Kızlar dr. Gittim geldim..
çok şükür tertemizim hiçbir sorun yok. Değerlerden kimyasal gebelik gözüküo dedi.. Ultrasonla baktı rahim yumurtalık tertemiz.. Can sıkmak yok.. Devam normal bişi dedi.. 1 yıl sonunda hamile kalamazsan o zaman tetkik yaparız dedi.. Folikasite devam dedi.. çalışmaya devam edebilirsin düzene girince dedi..
Darısı diğer aylara inş...
merhaba herkeseee.. keyifler nası kızlarrr..ben doktora gittim bugün. adetli olduğum için muayene edemedi sadece dinledi. kasık ağrılarım hala devam ediyo. adetim az geldi, dedim. hormon tahlili yapalım, yarın gene gel test sonuçlarına göre tekrar konuşuruz dedi. felaket karışık bir gün geçirdim. başım hala ağrıyo. sizi çook özledim
inşş canım.. kafana takma dedi sadece. akışınıa bırak.. illa bu ay gebe kalım diye düşünürsen yumurtalıkların inadına yumurtlamaz dedi..
bi ark.. kimyasal gebeliğin hemen arkasından hamile kaldı.. dr. demiş ki ona diğer ay hemen kalabilirsin büyük bir ihtimalle diye.. artık kısmet diorum bende.. hayırlısı...
tecrübem sabittir.. 10 gün adet geçecek sonra test yapcam.. sizler ve eşim dışında kimseye demicem..:) hadi bakalım önümze bakalım..
geçmiş olsun canımm.. şükür herşey temiz çıkmışherşeyde hayır var dimi.. belki de o yüzden bu tecrübeyi yaşamak gerekiyodu.. insan bazı şeyleri kötü zamanında daha net görüyo.. senin tecrüben bize de tecrübe oldu. ben idrada pozitif görsem tüm dünyaya duyururum diyodum ama bundan sonra 3 ay kimseye söylememekte kararlıyım.. ailelere de hcg değerini 500lerde görmeden ve kalp atışlarını duymadan söylemicem..
inşallah senin güzel haberini de hayırlı zamanı geldiğinde (hayırlısıyla mart ayında inş) alırız canım
kızlar bizim bu ay ilk denememizdi.ama bende bütün belirtiler vardı.10 gün önceden kasık batması ve sırt ağrısı başlamıştı.adet olmadan birkaç gün önce kasıklarımdan bacaklarıma inen bir ağrı başladı,bel ağrısıyla beraber.oturup kalkarken,ani hareketimde yada gülerken sol kasığıma ağrı tarzı bişey giriyordu.yumurtlama döneminden itibaren ateşim hiç 37nin altına düşmedi.adetim 3 gün gecikti ve 3 tane test yaptım hepsi negatif.ve 37 derece ateşle adet oldum ve ateşim şuandada 37.tek değişmeyen yerim göğüslerimdi bunu da belirtmek isterim.yani bi ağrı sızı büyüme olmadı.demek istediğim fazla takmayın kafanızı benim belirtilerim çok büyük ihtimalle psikolojikti.beyin insana neler hissettirebiliyor bunu bu ay anladım...
bi kahve yap kendine dinlen canım,biz de seni çok özledik
bence hcgnin 500lerde olması bile önemli değil kızlar. Ben düşük yapmadan 5 gün önce 1222ydi.
bence hcgnin 500lerde olması bile önemli değil kızlar. Ben düşük yapmadan 5 gün önce 1222ydi.
canım geçmiş olsun öncelikle..bişey soracam ilk ölçümde kan değerin neydi ve adetinden kaç gün sonra test yaptırdın acabaa..
benimde düşük olmadan 1 gün önce 2000 cıkmıştı değerim
çok haklısın canım.. bilinçaltı felaket bişi.. ama benim garibime giden ben bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu burda öğrendim.. yani benim bilmediğim şeyi bilinçaltım nası biliyo da bu oyunu oynadı bana anlamadım.. inşallah bi intihaplanma falan bişi yoktur diyorum. tek o ihtimal kaldı çünkü..:44:
inşallah yoktur da çalışmalara bir an önce başlarsın canım.iyi düşünelim iyi olsun herşey temiz çıksın
ben adetime 1 hafta kala yapmıştım testi silik çizgi çıkınca gittim. 15.05di 17 aralıkda /1222 31 aralıkda. 4 ocakta dşük yaptım düşüğün hemen peşine 502 olmuştu canım
kızlar burda hamilelikle ilgili olduğu için sürekli bebişten konuşuyoruz. Aslında herşeyi konuşabileceğimiz bi sohbet topiği yapsak nasıl olur diyodum.
inşallah yoktur da çalışmalara bir an önce başlarsın canım.iyi düşünelim iyi olsun herşey temiz çıksın
yaa kızlar bişy soracam biz bu bilgisayarın başında çok duruyoruzya sonuçta radyasyon yayıyor acaba düşüğü etkileğen nedenlerden olabilir miki???
can arkadaşlarım hepinize teker teker tşk edrim.. burada nasıl rahatladığımı sanki yakınımda elimi tutuomuşsunuz nasıl huzur bulduğumu tarif edemem..
bir eşim birde siz ... destekleriniz için kaç kere tşk etsem azdır.. artık bu ayki kadar sabitlenmicem çalışmaya başlıcam ve ne zaman olursa artık...
ama duyduğum bişi var.. sizlerde demişsiniz.. kimyasal gebelikten sonra hemen daha rahat gebe kalınıomuş.. şu an tek dileğim hayırlısı ile gelsin tutunsun sağ salim sorunsuz sağlıklı doğsun...inş..
hepimizin güzel haberlerini alırız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?