Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

peki dr vajinaya bakıyormu ???

aynen öyle canım allahım ya ne güzelmiş burası büssürü cerrah var burda

ilk evlendiğim ay ve 2 ay önce aynılarını yaşadım ilişki sırasında deli gibi acı da dahil bunlara tatlım doktorum vajinit dedi ve eş tedavisi vermişti fitil+hap..hapı eşimle kullanmıştım
ama çekmeye değmez tatlım ilk ay olan mahvetmişti hele 40 gün ilişki yasağıda vermişti doktorumuz ama tedavisi çabuk ve kolay oluyor...

sanırım ilk gece çok gerilmemden oldu millet acımaz dedi o acıyı bi yaşadım birdahada 19 gün asla yapamadık inşallah geçer ya ben bile bıktım allahtan benşmkşde yok buğün gececi
belli bu saatte buralarda geziyoz baksana benimkide gececi ve seks yok yaşasınnn
kızlar ben yatıyorum dua edın sabah test pozıtıf cıksın hayırlı haberlerle gunaydın dıyım sıze hepınızı opuyorum iyigeceler

ayy inşallah güzel haber verirsin

devlet hastanesine gittim ilk şikayetimi dinleyip ilaç verdi..içime sinmedi kullanmadım ertesi gün doktoruma gittim o muayene etti bir baktım reçeteye o da aynı ilaçları yazmış...sanırım her zaman muayene etmiyorlar :78:

ay sorma hepimiz prof olduk buralarda

he kız he ama ben daha asistanım azcık daha burda takılıp prof olacam bari dr a gidip bende mantar varmış bana fitil ver adaesila kullanmış iyi gelmiş deyim o kim derse kk dan arkadaşım die anlatayım ay aslında burda bide jinekolog arkadasımız olsa bizde gece gündüz soru sorsak ne iyi olurdu

ayyyyyyyyyyy bunlar ne gızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben hastalıklımıyım neysem dr a gitsem 1 ay çıkamam kadın doğumdan haralde ya ben hala kasılıyorum fena halde ama

valla süper olurdu
ama tecrübelerde çok önemli gerçekten ben yaşadığım çoğu şeyi yaşayan birsürü kişi olduğunu gördükçe çok şaşırıyorum
banada böyle böyle diye anlatınca bir arkadaşım demiştiki ayy kız sende mantar var git fitil verir geçer hemen aynen dedği gibi oldu.
birde en çok 2 sene korunma işgenceleri çektiğime çok gülüyorum
şimdide olsun diye uğraşıyoruz
ne biliyim ben ilk seferden olacak zannetmiştim

mantar içinmi gittin yoksa agrılı ilişki içinmi gittin canım

ay inşallah hemencecik olurda bu gıcık duygudan kurtulursun

iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?

mantar içinmi gittin yoksa agrılı ilişki içinmi gittin canım

ağrılı ilişki için gittim canım onun teşhisi vajinit oldu işte mantar için krem alıyorum eczaneden 3 günde geçiyor...senede iki kere mantar oluyorum ben ph ini bozuyormuşum o bölgenin bu yüzden tekrarlıyomuş..oysaki sadece özel bölge temizleyici jel sabun kullanıyorum ama temizliyorum diye mahfediyormuşum meğer

iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?

iyi geceler canım tabiki de umudunu yitirmek için çok erken adet geçtikten sonra bile doğru sonuçlar veremiyor bu yüzden kırmızılar gelmediği sürece bekle canım.. 10 gün sonra yap mesela...

umudunu hiç kaybetme erken gebelik testeleride sonuç vermeyebiliyor ama kendini en kötüsüne hazırlaki çok üzülmeyesin
benim aldığım bir ders var ki asla test falan yapmıcam adet geçsin 2 hafta sonra en erken 3 bile olabilir öyle gidecem kan testine tavsiyede ederim çünkü inanınki bu bekleme süresi çok yıpratıyor insanı ve sonraki süreçlerdede etkisini olumsuz olarak gösteriyor acaba acaba diyerek kendimizi yıpratıyoruz

iyi geceler canım tabiki de umudunu yitirmek için çok erken adet geçtikten sonra bile doğru sonuçlar veremiyor bu yüzden kırmızılar gelmediği sürece bekle canım.. 10 gün sonra yap mesela...

Çok saol canım umarım bu sefer kırmızılar şaşırtır beni de gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…