samsundayız aynı kaderi paylaşıyoruz desene diyar diyar gezecez
adamında pestilini çıkarttımdinlensin oda bugün
gerçi satıma 9 gün kaldı ama bellimi olur adet olana kadar durmak yok yola devam
çünkü illa belirtilen o günlerde olacak diye birşey yok yüksek ihtimal deniyor dikkat ederseniz.adetten hemen birgün sonra ve adetten hemen bir gün önce bile hamilele kalanlar var tek ilişki cuppp hemen bebiş kanıtlı bunlar yani boş durmamak lazım
ayyyyyyyyy evet tatlım ya bizde diyar diyar grzecez valla gün asırı oluyor tamda bir gün var bir gün yok kocam
gerçi satıma 9 gün kaldı ama bellimi olur adet olana kadar durmak yok yola devam
çünkü illa belirtilen o günlerde olacak diye birşey yok yüksek ihtimal deniyor dikkat ederseniz.adetten hemen birgün sonra ve adetten hemen bir gün önce bile hamilele kalanlar var tek ilişki cuppp hemen bebiş kanıtlı bunlar yani boş durmamak lazım
ayyyyyyyyy evet tatlım ya bizde diyar diyar grzecez valla gün asırı oluyor tamda bir gün var bir gün yok kocam
umudunu hiç kaybetme erken gebelik testeleride sonuç vermeyebiliyor ama kendini en kötüsüne hazırlaki çok üzülmeyesin
benim aldığım bir ders var ki asla test falan yapmıcam adet geçsin 2 hafta sonra en erken 3 bile olabilir öyle gidecem kan testine tavsiyede ederim çünkü inanınki bu bekleme süresi çok yıpratıyor insanı ve sonraki süreçlerdede etkisini olumsuz olarak gösteriyor acaba acaba diyerek kendimizi yıpratıyoruz
bu neki msj ım 3 kere olmuş neyse ....
Haklısın canım bende yapmazdım ama ilaç kullanıyorum dostinex .prolaktin yüksekligi icin hamile kalırsam kesmem gerekli ilacı ondan yaptım boyumun ölçüsünü aldım o da ayrı:)
canım bence son günlere doğru yapma farzedelimki çocuk tutundu ki tutunursa nokta kadar oluyormuş ve bir su kesesi oluyormuş çok yaparsan o patlıyormuş dr bu nedenle gün aşırı yapın dermiş hele son zaman yani regle yakın hiç yapma asıl ozaman varsada tutunmazmış şekerim 3 aylık bebekler bile ilişkiden düşüyormuş bu konuyu iyice araştır bence
tamam canım araştırırım ama ne bilim işte hiç hamileyim diye düşünmeden akışına bırakmak istiyorum olacagı varsa olur diye ne duyarsamda etkileniyorumcanım bence son günlere doğru yapma farzedelimki çocuk tutundu ki tutunursa nokta kadar oluyormuş ve bir su kesesi oluyormuş çok yaparsan o patlıyormuş dr bu nedenle gün aşırı yapın dermiş hele son zaman yani regle yakın hiç yapma asıl ozaman varsada tutunmazmış şekerim 3 aylık bebekler bile ilişkiden düşüyormuş bu konuyu iyice araştır bence(
kızlar ben yatıyorum iyi geceleeeeeeeeeer allaha emanet olun
iyi geceler
iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?
kızlar gebelik umudum çoktu ama suan bitti çok kötüyüm adete 5 6 gun var gebeyken yumurtlama zamanında gelen akıntı gibi akıntısı olan oldumu çok fzla mı umutlandım naptım bilmiyorum kötüyüm dr.a gitcem dyanamıyorum acaba demeye artık biri lütfen cvp yazsınnn
Merhabalar arkadaşlar bir süredir sayfanızı takip ediyorum dün üye oldum birileriyle konuşmaya ihtiyacım var. 3 aylık evliyim ve salı günü adet olmam gerekirken adet olmadım fazla umutlanmak da istemiyorum normalde adetim düzenlidir fakat geçen ay da 1 hafta gecikti bu ay da öyle olursa diye heveslenmek istemiyorum dün sabah midem ağzıma gelir gibi oldu midem bulandı yorgunluk da var üzerimde ama başka bir şey yok ne adet olacağıma dair ne de hamilelik belirtisi olarak sizinle paylaşmak istedim sizce ne yapmalıyım ?
Şekerim adet belirtileriyle hamilelik belirtiler aynı aslında. Hamile kalan tüm arkadaşlar aynı şeyi söylüyorlar. Madem gecikti önce bir idrar testi yapmalısın. Eğer pozitif çıkarsa o zaman kan testi yaptırırsın.
biraz daha beklesem mi acaba ? yani şimdi yapsam olmaz mı ?
canm adet geçmeden ksesin sonuç olmaz o yüzden bekle hemen ümidini kesme gerçi benimde 8 gün kaldı ama kendimi çok zor tutuyorum :18:kızlar gunaydın test yaptım ama sonuc kocaman bı negatıftı herseyın hayırlısı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?