCE AFFERDERSİİZ KĞAIDADA GELEN GİDEN YOK... BİR AN ÖNCE DR. GİTSEMDE SÖYLESE NE OLUO...

15 DK YA ÇIKIORUM KIZLAR.. ŞANS DİLEYİN BANA..[/QUOTE]

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız bekliyoruz haberini

arkadaşlar benim adetden 6-8 gün önce göğüs ağrım olurdu.yarın adet olmam lazım ama hiç ağrım yok........acaba hamilemiyim...

merhaba kızlar nasılsınız bugün?
Sibel abla ben daha hiç kontrole gitmedim...kan testide yaptırmadım sadece önceden gittiğim doktorumu aradım kanaman ağrın olmadığı sürece 7.haftayı bekle dedi...

Handecim inşallah doktor kontrolün iyi geçer...üzülme sen ailenin dediklerine bir daha söylemezsin herşeyin tam yolunda gittiğine emin olmadan benim gibi böylesi daha iyi canım benim...

ümidini yitirme canm benim inşallah burda isteyen herkes bu ay hayırlı haberler alırlar bence sen şuan yerleşme lekelenmesi yaşıyosun

inşallah canım yaa ama bilmiyorum hala bir artış yok bi kaç damla geldi sadece ve kopkoyu rengi bilmiyorum daha 10 gün var adete test yapsam cıkarmı acaba boşuna heveslenmek istemiyorm ya yarına kadar bekliyim bakalım gecerse hamileyim demektir ama bir de şey duydum üstüne adet görüyomuşsun amann olacagı varsa olur yaa belkide olmuştur

yok canm şimdi test yapsanda çıkmaz bende çok sabırsızım ve beklemektn sıkıldım artık

Kızlar güzel haberler varmı? Bide hande ne yaptı?
çok gerginim bu ara giremiyorum buraya bile,bi bakıyım dedim. Varmı güzel bir gelişme?

Kızlar güzel haberler varmı? Bide hande ne yaptı?
çok gerginim bu ara giremiyorum buraya bile,bi bakıyım dedim. Varmı güzel bir gelişme?

sanırım bende güzel bir haber var ama bakalım az önce test yaptım ve çok silik pembe çizgi çıktı halen ağlıyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…