Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar brokoli havuç patates karnıbaharı haslayın limonlayıp haftada 3-4 kere yiyin balıgı kesinlikle ızgara pişirin bol salata tüketin ben üniversitedeyken 55 kiloydum 50 ye kadar düşmüştüm bol sebze zayıflatıyor su için başka bişi yok zaten suanda 55 kiloyum

noldu arkadaşım anlat istersen

alakası olsun olmasın ne oldu canım.. Lütfen..

ays80 burada hepimiz dertleşiyoruz, en yakınımızdakine anlatamadıklarımızı anlatıyoruz, çok güzel arkadaşlıklar oluyor, sadece konu hamilelik olmamalı, derdini anlat arkadaşım eminim rahatlıcaksın

çıkmış topikten.. Face den mesaj attım ama..

Hepimiz herşeyi anlatıyoruz burada paylaşıyoruz ne olduki acaba??

Inşş morali kısa sürede düzelir ve aramıza döner..

kızlar bende evlendiğimde 50 kiloydum ve şimdi 57 kiloyum..bana da 53 kilo olsam yeter..isteğen varsa bende yağlarımdan verebilirimm..

biri banaa durr desinnn lütfenn inanılmaz derece de çikolata yiyorummmmmmm..

yağlı lezzetli yerinden vereyim o zaman:))

ay ayşegüle ne oldu merak ettim şimdi yaa??

valla bende çok merak ettim aslında ama insanın bazen ağlamaya ihtiyacı oluyo. Bende cumartesinden beri ağlıyorum anca rahatladım. Belki sorundan ziyade rahatlamaya ihtiyacı vardır diye düşündüm.:78:
bize sorunun ne olduğunu söylese aslında daha güzel olur. en azından dertleşiriz ama bazen anlatıcak tek bir söz olmuyor hayatta ama üzülmeye yetiyor.

erkken hamilelik belirtilerini hep çok merak ettim netten araştırmıştım..ama şimdi öğrendim kii gördüğün adet öncesi belirtilerin aynısıymış..

evet ama en azından sözedip gitseydi... Bizler hepimiz anlıyoruz.. Ama böle olmadı..
Neyse inşş tez vakit döner aramıza.. Bir delilik yapmasında ..

kıslar haber alan olursa banada yazsın özelden olur mu??? önceki yazdıklarını okudum öğlen moralim ii die yazmış, ne oldu acaba

erkken hamilelik belirtilerini hep çok merak ettim netten araştırmıştım..ama şimdi öğrendim kii gördüğün adet öncesi belirtilerin aynısıymış..

ewt canım adet öncesi belirtilerin aynısıı erken hamilelik belirtileride olabiliyoo..işte o yüzden kimse erkenden hamile olup olmadığını anlayamıyorr..

Kızlarrrrr soruma cvp yazın nolur, ara ara ateşimi ölçüyorum, bu aralar aksattım çünkü 2-3 gün önce çok çok düştü, dedim adet olcam heralde, bugünde sabah ölçemedim müsait değildim ama gün içinde ara ara ölçtüöm ve hep 36.8, adetime de 3-4 gün var, hamile olabilirmiyimki, sanki değilim gibi ama, hiç belirtide yok zaten:95:

evet ama en azından sözedip gitseydi... Bizler hepimiz anlıyoruz.. Ama böle olmadı..
Neyse inşş tez vakit döner aramıza.. Bir delilik yapmasında ..

ben önemli bir sorun olucağını sanmıyorum. Bence kendisini yanlız yada mutsuz hissetmiş olabilir ve eminimki yarın bizimle olucaktır inşallah:80:

kızlar cvp nolarrrr

kızlar cvp nolarrrr

kızlar ayşegülle ile konuştum.. sinirleri bozuk biraz zamana ihtiyacı varmış.. önemli bişi yok... kadınsal durumlar:)

bazen bu ruh hali hepimizde oluo:)

kızlar ayşegülle ile konuştum.. sinirleri bozuk biraz zamana ihtiyacı varmış.. önemli bişi yok... kadınsal durumlar:)

bazen bu ruh hali hepimizde oluo:)

ben demedimmi
biliyorum ya işte cumartesiden beri bende öleyim. Doğradığım ıspanakla bile kavga edip ağladım. İnsan banyo havlusuyla kavga edermi? ediyorum işte. Neyse bir kaç gün ağlamak iyi geldi. Bugün daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…