Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 08.03.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
* ESEV 16.02.2011
*duygu8977 16.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers

melissscimm canımmm benım beklenmneyen adet tarihimde yanlıslık vardı degıstırdımmm canımmmmmm

SENİDE EKLEDIMMM ESEVVVcimmmm

Son düzenleme:

yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bir bilgim yok canım...daha önce bu teslerden yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar muhakkak

yaa kızlar bişy soracam biz bu bilgisayarın başında çok duruyoruzya sonuçta radyasyon yayıyor acaba düşüğü etkileğen nedenlerden olabilir miki???

kızlar bunlarda etken die okumuştum bi yerde elektromanyetk dalgalar mikro dalga, cep tlfn, kablolu kablosusz adsl, pc bunlar hep etkenmiş ve bu yüzden düşüklerin sayısı artıyormuş artı hormonlu yiyecekler...

kızlar bunlarda etken die okumuştum bi yerde elektromanyetk dalgalar mikro dalga, cep tlfn, kablolu kablosusz adsl, pc bunlar hep etkenmiş ve bu yüzden düşüklerin sayısı artıyormuş artı hormonlu yiyecekler...

e-ticaret yazılımı üzerine çalışıyorum. o zaman ben hiç anne olamam yani.

Kızlar slmm bugun nasılsınızzzz nasıl gıdıyor oncekı sayfalara fazla bakamadım baya atlamısss handecim sağlığının yerınde olmasına cok sevındım onemlı olan sağlık diğer ayda inşallahhh allah yüzünü güldürücekk inanıyorummm hakkımızda hayılrısıııı kızlarrrrr

bayadır tubayı goremıyorummm

arkadaslar gunu gecenlerden hala ses seda yok galıbaa:26:

e-ticaret yazılımı üzerine çalışıyorum. o zaman ben hiç anne olamam yani.

yok arkadaşım öyle demek istemedim ya bunlar zaten normaldede sağlığımızı etkileyen şeyler ya onun gibi bi durum yani. oda çok minik olduğundan etkilenebiliyormuş sadece pc diil etrafımızda birçok şey var bunlarla birlikte

Bende yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum internetten okuduğum kadarıyla hamilelik öncesi ve hamilelik boyunca kullanılcakmış bebekte omurilik ve beyin gelişiminde yardımcı oluyormuş

anam serverların içindeyim. Network :), bir sürü modemler kameralar alarmlar. Allahımmmmm:18:

ewet bende duymuştum radyasyondan dolayı düşükler artyormuşş..en iyisi biraz da olsa dikkat etmek..

Bende yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum internetten okuduğum kadarıyla hamilelik öncesi ve hamilelik boyunca kullanılcakmış bebekte omurilik ve beyin gelişiminde yardımcı oluyormuş

aslında ben de kullansam mı acabaa..eger bu ay hamile değilsem kullanmaya başlayacağımmm..yoksa şimdiden başlasam mı bilemedim ki..

Canım benim kuzenimde bebek istiyor yaklaşık 7 aydır korunmuyor geçen hafta dr. gitti smear için bugünde sonucunu almaya gitti doktora sölemiş yaklaşık 1 haftadır kahverengi akıntım geliyor demiş doktor yarın gel bi gebelik testi yapalım demiş kuzende ama daha adetim geçmedi falan demiş olsun biz bi bakalım kandan gebelk testine demiş kahverengi akıntı durduk yere gelmez demiş gebe olabilirsin demiş sende git söyle bkalım bi doktora sende gebe olabilirsin belki

tamam tatlımmm benimmmm gözden kaçmış sanırım...

aslında ben de kullansam mı acabaa..eger bu ay hamile değilsem kullanmaya başlayacağımmm..yoksa şimdiden başlasam mı bilemedim ki..

canım kullanmaya başla bence benim doktorum hiçbir sorun olmayacağını söylemişti ona kalsa 3 ay öncesinden kullanılmalı...zaten hamile kaldıktan sonrada 8.haftaya kadar kullanılmaya devam ediliyor sonra değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…