- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar, son 2-3 saattir durup durup ağlıyorum.. dertleşmek için topiğe girdim ama topik konusuyla ilgisi olmayan bi durum o yüzünden vazgeçtim.. çok kötü bi durum yok merak etmeyin.. uzun bi süre topikte olamam sanırım.. kendinize iyi bakın.. bebiş bekleyenler kendine daha da dikkat etsin
kızlar, son 2-3 saattir durup durup ağlıyorum.. Dertleşmek için topiğe girdim ama topik konusuyla ilgisi olmayan bi durum o yüzünden vazgeçtim.. çok kötü bi durum yok merak etmeyin.. Uzun bi süre topikte olamam sanırım.. Kendinize iyi bakın.. Bebiş bekleyenler kendine daha da dikkat etsin
çok güzel olur handecim. Ama yemeklik olmasın, köftelik tarafından olsun
çıkmış topikten.. Face den mesaj attım ama..
Hepimiz herşeyi anlatıyoruz burada paylaşıyoruz ne olduki acaba??
Inşş morali kısa sürede düzelir ve aramıza döner..
yağlı lezzetli yerinden vereyim o zaman:))
ay ayşegüle ne oldu merak ettim şimdi yaa??
valla bende çok merak ettim aslında ama insanın bazen ağlamaya ihtiyacı oluyo. Bende cumartesinden beri ağlıyorum anca rahatladım. Belki sorundan ziyade rahatlamaya ihtiyacı vardır diye düşündüm.:78:
Bize sorunun ne olduğunu söylese aslında daha güzel olur. En azından dertleşiriz ama bazen anlatıcak tek bir söz olmuyor hayatta ama üzülmeye yetiyor.
erkken hamilelik belirtilerini hep çok merak ettim netten araştırmıştım..ama şimdi öğrendim kii gördüğün adet öncesi belirtilerin aynısıymış..
evet ama en azından sözedip gitseydi... Bizler hepimiz anlıyoruz.. Ama böle olmadı..
Neyse inşş tez vakit döner aramıza.. Bir delilik yapmasında ..
kızlarrrrr soruma cvp yazın nolur, ara ara ateşimi ölçüyorum, bu aralar aksattım çünkü 2-3 gün önce çok çok düştü, dedim adet olcam heralde, bugünde sabah ölçemedim müsait değildim ama gün içinde ara ara ölçtüöm ve hep 36.8, adetime de 3-4 gün var, hamile olabilirmiyimki, sanki değilim gibi ama, hiç belirtide yok zaten:95:
kızlarrrrr soruma cvp yazın nolur, ara ara ateşimi ölçüyorum, bu aralar aksattım çünkü 2-3 gün önce çok çok düştü, dedim adet olcam heralde, bugünde sabah ölçemedim müsait değildim ama gün içinde ara ara ölçtüöm ve hep 36.8, adetime de 3-4 gün var, hamile olabilirmiyimki, sanki değilim gibi ama, hiç belirtide yok zaten:95:
kızlar ayşegülle ile konuştum.. sinirleri bozuk biraz zamana ihtiyacı varmış.. önemli bişi yok... kadınsal durumlar:)
bazen bu ruh hali hepimizde oluo:)
kızlar cvp nolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?