Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar cvp nolarrrr

walla cnm ben ateş işinden anlaıyorum.. herkeste belirtiler değişiklik gösterio.. allah gönlüne göre verir inşş..

Arkadasslar adetten 5 gun once beta hcg degerim 7.6 ydi. 3 gun kalan 3 gun suren hafif kahverengi lekelenmem oldu, cok heyecanladim yerlesiyor diye. Bugun adeti bekledigim gun, kan verdim deger 5,9 ((( bu yok demek saniyorum ama cok uzuldum :84: nedense bu ay cok umutluyduum...

kızlar ya ben bugun gebelık testı aldım ama kararsızım yapayımmı yapmayımmı akıl verın yaparssam sabah yapıcam eczacı sabah yap dedı ne yapayım 4 gunum falan var

kızlar ya ben bugun gebelık testı aldım ama kararsızım yapayımmı yapmayımmı akıl verın yaparssam sabah yapıcam eczacı sabah yap dedı ne yapayım 4 gunum falan var

ayy şikerim benimde 4 günüm var, bende de 2 tane var test ama yapmıcam bende, seninkinin markası ne??????????

canm biz seninle aynı gün adet olacaz demi bence yapma bekle..ben beklemeyi düşünüyorumm..çokk erken daha..

gecen ay 10da olmuştum hiç belirti yok ama kaçgündür kasık ağrım ayağımda krap oluyor ara ara ocak 25de çatlama iğnesi olmuştum doktorum 20 gün içinde adet olmazsan test yaparız demişti ama dayanamayıp dün yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…