Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok mersi şekerim. kanamam bitti evet.. gayet formumdayım..:)

çok mersi şekerim. kanamam bitti evet.. gayet formumdayım..:)

aynen handecim. :) bende bu akşam abdest alıcam. Ben sigarayı bıraktım ya alkol almıyodum ama canımı çektirdin. Ben içmiyorum diye eşimde içmiyodu. Bare bu akşam şöyle güzel alkollü, fantezili, aşk dolu bi akşam olsun.

evet cnm en tazesinden pazar günü düştü kendileri.. bugün de temizlendim sayılır artık...yani kanamam falan yok. dün dr. da gittim.. herşey normal.. tertemizim.. çalışmaya devam dedi:)

ahh canım çok geçmiş olsun üzülme bende kasımda kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim sakın üzülme kimyasal gebelikten sayılmıyormuş en kısa zamanda kavuşursunbebegine

Son düzenleme:
kızlar kolay yoldan öyle listeye tabi olmadan nasıl kilo verebilirim.. bir bileniniz varmı şöle 8 kilo versem bana yeter..:)

Şekerim öncelikle çok geçmiş olsun. Kendini iyi hissetmene çok sevindim. Kolay yoldan kilo vermek için akşam 7den sonra süt,yoğurt,su meyve haricinde hiç birşey yemeden,

Tahıılı ekmekler yiyerek,

Bol bol sebze meyve yiyerek,

Mümkünse sabahları iyi bir kahvaltı öğlen nispeten doyurucu bir yemek akşam ise hafif yemek yiyerek,

rahatlıkla verebilirsin. Tabi biraz da hareket lazım

bu akşam sakla hevesini... cuma ya.. haftasonuna ertesi sabahta sıcak sıcak uyursun kocisinle.. şöle güzel fırında bir balık yapalım. .. yanına salata.. rakı... üstünede fırında eritilmiş helva ve kivi çilek.. ohhh...

biz sigarayı 7 ay oldu bırakalı:) arada eşim haftasonları evde alkol alır.. bende eşlik ederim.. pek dışarı çıkmayı sevmeyiz.. nadiren.. istanbulda herhaftasonı çıkardık ama ankara açmıo bizi:)

ahh canım çok geçmiş olsun üzülme bende kasımda kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim sakın üzülme kimyasal gebelikten sayılmıyormuş en kısa zamanda kavuşursunbebegine

canım sana tek sorum var.. sende 100. örnek falan oldun herhalde. kimyasaldan sonra gebelik çabuk gerçekleşiyormuş.. kasımda kimyasal dedinm.. şubat başındayız hamileyim dedim..

benimde şansım olabilirmi sence??

allah muhabbetinizi bozmasın canım.
Eşimin kendi dükkanı onun için pazar günleri bile işe gidiyo. Cumartesileride ben çalışıyorum
Biz bu akşamdan başlayalım temel atma törenine de gerisi kısmet.

kızlar kolay yoldan öyle listeye tabi olmadan nasıl kilo verebilirim.. bir bileniniz varmı şöle 8 kilo versem bana yeter..:)

sen vermeye ugrasıyosun ben almaya bana ver iyisimi ikimzide kurtulalım bu dertten biliyomusun ben 46 kiloyum incecik bişeyim sinir oluyorum 55 olsam hatta 50 olsam bile yeter bana nasıl bu kadar zayıf kalıyosun diyolar evlennce alırsn dediler almadm masa basında calışıyorum memur olunca alırsn dediler yine alamadm ama cok sık yemek yerim az yerim tez yerim suyu da cok içerim belki ondan olabilir ben hafifi balık etli olmayı cok isterdm :)) kadın gibi şöyle bıngıl bıngıl olcan bende hamile olunca kilo alırım ümidiyle bekliyorum o zaman hayatımda ilk kez göbüşüm olcak hemde kocaman

akşam 8 de evdeo oluyoruz eşimle ama artık bulcam bir yöntemini.. denim.. akşam yemeğini kaldırınca zaten 4 kilo vermiştim:))

yine demeye başım ben.. ne kadar verirsem hamile kalana kadar o kadar kardır:)

allah muhabbetinizi bozmasın canım.
Eşimin kendi dükkanı onun için pazar günleri bile işe gidiyo. Cumartesileride ben çalışıyorum
Biz bu akşamdan başlayalım temel atma törenine de gerisi kısmet.

e hayırlı uğurlu olsun o zaman:) iyi çalışmalar,

dediğim gibi kimyasal gebelikte bebek rahme tutunmadan kanamayla gittiği için rahme zarar vermiyor o yüzden hiç üzülme çalışmalara başla ben 3 kere ilişki sonucunda hamile kaldım yumurtlama günlerine dikkat et hamile kalabiliyorsun o yüzden hiç strese girme dikkatli beslen yeter

gel yanıma hemen.. 8 kilo nakil edelim sana .. sende bende tam istediğimiz kıvama geliriz:) bende zayıf olmayı sevmiyorum evlenirken 57 kiloydum süperdi.. şimdi 68 kiloyum.. yüzümden memnumum ama yüzle bitmio iş.. 60 olsam yeter bana.. kadın dediğin ele gelir dimi:)) hahhaaaaa

sağol cnm inşş bu akşam başlıcaz artık ne zamansa o zaman hayırlı olur:)

keşke mümkün olsa versen cokda kötü değilm ama almak istiyorum gece kallkıp yiyorum yok bünyeye yaramıyor eşim 6 kilo aldı ben hala aynıyım bakalım 30- 35 sonra almaya baslarsn diyolar annemde benim gibimş şimdi 65 kilo :) sağlığımız iyi olsunda kilo cok önemli değil

annen yine beden zayıf:) 67 kiloyum ben hehee

ahh canım eskiden 59 kiloydm ama boyum uzundu güzeldi. Sonra stres bilmemne derken o kiloları birden verdim. 3,5 yıldır 47 kgnin üstüne çıkamıyodum. bide ben çok yemek yiyen biriyim, sürekli yemek yerim. Sigarayı bıraktım. Şuan 51 kg oldum. nasıl oldu bilmiyorum ama benim daha 10 kg almam lazım. Nasıl alıcağımı bilen varsa yardımcı olabilir banada :)

hemen yardımcı olayım.. benimde 10 kilo falan vermem lazım.. sana devredim hemen.. :))

kızlar, son 2-3 saattir durup durup ağlıyorum.. dertleşmek için topiğe girdim ama topik konusuyla ilgisi olmayan bi durum o yüzünden vazgeçtim.. çok kötü bi durum yok merak etmeyin.. uzun bi süre topikte olamam sanırım.. kendinize iyi bakın.. bebiş bekleyenler kendine daha da dikkat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…