ben varım canım 2-3 sayfa önce yazdm benmde adetime 10 gün var ve kahverengi lekeler olduama bekliyorum hasta olurum diye olmuyor yerleşme kanaması diye bişey varmış hamile olabilirz yani ama ben emin değilm kasıklarım agrıyor bi haftadır batıyor tüm belirtiler mevcut ama adetten de olabilr insan 19 günde adet olurmu ya( yarına kırmızılar gelmezse test yapcam ben
ben varım canım 2-3 sayfa önce yazdm benmde adetime 10 gün var ve kahverengi lekeler olduama bekliyorum hasta olurum diye olmuyor yerleşme kanaması diye bişey varmış hamile olabilirz yani ama ben emin değilm kasıklarım agrıyor bi haftadır batıyor tüm belirtiler mevcut ama adetten de olabilr insan 19 günde adet olurmu ya( yarına kırmızılar gelmezse test yapcam ben
Kızlar kasıkta batmalar hamilelik belirtisi olabilir diyebiliriz ama kesin birşey söyleyemeyiz yine de..aynı durum bende de var kasıklarımdan bacağıma doğru sancılar giriyorr..adetime 8 gün var dahaa.daha önce düşük yaptım ve o hamileliğimde de aynen böyle batmalar olmuştuu...hergün adet olacağımı zannediyordumm..
neyse hayırlısı olsun hepimiz için ama fazlada ümitlenmeyelim üşütmüşte olabiliriz..
kızlar bu folık asıt ne hamılelık oncesımı hamılelıkten sonramı ıcılıor benı bılgılendırın
kızlar bu folık asıt ne hamılelık oncesımı hamılelıkten sonramı ıcılıor benı bılgılendırın
gözün aydın canm çok sevindim sağlığın yerinde inşallah mart ayı müjdelersin bizeeeeKızlar dr. Gittim geldim..
çok şükür tertemizim hiçbir sorun yok. Değerlerden kimyasal gebelik gözüküo dedi.. Ultrasonla baktı rahim yumurtalık tertemiz.. Can sıkmak yok.. Devam normal bişi dedi.. 1 yıl sonunda hamile kalamazsan o zaman tetkik yaparız dedi.. Folikasite devam dedi.. çalışmaya devam edebilirsin düzene girince dedi..
Darısı diğer aylara inş...
gebelik planlamasından 3 ay önce başlanması gerekiyormuş canım hamile kalmadan önce yani ben kullanıyorum 2 aydır sende başla istersen...
evet canım en iyisi yok gibi farzetmek zaten geçmiş olsun canım sanada allah sanada hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin. ben aldım test 1 hafta oluyo duruyo valla çekmecede varsa ölede olcak bölede yoksa kendimizi üzmeye değmez hepimiz için hayırlısı inşallah en yakın zamanda
once bı doktoramı danısayım yoksa alayımmı sımdı gıdıp eczaneden
bende kullanmıştım canım ama önce doktora bi git tahlillerine baksın ona göre kullan canım istersen
evet canım okumuştum senin yazını benimde hamilelikten ümidim yok pek hep hüsrana uğradığım için yeterki başka bişi olmasın.aynen canım bende bu adet ağrısı giibi ağrıyı 15 gündür çekiyorum bazen yumurtalığım dışarı çıkacakmış gibi oluyo bunu yumurtalarım çatlıyo die düşündüm ama bu lekelenme ne iş onu anlamadım bende bikaç gün kaldı adetime bakalım hayırlısı artık
yarın en ıyısı bı doktora gıtmek bıde bende asırı kansızlıkta var onun ıcın de gıtcektım zaten
inşallah allah gönlüne göre verir canım tatlı bebişlerimiz olur belkide hamileyizdir benim agrım gittikçe artıyor sanırım adet olacakmışım gibi ama daha 10 gün var bilmiyorm senn yine az kalmş ben sabredemem bide kanama varken test yapınca pozitif cıkabiliyomuş kan parçaları idrara karıştıgı için yanıltıyomuş inş yarına kesilir de bende test yaparım hakkımızda hayırlısı
gözün aydın canm çok sevindim sağlığın yerinde inşallah mart ayı müjdelersin bizeeee
inşş canım.. kafana takma dedi sadece. akışınıa bırak.. illa bu ay gebe kalım diye düşünürsen yumurtalıkların inadına yumurtlamaz dedi..
bi ark.. kimyasal gebeliğin hemen arkasından hamile kaldı.. dr. demiş ki ona diğer ay hemen kalabilirsin büyük bir ihtimalle diye.. artık kısmet diorum bende.. hayırlısı...
tecrübem sabittir.. 10 gün adet geçecek sonra test yapcam.. sizler ve eşim dışında kimseye demicem..:) hadi bakalım önümze bakalım..
merhaba herkeseee.. keyifler nası kızlarrr..ben doktora gittim bugün. adetli olduğum için muayene edemedi sadece dinledi. kasık ağrılarım hala devam ediyo. adetim az geldi, dedim. hormon tahlili yapalım, yarın gene gel test sonuçlarına göre tekrar konuşuruz dedi. felaket karışık bir gün geçirdim. başım hala ağrıyo. sizi çook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?