Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

heyecandan yanlış yazmışım... 16sında olucammm

ay alemsin valla haklısın ya bu ne böyle incirler,soğanlar,keçiboynuzları... delireceğiz diye korkuyorum yakında vallahi

sanırsam göğüs hassasiyeti önemli bir belirti...ama yumurtlama belirtisi de olabilir, kuruluk falan...

inşallah...hamiş değilsem kistlerimden kurtulmam gerekecek...ameliyat falan...Ol dese oluverse...

CANIM INS HAMISSINDIR AMA KISTLERIN VARSA KIST ICIN SOĞAN KURU DIYORLAR DENEDINMI HIC CANIMM COGUN ARKADAS ICYTI VE KURTULDU DOGAL ANTIBIYOTIK CANIM BEN MESELA ICIYORUM SUAN KIST YOK AMA BENDE RAHIMMI TEMIZLIYORMUS ILTIHAP FALAN GEBELIGE HAZIRLIYORMUS BITTIKTEN SONRA DA INCIR KURUNE BASLIYACAM AMA TAVSIYE EDERIM CANIM SOĞAN KÜRÜNÜ CANIM BU ARADA HEMSERIMSIN BENIM SIVASIN NEREINDENSINNN

6 SINDA DERKEN MART ALTI DEGILMI CANIM SEN DIKAKT ET KENDINE HERKESTE FARKILI OLABILIYORMUS OYUZDEN BELRILERI COK FAZLA TAKMA ONDA VAR BENDE DE VARMI DIYEEE CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINNN

Son düzenleme:
heyecandan yanlış yazmışım... 16sında olucammm

ŞİMDİ OLDU CANIM BENDE MART 6 SANMISTIMMM HAYILRISI OLSUN INS HAMISSINDIRR KİŞİDEN KİŞİYE DEGISIYOR DEDIGIM GIBI BASKA NE GIBI BELIRTIN VAR

ay alemsin valla haklısın ya bu ne böyle incirler,soğanlar,keçiboynuzları... delireceğiz diye korkuyorum yakında vallahi

AYY SORMA AYOOL BENDE AYNEN DELIRICEM SINUNDA AMA BY SEFER OLE FZLA TAKMAMYA CALISIYORUM SADECE ILSKILERI SIK TUTUYORUM OZELLIKLE YUMURTLAMA GUNLERIMDE BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI

canım soğan kürü uyguladım geçen a, küçüldü baya...bu ay belki hamileyimdir diye yenilemedim...sivas merkezdeydim ama maraşa gelin geldim 10 gün önce...yazın evlenmiştik yeni ev kurduk daha doğrusu...[/QUOTE]

IYI CANIM KUCULMUS AMA NIYE DEVAM ETMEDIN DIGER AY ICIN KESKE ETSEYDIN ARKASINDAN BENDE SIVAS ZARA AMA HIC GIORMEDIM MEMLKETI DOGMA BUYUME ISTENBULLUYUM CANIMM

ŞİMDİ OLDU CANIM BENDE MART 6 SANMISTIMMM HAYILRISI OLSUN INS HAMISSINDIRR KİŞİDEN KİŞİYE DEGISIYOR DEDIGIM GIBI BASKA NE GIBI BELIRTIN VAR
:

ya bi de gecen geec şeyden süphelendim kasıklarım böle 2-3 saniye olma üzere kasılıyodu... hatta o an elime karnıma koydum besmele çekmeye başladım allahım ayırlısını ver diye... bi tuhafım bu günlerde ya.... bu yazdığım kasılmaların daha bi yavaşını şu an da yaşıyorum....

bu siteye gelince bana bişi oluyo elim ayağıma dolanıyo da:) 16 yazacaktım yanlış oldu:)

benımde ole canım helekı guzel haberlerı aldıkca daha da bır heycan basıyor ınş en kısa zamanda bızlerde hemiş olruzda tez zamanda ve sağlıklı bır sekılde heycanımız ıkıye katlansınnnn

Neslı ınsallah canımm allah gonlune gore versınnn yoldas olur sana

sen hamile misin????

AY HADI INŞALLAHHHHH CANIMMMMMM T-YAA GUZEL BELIRTILERR BUNLARR BIRDE HIS COK ONEMLI BAZI ARKADASLAR KESIN DEDI HISSEDIYORUM DEDI VE HISLERI YANILTMADII HADİ BAKALIM GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUZZZZZZZ

Arkadaslar ben kacar kendınıze ıyı bakınnnn ben yatar yavas yavas kocıste yok bugun gececııı Zatennnnn allaha emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…