ben varım benim çalışmalar sona erdi
canımmm benım hosgeldınnnn sen hamilesinnnn değilmi yanlıs hatırlamıyorsammmmmmmmmm
evt cnm sat a göre 5 haftalık inş hep benimle olur
inşallah canım benım inşallah allah sağlıcakla tamamına erdırsın darısı bizlerin basımızaa ınşallah
bende bu ay soğan kürüne basşladım canımm rahıme ıyı gelıyormus ıltıhap falan varsa sokuyormus doğal antıbıyotık mıs ole ıyı ve etkılıymıs ve gebelıge hazırlıyormus rahımı ondan sonrada ıncır kurune baslamayı dusunuyorum tabıkı bunun yanında gun asırı ılıskıNasipte de varsa olur ınsallah
canım sen ovulasyonu nu bılıyormuydun dıkkkat ettınmı canım hıçç nasıl oldu musaitsen anlatsana
aslında ben de kullansam mı acabaa..eger bu ay hamile değilsem kullanmaya başlayacağımmm..yoksa şimdiden başlasam mı bilemedim ki..
arkadaşlar soğan kürünü nasıl yapıyoruz
cnm bizim 2. denememizdi ilk ayı boş geçtik olmadı. bu ay yumurtlama günlerimi takip ettim tam o gün birlikte olduk bi ara ben grip oldum bi ara eşim gün aşırı kısmını uygulayamadık. pozisyonunda önemi var belime yastık koydum ve hiç kalkmadım cnm bununda etkisi olduğunu düşünüyorum en azından biraz daha kolaylaştırır. benm tlfnda bi program var adet günlerimi yazıorum o yumurtlama zamanlarını hesaplıyor nettende bakabilirsin burdada var biliosun inş en kısa zamanda hamile kalırsın cnm tüm kalbimle dua ediyorum
slm kızlar ben bebegime kavuştum hamileyim allahıma çok şükür en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allahhhh
CANIM ADINA COK SEVINDIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSINNNNNNNNNNN DARISI BASIMIZA NASIL OLDU BIRAZ ANLATIRMISIN FARKLI BISEYLER YAPTIN MI KUR VS VEYA DEGISIK ISTE ANLAT AYYY COK HEYCANLANDIM ADINAAAAAAAAA MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
slm kızlar ben bebegime kavuştum hamileyim allahıma çok şükür en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allahhhh
canm benim gözün aydın allah sağ salim kucağına nasip eder inşallah belirtilerin neler canm ne zaman ve nasıl öğrendinn:92::92::92:
yani adetin günü gelmeden yaptığında mı çıktı kaç gün vardı adetine ilk testi yaptığındasağol canım darısı başınızaaaaa valla pek belirtim olmadı hatta adete 1 hafta kala gögüslerim şişti dedim adet olcam kasıklarım sancıdı cuma test yaptım çıktı ama dedim yoktur adetim 3 gün geçti bugun yaptım hemen çıktı hiç beklemedim yani adet olmayı beklerken süpüz gibi oldu adetten 1 hafta önce kan vermiştim 0.03 çıkmıştı
yani adetin günü gelmeden yaptığında mı çıktı kaç gün vardı adetine ilk testi yaptığında
sağol canm benim daha var 18 şubat bat bakalım hayırlısı bende 15binde test yapmayı düşünüyorum ama çok sabırsızım3 gün önce yaptım bide bugun bugun adetim geçeli 3 gün oldu
kızlar biraz önce kan tahlili yaptırdım adetime 4 gün var ...men 3-cylclic women 4.83 çıktı sonuç negatif dedi labotuarcı moralim bozuldu.bu değerler ne anlama geliyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?