Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yasından da ufak gosterıosun masallah bende kılodan dolayı yasımdan buyuk gosterıorum ne kadarlık evlısın

4 yıllık evliyim canım ben maalesef suratımdaki o ifadeyi büyütemedim hep aynı olgun gözükmeyi beceremiyorum yada :) sende büyük göstermiyorsun ayrıca çok tatlı ve güzel bir yüzün var ya aynı benim arkadaşıma benziyorsun bu arada sakın kilona takılma o da 107 kilo hamile kaldı doktor kontrolünden çıkmadı 120 kiloda doğum yaptı gayet sağlıklı bebişide kendiside

Son düzenleme:
tesekkur ederım cnm ınsallah bende saglıkla dogururum eger varsa tabı bebıs kaldı 8 gun adetıme olmazsam bana tam bı sok olcak hıc beklemıordum bu ay esımle ılk defa denedık cunku hayırlısı olsun sende benım gıbı kucuk evlenmıssın benımde 4 yıl oldu

cnm sana ıyıgeceler ben artık yatayım yarın gorusurz kendıne dıkkat et

ılk baslarda alısmak zor oluyor ama alısıyorsun tabı ben sımdı alıstım mesela ama oraları da ozlemıyor deılım

alışılıyor cnm mutluysan eğer hiç birşeyii gözün görmüyor zaten..inşallah hamişşsindir tatlım belirtileriine takılma ama ben öyle yaptım bu sefer ummadım 8ay dinlenmeden sonra ocak ayı ilk korunmasız denememiz olmuştu hepimiz için hayırlısı..çocukluk arkadaşımdı benim bu yüzden biraz erken evlendik galiba :)

Günaydın cnm..
Moral olarak daha iyiyim.. Ama aşırı uyku halim var ve midem kötü bugün...
İnş atlatınca ve yeni gelecek bebğinle daha iyi olacaksın annesi , sanırım belirtiler son ana kadar devam ediyor.Ya da keşke bi mucize olsa da bebek var olsa ...
Geçen çarşamba ultrasonda miniminnacık bir nokta şeklinde gördüm evet :) Yarın tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duymak için

Maşallah mercimeğine :) İnş haftaya o pıtırtıkarıda duyarsın canım ya... Allh nazarlardan saklasın...

Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…