kanda değilde idrarda çıkarmı erken gebelik varsa.
çıkar tatlım fortel die bi test varmış 10 gün önce falan belli ediyormuş fakat 18 tl galiba senin regle kaç gün var
ben ist.mustafa balık doktorum çok met etmişlerdi çok ilgili ve alakalı .3aydır buna gidiyorum daha önce itmediğime pişmamım...sen nezamandır tedavi görüyorsun..
bu ayın 10da olmam lazım ..2 gün ara ara kasık ağrısı oldu sol tarafımda bugün de bel ağrım oldu 2 saat kadar acaba üşüttümmü yoksa gebelikmi anlamadım senin bilgin varmı...
bu ayın 10da olmam lazım ..2 gün ara ara kasık ağrısı oldu sol tarafımda bugün de bel ağrım oldu 2 saat kadar acaba üşüttümmü yoksa gebelikmi anlamadım senin bilgin varmı...
canım benim ya nekadar pır pırsın böyle allahım ya inşallah hamilesindir normal idrar testindede çıkar bence benimde adetim ayın 10 unda olacaktı ama bugün oldum belirtilerin neler ben bu ay bütün belirtileri yaşadım ama olmadı hayırlısı bakalım bol bol dua et[/QUO
gögüsümde ağrı yada şişkinlik yok genelde adetime 10 gün kala şişer ve acırdı aca böyle bir belirti yok..sadece kasılk ağrısı var ...
canım benim ya nekadar pır pırsın böyle allahım ya inşallah hamilesindir normal idrar testindede çıkar bence benimde adetim ayın 10 unda olacaktı ama bugün oldum belirtilerin neler ben bu ay bütün belirtileri yaşadım ama olmadı hayırlısı bakalım bol bol dua et
canım benim ya nekadar pır pırsın böyle allahım ya inşallah hamilesindir normal idrar testindede çıkar bence benimde adetim ayın 10 unda olacaktı ama bugün oldum belirtilerin neler ben bu ay bütün belirtileri yaşadım ama olmadı hayırlısı bakalım bol bol dua et[/QUO
gögüsümde ağrı yada şişkinlik yok genelde adetime 10 gün kala şişer ve acırdı aca böyle bir belirti yok..sadece kasılk ağrısı var ...
hani gebelikte hormonlar degişirmşya acaba seninide göğüslerin ondanmı agrımıyorki ay az daha sabrette olmazsa yarın bi test yap ama sabredebilirsen sabret derim ben çünkü insan kahroluyo tek çizgi görünce
bugün nasıl bir gündür kızlar sevinçle geldim buraya üzüldüm nasıl çıktığımı bilemedim
benim de 2 gündür misafirden geçilmiyor ev belime ağrı sardı yatamıyorum bile ağrıdan kimseye erken diye de söylemek istemedim ama onlarda hizmet bekliyorlar bi de yatıya kaldılar sinir krizi geçirmek üzereyim galiba bu bebeğimide düşürcem ne ağır kaldırmadığım kaldı ne birşey
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 08.03.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
slm cnm nasılsın yazdıklarını okudum yorma kendını bu aylarda senın cok dıkkatlı olman lazım mısafır deıl bebısın onemlı olan bıde bat a benı de yazsana 16.02.2011 iyigeceler cnm
teşekkür ederim canım sen nasılsın...insanlar anlamazki halden bir de hamile olduğumu söylemedim zaten sorunlu bir hamilelik geçti başımdan daha dikkatli olayım diyorum aksine daha çok yoruluyorum..uyuyamıyorum bile belimin ağrısındanbu arada listeye senide ekledim canım..bende 89luyum :)
tesekkrler cnm bu arada senın face varmıydı ben eklemısmıydım senı
ya aynı yastayız yanı:)evet cnm anlamıyorlar hele en nefret ettıgım seydır yatılı mısafır bu arada sen nerde oturuosun?
ben hele yatılı dediler mi tüylerim diken diken olur annemi bile davet etmiyorum o istanbulda yaşıyor ama anne işte tanıyor kızını 10 gün öncesinden hbr veriyor :) bursada yaşıyorum ben cnm..
bende mersınde yasıyorum evlılık geregı:)aslında ızmırlıyım kocama asık olunca gıdemedım burdan bı daha
bende mersınde yasıyorum evlılık geregı:)aslında ızmırlıyım kocama asık olunca gıdemedım burdan bı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?