selam arkadaşlar benim gös hassasiyetim ve daha önce oruç tututuğum günler dışında başıma hiç gelmeyen bi ağız kuruluğu var... 6sında olucam ki olmam inşallah.... sizce azıcık da olsa umut var mı?????
BU GIDISLE OLE OLACAK VEYA BIR AKATAR DUKKANICASAK FENA OLMAZ BENIM EV ZATEN SUAN OLEE AKTARCI GIBIYIMM YAA AMA KUTULARDA VARYA MESELA BEN KURU YIYORUM ICINDE 25 TANE FALAN VAR 6.50 YE ALDIM PAHALI BIRAZ IKI AY BOYUNCA DIYE DEGERLENDIRISEKK EGERRRR HAYILRISI FAZLA BEKLETMESINDE BEBİŞLERİMİZZZZ
selam arkadaşlar benim gös hassasiyetim ve daha önce oruç tututuğum günler dışında başıma hiç gelmeyen bi ağız kuruluğu var... 6sında olucam ki olmam inşallah.... sizce azıcık da olsa umut var mı?????
sanırsam göğüs hassasiyeti önemli bir belirti...ama yumurtlama belirtisi de olabilir, kuruluk falan...
inşallah...hamiş değilsem kistlerimden kurtulmam gerekecek...ameliyat falan...Ol dese oluverse...
adete 4 gün kala yuöurtlama olmaz ama değil mi.... evet de lütfen evet de
heyecandan yanlış yazmışım... 16sında olucammm
ay alemsin vallahaklısın ya bu ne böyle incirler,soğanlar,keçiboynuzları... delireceğiz diye korkuyorum yakında vallahi
CANIM INS HAMISSINDIR AMA KISTLERIN VARSA KIST ICIN SOĞAN KURU DIYORLAR DENEDINMI HIC CANIMM COGUN ARKADAS ICYTI VE KURTULDU DOGAL ANTIBIYOTIK CANIM BEN MESELA ICIYORUM SUAN KIST YOK AMA BENDE RAHIMMI TEMIZLIYORMUS ILTIHAP FALAN GEBELIGE HAZIRLIYORMUS BITTIKTEN SONRA DA INCIR KURUNE BASLIYACAM AMA TAVSIYE EDERIM CANIM SOĞAN KÜRÜNÜCANIM BU ARADA HEMSERIMSIN BENIM SIVASIN NEREINDENSINNN
canım soğan kürü uyguladım geçen a, küçüldü baya...bu ay belki hamileyimdir diye yenilemedim...sivas merkezdeydim ama maraşa gelin geldim 10 gün önce...yazın evlenmiştik yeni ev kurduk daha doğrusu...
olmaz büyük ihtimalle...6 yazmıştın ya...inşallah hamilesindir...
merkez canımmmm...gurbet ellerindeyim şimdiii...bi bebişim olaydı bana yoldaş...Nesli sıvasın neresınden sınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ŞİMDİ OLDU CANIM BENDE MART 6 SANMISTIMMM HAYILRISI OLSUN INS HAMISSINDIRR KİŞİDEN KİŞİYE DEGISIYOR DEDIGIM GIBI BASKA NE GIBI BELIRTIN VAR
:
bu siteye gelince bana bişi oluyo elim ayağıma dolanıyo da:) 16 yazacaktım yanlış oldu:)
benımde ole canım helekı guzel haberlerı aldıkca daha da bır heycan basıyor ınş en kısa zamanda bızlerde hemiş olruzda tez zamanda ve sağlıklı bır sekılde heycanımız ıkıye katlansınnnn
Neslı ınsallah canımm allah gonlune gore versınnn yoldas olur sana
ya bi de gecen geec şeyden süphelendim kasıklarım böle 2-3 saniye olma üzere kasılıyodu... hatta o an elime karnıma koydum besmele çekmeye başladım allahım ayırlısını ver diye... bi tuhafım bu günlerde ya.... bu yazdığım kasılmaların daha bi yavaşını şu an da yaşıyorum....
sen hamile misin????
katılıyorum buna benimde kızım öyle oldu yumurtlama dönemim geçti zannediyodum korumadan ilişki sonrası ilk ayda hamile kaldım ama 2. olmuyor malesefffff çünkü çok düşünüyorum
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?