Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Haklısın canım bende yapmazdım ama ilaç kullanıyorum dostinex .prolaktin yüksekligi icin hamile kalırsam kesmem gerekli ilacı ondan yaptım boyumun ölçüsünü aldım o da ayrı:)

bu neki msj ım 3 kere olmuş neyse ....

Haklısın canım bende yapmazdım ama ilaç kullanıyorum dostinex .prolaktin yüksekligi icin hamile kalırsam kesmem gerekli ilacı ondan yaptım boyumun ölçüsünü aldım o da ayrı:)

ilaç kullanıyorsan senin durumun farklı ama yapmakta iyi etmişin sen yinede takip etmeye devam et ozaman

kızlar ilginize teşekkürler iyi geceler her son yeni bır başlangıç her gün yeni bir umut..umudumuzu hiç kaybetmeyelim..

kızlar gebelik umudum çoktu ama suan bitti çok kötüyüm adete 5 6 gun var gebeyken yumurtlama zamanında gelen akıntı gibi akıntısı olan oldumu çok fzla mı umutlandım naptım bilmiyorum kötüyüm dr.a gitcem dyanamıyorum acaba demeye artık biri lütfen cvp yazsınnn

iyi geceler kızlar reglime 6 gün var daha bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran tabi..umudumu kaybetmek için erken mi sizce?

tabiki erken beklemelisin normal idrar testlerini bile adetin 10 gü geçtikten sonra yap diyorlar
hatta benim kardeşimin eşi ilk gebeliğinde adeti 8 gün geçtikten sonra yapıyor negatif çıkıyor 10 gün geçtikten sonra yapınca pozitifi görüyor.
çok acele ediyoruz bazen Allah hakımıza hayırlı olanı nasip etsin cümlemizinde

Merhabalar arkadaşlar bir süredir sayfanızı takip ediyorum dün üye oldum birileriyle konuşmaya ihtiyacım var. 3 aylık evliyim ve salı günü adet olmam gerekirken adet olmadım fazla umutlanmak da istemiyorum normalde adetim düzenlidir fakat geçen ay da 1 hafta gecikti bu ay da öyle olursa diye heveslenmek istemiyorum dün sabah midem ağzıma gelir gibi oldu midem bulandı yorgunluk da var üzerimde ama başka bir şey yok ne adet olacağıma dair ne de hamilelik belirtisi olarak sizinle paylaşmak istedim sizce ne yapmalıyım ?

Canım yazdıklarını tam anlayamadım ama regl olmuşsun sanırım?

Şekerim adet belirtileriyle hamilelik belirtiler aynı aslında. Hamile kalan tüm arkadaşlar aynı şeyi söylüyorlar. Madem gecikti önce bir idrar testi yapmalısın. Eğer pozitif çıkarsa o zaman kan testi yaptırırsın.

biraz daha beklesem mi acaba ? yani şimdi yapsam olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…