ılk baslarda alısmak zor oluyor ama alısıyorsun tabı ben sımdı alıstım mesela ama oraları da ozlemıyor deılımbende bursaya yerleşmek zorunda kaldım ama böylesi daha güzel canım kabul ettim bu arada tatlımm..
yasından da ufak gosterıosun masallah bende kılodan dolayı yasımdan buyuk gosterıorum ne kadarlık evlısın
tesekkur ederım cnm ınsallah bende saglıkla dogururum eger varsa tabı bebıs kaldı 8 gun adetıme olmazsam bana tam bı sok olcak hıc beklemıordum bu ay esımle ılk defa denedık cunku hayırlısı olsun sende benım gıbı kucuk evlenmıssın benımde 4 yıl oldu4 yıllık evliyim canım ben maalesef suratımdaki o ifadeyi büyütemedim hep aynı olgun gözükmeyi beceremiyorum yada :) sende büyük göstermiyorsun ayrıca çok tatlı ve güzel bir yüzün varya aynı benim arkadaşıma benziyorsun bu arada sakın kilona takılma o da 107 kilo hamile kaldı doktor kontrolünden çıkmadı 120 kiloda doğum yaptı gayet sağlıklı bebişide kendiside
tesekkur ederım cnm ınsallah bende saglıkla dogururum eger varsa tabı bebıs kaldı 8 gun adetıme olmazsam bana tam bı sok olcak hıc beklemıordum bu ay esımle ılk defa denedık cunku hayırlısı olsun sende benım gıbı kucuk evlenmıssın benımde 4 yıl oldu
ılk baslarda alısmak zor oluyor ama alısıyorsun tabı ben sımdı alıstım mesela ama oraları da ozlemıyor deılım
tesekkur ederım cnm ınsallah bende saglıkla dogururum eger varsa tabı bebıs kaldı 8 gun adetıme olmazsam bana tam bı sok olcak hıc beklemıordum bu ay esımle ılk defa denedık cunku hayırlısı olsun sende benım gıbı kucuk evlenmıssın benımde 4 yıl oldu
cnm sana ıyıgeceler ben artık yatayım yarın gorusurz kendıne dıkkat et
Kızlar günaydın,
Handecim gittin mi doktora ne yaptın?
yok cnm.. öğlen 1.30 da randevum.. hiç halim yok pazardan beri.. hep uyumak istiyorum..bugünde midem bulanıoo... herhalde halen hamile olamam dimi mine???
Bilmiyorum ki canım, zor olasılık ama belli de olmaz tabi
Günaydın herkese.
Hande nasılsın canım ?
Canım sen nasılsın? Gördünmü bebeğini ?
İnş atlatınca ve yeni gelecek bebğinle daha iyi olacaksın annesi , sanırım belirtiler son ana kadar devam ediyor.Ya da keşke bi mucize olsa da bebek var olsa ...Günaydın cnm..
Moral olarak daha iyiyim.. Ama aşırı uyku halim var ve midem kötü bugün...
Geçen çarşamba ultrasonda miniminnacık bir nokta şeklinde gördüm evet :) Yarın tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duymak için
İnş atlatınca ve yeni gelecek bebğinle daha iyi olacaksın annesi , sanırım belirtiler son ana kadar devam ediyor.Ya da keşke bi mucize olsa da bebek var olsa ...
mucize keşke.. hayırlısı diyorum artık canım ya. yoksada biran önce çalışmalara başlasak ii olcak..
İnş atlatınca ve yeni gelecek bebğinle daha iyi olacaksın annesi , sanırım belirtiler son ana kadar devam ediyor.Ya da keşke bi mucize olsa da bebek var olsa ...
mucize keşke.. hayırlısı diyorum artık canım ya. yoksada biran önce çalışmalara başlasak ii olcak..
Maşallah mercimeğine :) İnş haftaya o pıtırtıkarıda duyarsın canım ya... Allh nazarlardan saklasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?