doktora gitmende fayda var dedim ya çok basit tek fitille tamam bana doktor bir ay çocuk yapma demişti.mantar çocuk olmasını engellmez ama ileri boyutları zarar gebeliğe zarar verebilirmiş o açıdan tedbir amaçlı yani
aynen öyle canım allahım ya ne güzelmiş burası büssürü cerrah var burda
belli bu saatte buralarda geziyoz baksana benimkide gececi ve seks yok yaşasınnnsanırım ilk gece çok gerilmemden oldu millet acımaz dedi o acıyı bi yaşadım birdahada 19 gün asla yapamadık inşallah geçer ya ben bile bıktım allahtan benşmkşde yok buğün gececi
kızlar ben yatıyorum dua edın sabah test pozıtıf cıksın hayırlı haberlerle gunaydın dıyım sıze hepınızı opuyorum iyigeceler
peki dr vajinaya bakıyormu ???
ay sorma hepimiz prof olduk buralarda
bakıyor sanırım hiç gitmedin muaneyepeki dr vajinaya bakıyormu ???
belli bu saatte buralarda geziyoz baksana benimkide gececi ve seks yok yaşasınnn
ayy inşallah güzel haber verirsin
ilk evlendiğim ay ve 2 ay önce aynılarını yaşadım ilişki sırasında deli gibi acı da dahil bunlara tatlım doktorum vajinit dedi ve eş tedavisi vermişti fitil+hap..hapı eşimle kullanmıştım
ama çekmeye değmez tatlım ilk ay olan mahvetmişti hele 40 gün ilişki yasağıda vermişti doktorumuzama tedavisi çabuk ve kolay oluyor...
peki dr vajinaya bakıyormu ???
he kız he ama ben daha asistanım azcık daha burda takılıp prof olacam bari dr a gidip bende mantar varmış bana fitil ver adaesila kullanmış iyi gelmiş deyim o kim derse kk dan arkadaşım die anlatayım ay aslında burda bide jinekolog arkadasımız olsa bizde gece gündüz soru sorsak ne iyi olurdu
devlet hastanesine gittim ilk şikayetimi dinleyip ilaç verdi..içime sinmedi kullanmadım ertesi gün doktoruma gittim o muayene etti bir baktım reçeteye o da aynı ilaçları yazmış...sanırım her zaman muayene etmiyorlar :78:
valla süper olurdu
ama tecrübelerde çok önemli gerçekten ben yaşadığım çoğu şeyi yaşayan birsürü kişi olduğunu gördükçe çok şaşırıyorum
banada böyle böyle diye anlatınca bir arkadaşım demiştiki ayy kız sende mantar var git fitil verir geçer hemen aynen dedği gibi oldu.
birde en çok 2 sene korunma işgenceleri çektiğime çok gülüyorum
şimdide olsun diye uğraşıyoruz
ne biliyim ben ilk seferden olacak zannetmiştim
polis yoksa seninkidemi[/QUOay evet benimkide polis zavallı kocacım siz nerde görev yapıosunuz
mantar içinmi gittin yoksa agrılı ilişki içinmi gittin canım
iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?
polis yoksa seninkidemi[/QUOay evet benimkide polis zavallı kocacım siz nerde görev yapıosunuz
samsundayız aynı kaderi paylaşıyoruz desene diyar diyar gezecez
adamında pestilini çıkarttımdinlensin oda bugün
gerçi satıma 9 gün kaldı ama bellimi olur adet olana kadar durmak yok yola devam
çünkü illa belirtilen o günlerde olacak diye birşey yok yüksek ihtimal deniyor dikkat ederseniz.adetten hemen birgün sonra ve adetten hemen bir gün önce bile hamilele kalanlar var tek ilişki cuppp hemen bebiş kanıtlı bunlar yani boş durmamak lazım
iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?
iyi geceler canım tabiki de umudunu yitirmek için çok erken adet geçtikten sonra bile doğru sonuçlar veremiyor bu yüzden kırmızılar gelmediği sürece bekle canım.. 10 gün sonra yap mesela...
samsundayız aynı kaderi paylaşıyoruz desene diyar diyar gezecez
adamında pestilini çıkarttımdinlensin oda bugün
gerçi satıma 9 gün kaldı ama bellimi olur adet olana kadar durmak yok yola devam
çünkü illa belirtilen o günlerde olacak diye birşey yok yüksek ihtimal deniyor dikkat ederseniz.adetten hemen birgün sonra ve adetten hemen bir gün önce bile hamilele kalanlar var tek ilişki cuppp hemen bebiş kanıtlı bunlar yani boş durmamak lazım
ayyyyyyyyy evet tatlım ya bizde diyar diyar grzecez valla gün asırı oluyor tamda bir gün var bir gün yok kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?