Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handecim hiç bir sorun olmadığına çok sevindimm..bu şekildeki gebeliklerin ardından çok çabuk hamile kalınırmış diye duydumm.hadi hayırlısı..

bi kahve yap kendine dinlen canım,biz de seni çok özledik

geçmiş olsun canımm.. şükür herşey temiz çıkmış herşeyde hayır var dimi.. belki de o yüzden bu tecrübeyi yaşamak gerekiyodu.. insan bazı şeyleri kötü zamanında daha net görüyo.. senin tecrüben bize de tecrübe oldu. ben idrada pozitif görsem tüm dünyaya duyururum diyodum ama bundan sonra 3 ay kimseye söylememekte kararlıyım.. ailelere de hcg değerini 500lerde görmeden ve kalp atışlarını duymadan söylemicem..
inşallah senin güzel haberini de hayırlı zamanı geldiğinde (hayırlısıyla mart ayında inş) alırız canım

bence hcgnin 500lerde olması bile önemli değil kızlar. Ben düşük yapmadan 5 gün önce 1222ydi.

çok haklısın canım.. bilinçaltı felaket bişi.. ama benim garibime giden ben bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu burda öğrendim.. yani benim bilmediğim şeyi bilinçaltım nası biliyo da bu oyunu oynadı bana anlamadım.. inşallah bi intihaplanma falan bişi yoktur diyorum. tek o ihtimal kaldı çünkü..:44:

bi kahve yap kendine dinlen canım,biz de seni çok özledik

çay yaptım gelir gelmez içiyorum.. biraz kendime geldim.. hastane ortamı kaos çıkmış gibi biyer, unutmuşum gitmeye gitmeye

bence hcgnin 500lerde olması bile önemli değil kızlar. Ben düşük yapmadan 5 gün önce 1222ydi.

canım geçmiş olsun öncelikle..bişey soracam ilk ölçümde kan değerin neydi ve adetinden kaç gün sonra test yaptırdın acabaa..

benimde düşük olmadan 1 gün önce 2000 cıkmıştı değerim

doğru aslında.. doğumu yapana kadar hep bi kuşku taşıyosun dimi asıl mesele hamile kaldıktan sonra başlıyo aslında.. o yüzden de şuan, yani hamile kalma sürecinde daha sakin olmak gerekiyo.. ben burada bunu da öğrendim

ben burayı çok sevdimm yaa.çalışırken hiç zaman geçmezdi önceden..şimdi ise su gibi akıp geçiyor zamann..iyi kii varsınızz

ben adetime 1 hafta kala yapmıştım testi silik çizgi çıkınca gittim. 15.05di 17 aralıkda /1222 31 aralıkda. 4 ocakta dşük yaptım düşüğün hemen peşine 502 olmuştu canım

kızlar burda hamilelikle ilgili olduğu için sürekli bebişten konuşuyoruz. Aslında herşeyi konuşabileceğimiz bi sohbet topiği yapsak nasıl olur diyodum.

ben adetime 1 hafta kala yapmıştım testi silik çizgi çıkınca gittim. 15.05di 17 aralıkda /1222 31 aralıkda. 4 ocakta dşük yaptım düşüğün hemen peşine 502 olmuştu canım

anladım canımm tekrar geçmiş olsunn...neyse ümitlerimizi kaybetmiyoruzzz. bir dahakine allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşşş..

can arkadaşlarım hepinize teker teker tşk edrim.. burada nasıl rahatladığımı sanki yakınımda elimi tutuomuşsunuz nasıl huzur bulduğumu tarif edemem..

bir eşim birde siz ... destekleriniz için kaç kere tşk etsem azdır.. artık bu ayki kadar sabitlenmicem çalışmaya başlıcam ve ne zaman olursa artık...

ama duyduğum bişi var.. sizlerde demişsiniz.. kimyasal gebelikten sonra hemen daha rahat gebe kalınıomuş.. şu an tek dileğim hayırlısı ile gelsin tutunsun sağ salim sorunsuz sağlıklı doğsun...inş..

hepimizin güzel haberlerini alırız kızlar..

inşallah yoktur da çalışmalara bir an önce başlarsın canım.iyi düşünelim iyi olsun herşey temiz çıksın

test sonuçlarına internetten az önce öğrendim. tabi biçok şeyin tam olarak ne olduğunu bilmediğim için anlamak için baya uğraştım şimdilik herşey normal gibi. ama burda bişi yazıyo onu int bulamadım. foliküler faz (-4) ve foliküler faz (-12) diye bölümler var. şimdi benim adetimin 3. günü yaa bunlardan hangisi bana uygun ki

yaa kızlar bişy soracam biz bu bilgisayarın başında çok duruyoruzya sonuçta radyasyon yayıyor acaba düşüğü etkileğen nedenlerden olabilir miki???

yaa kızlar bişy soracam biz bu bilgisayarın başında çok duruyoruzya sonuçta radyasyon yayıyor acaba düşüğü etkileğen nedenlerden olabilir miki???

o zaman canım çalışmamak lazım.. evde oturalım:)

sayısal çıkarsa söz hepinizi işen alıp evde oturtcam..

iyi ki varsın canım.. Allah, bebişinin sağsalim, tez zamanda gelmesini nasip etsin inşallah.. dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…