Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sanırım zevk almadığın için acı çekiyorsun...vajina ilişkiye hazır olmadan ilişki oluyorsa bu problem olabilir..ama çocuğun bununla alakası olabileceğini sanmıyorum tatlım:44:

sende aynı benım gıbısın aynısı bende de oluyor asırı kasılıyorum ve agrı cekıyorum ama ben ılk sene hıc yapamadım o ayrı :)

daha 4 ay çok yeni bende 1 sene aynı sorunu yaşamıştım doktor doğal dedi
kk doktoru olarak söylüyorum bence çocuğun bunla alakası yoktur ama tam orgazm olmak kasılmalardan dolayı spremin hareketini kolaylaştırabilirmiş ama çoğu kadının orgazm olamadığıda bir gerçek
ondan sen içini rahat tut birde benim mantar olmuştu ozamanda acı oluyodu öyle bir sorunun yok değilmi

sanırım zevk almadığın için acı çekiyorsun...vajina ilişkiye hazır olmadan ilişki oluyorsa bu problem olabilir..ama çocuğun bununla alakası olabileceğini sanmıyorum tatlım:44:

hazır halede nasıl gelirki benimki piskolojik galiba ya aman dr yara fln yok piskolojiktir dedi kadınların yüzde 60 ında ilk aylarda oluyormuş

mantar kaşıntı galiba artık oda var ayyyyyyy kadınların bel altı problem ya

birde ilk tecrübe çok önemli ilkgece (ilkgece dedime bakmayın 2ay sonra) çok canım yanmıştı hep öyle olacak diye beyin şartlanıyor ama zamanla düzeliyor bak bana şimdi tam gaz gidiyom :)
ama bıktım yaw hergün hergün bugün eşim yok off pek mutluyum

kk doktoru ne canım

hazır halede nasıl gelirki benimki piskolojik galiba ya aman dr yara fln yok piskolojiktir dedi kadınların yüzde 60 ında ilk aylarda oluyormuş

ön seans biraz uzarsa hazır hale gelir canım doktorunda bir problem olmadığını söylemiş bak zamanla aranıza çözersiniz inşallahh..

mantar çok basit tek fitille tedavi oluyor ama o ay çocuk yapmıcan.mantar da çok acı veriyor doktor bana nasıl dayandın dedi utandığımdan gitmiyodum ama birkere gidince alışılıyor bence mantarı tedavi etmelisin

nasıl 1 yıl hiçmi yapamadın allah korusun kız 19 gün yapamadımda hergün gece gündüz ağlar olduydum

cnm ben evlılıgımın 9.ayında doktora gıttım cok oldu kadın kız sen evlenmedınmı hala kızsın dıye :)yaptık ta ustten usttenkocam anlayıslıydı sagolsun sonra 1 sene sonra bosandık tekrar evlendık ve ozman oldu anlamadım bende ayrılık lazımmıs demekkı

sanırım ilk gece çok gerilmemden oldu millet acımaz dedi o acıyı bi yaşadım birdahada 19 gün asla yapamadık inşallah geçer ya ben bile bıktım allahtan benşmkşde yok buğün gececi

oaraya bakıyormu ya çok fena kaşınıyor ölecem nerdeyse kaşıntıdan ay dur bende bi gideyim ama burdaki kadın doğumcu erkek ya bizde ilçede görev yapıyoruz of of of 3 kere daha of mantar çocuk olmasını engellermi peki

her ayrılık böyle mutlu sonla bitmiyor çok şanslısınız

canım bak birde tek kaşıntı mantar olmayabilir akıntın süt kesiği gibi olur peynirimsi ozaman kesin işte mantar illa kaşıntı olmasına gerek yok

doktora gitmende fayda var dedim ya çok basit tek fitille tamam bana doktor bir ay çocuk yapma demişti.mantar çocuk olmasını engellmez ama ileri boyutları zarar gebeliğe zarar verebilirmiş o açıdan tedbir amaçlı yani

peynirimsi tatlım ya amaaaaaan bi teşhis daha kesin fitilmi kullanacanm o ay nie bebiş yapmayım ay yapayım belki olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…