Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evt cnm sat a göre 5 haftalık inş hep benimle olur

inşallah canım benım inşallah allah sağlıcakla tamamına erdırsın darısı bizlerin basımızaa ınşallah

bende bu ay soğan kürüne basşladım canımm rahıme ıyı gelıyormus ıltıhap falan varsa sokuyormus doğal antıbıyotık mıs ole ıyı ve etkılıymıs ve gebelıge hazırlıyormus rahımı ondan sonrada ıncır kurune baslamayı dusunuyorum tabıkı bunun yanında gun asırı ılıskı Nasipte de varsa olur ınsallah

canım sen ovulasyonu nu bılıyormuydun dıkkkat ettınmı canım hıçç nasıl oldu musaitsen anlatsana

cnm bizim 2. denememizdi ilk ayı boş geçtik olmadı. bu ay yumurtlama günlerimi takip ettim tam o gün birlikte olduk bi ara ben grip oldum bi ara eşim gün aşırı kısmını uygulayamadık. pozisyonunda önemi var belime yastık koydum ve hiç kalkmadım cnm bununda etkisi olduğunu düşünüyorum en azından biraz daha kolaylaştırır. benm tlfnda bi program var adet günlerimi yazıorum o yumurtlama zamanlarını hesaplıyor nettende bakabilirsin burdada var biliosun inş en kısa zamanda hamile kalırsın cnm tüm kalbimle dua ediyorum

aslında ben de kullansam mı acabaa..eger bu ay hamile değilsem kullanmaya başlayacağımmm..yoksa şimdiden başlasam mı bilemedim ki..

Valla bilemiyorum canım istersen doktora bi danış derim bana kadın doğumcu yazmıştı folic plusı gebelik düşünüyorum dersen yazarlar zaten

arkadaşlar soğan kürünü nasıl yapıyoruz

CANIMIKI BARDAK SUYU KAYNAT AGZI KAPALI SEKILDE KAYNADIKTAN SONRA BIR ORTA BOY SOĞANI SOY VE DORDE BOL (YEMEKLIK VARYA SARI SAĞN O OLUCAK) DAHA SONRA 4 DE BOLDUGUN SOĞANI TENCERE KOY AGZINI KAPATT VE 5 DK KAYNASIN KAYNADIKTAN SONRA ALTINI KAPAT BIRAZ DEMLENSIN TENCEREDE BEKLET 10 DK KADAR SONRA BARDAĞA KOY VE İÇÇÇ AFIYET BAL SEKER OLSUN DIYECEM VE SIFA OLSUN BIRAZ TADI DEGISIK RAHATSIZ EDEBILIR AMA IKINCI VE UCUNCU ICTIGINDE ALISIYORSUN GUZEL YANI BEN SEVEREK ICIYORUM ALISTIM KIST MIYOM PKO IYI GELIYORMUS VE ILTIHAP VARSA SOKUYOR ATIYOR CANIM KÜRDEN SABAH AKŞAM IC AMA AC KARNINA ÖR:YEMEKTEN 10DK ONCE HADİ HAYIRLISI BENIM 3 GUNUMDUU BANADA ŞİFA OLSUNNNN
CANIM BU ARADA KÜRE ADETININ 7. GUNU BASLIYORSUN 15 GUN ICIYORSUN HAMILELIK SUPEN VARSA ICME ADET OL ONDAN SONRAA

EVET CANIM COK SANLISIN CANIMMM YAA ALLAH BZILEREDE NASIP ETSIN AMAN NAZARLARDAN KORUSUN SENI VE BEBSINI EVT POZ. COK ONEMLI BENDE DIKKAT EDICEM BENIM REGLI YENI BITTI BENIM DE CALISMALAR YAVAS YAVAS BASLADI HADI HAYIRLISIIII DUALARIN ICIN COK TESEKKUR EDIYORUMM ALLAH RAZI OLSUNNN

Son düzenleme:
slm kızlar ben bebegime kavuştum hamileyim allahıma çok şükür en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allahhhh

slm kızlar ben bebegime kavuştum hamileyim allahıma çok şükür en kısa zamanda sizlerede nasip etsin allahhhh

CANIM ADINA COK SEVINDIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSINNNNNNNNNNN DARISI BASIMIZA NASIL OLDU BIRAZ ANLATIRMISIN FARKLI BISEYLER YAPTIN MI KUR VS VEYA DEGISIK ISTE ANLAT AYYY COK HEYCANLANDIM ADINAAAAAAAAA MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

CANIM ADINA COK SEVINDIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSINNNNNNNNNNN DARISI BASIMIZA NASIL OLDU BIRAZ ANLATIRMISIN FARKLI BISEYLER YAPTIN MI KUR VS VEYA DEGISIK ISTE ANLAT AYYY COK HEYCANLANDIM ADINAAAAAAAAA MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

sağol canım darısı herkesin başına inşallaaaaaaaaahhhh

minarcım benim adetim 5 gün sürüyor ne zaman içmeye başlamalıyım soğan kürüne..bende adetimin 3. günü mü başlamalıyım..

canm benim gözün aydın allah sağ salim kucağına nasip eder inşallah belirtilerin neler canm ne zaman ve nasıl öğrendinn:92::92::92:

sağol canım darısı başınızaaaaa valla pek belirtim olmadı hatta adete 1 hafta kala gögüslerim şişti dedim adet olcam kasıklarım sancıdı cuma test yaptım çıktı ama dedim yoktur adetim 3 gün geçti bugun yaptım hemen çıktı hiç beklemedim yani adet olmayı beklerken süpüz gibi oldu adetten 1 hafta önce kan vermiştim 0.03 çıkmıştı

kızlar biraz önce kan tahlili yaptırdım adetime 4 gün var ...men 3-cylclic women 4.83 çıktı sonuç negatif dedi labotuarcı moralim bozuldu.bu değerler ne anlama geliyor bilen varmı

yani adetin günü gelmeden yaptığında mı çıktı kaç gün vardı adetine ilk testi yaptığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…