Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay canım kusura bakma dün görmedim mesajını.
Ateş ölçme çok basit aslında.Sabah saat 6-8 arası yataktan çıkmadan ölçüyosun ateşini en az dört saatlik uyku sonrasında.Adetin 1.gününden itibaren ölçüyosun.Yumurtlama gününde ateşin birden düşüyor.Ertesi günde yükseliyor.İşte o ateşin düştüğü günü kaçırmaman gerekiyo canım.Ben hamile olduğumu da aslında biraz öyle anladım.Çünkü ateşim düşmedi hatta artmaya başladı adet günlerimde.

Canım çok sağol Allah herkese nasip etdin darısı başınıza.Keçiboynuzu nektarını bana aktar önerdi.Pekmezini alcaktım.Adam pekmezinin ateşke teması var ama nektarının yok bence bunu al daha iyi dedi.Ben de onu aldım.Ayrıca keçiboynuzunu kıtır kıtır da yedirdim.Nektarı püre gibi değil.Bayağı bi sıvı başta sulandırıp içiyordu.Sonra vazgeçti katı katı yedi.Ben de yedim.Aslında o da pekmeze benziyor, görünüşü aynı.Yalnız afrodizyak etkisi olduğu için fazla kuduruk oluyolar söyliyim kızlarrrrr:92::92:

merhaba kızlar bugünüde saymassam tahlil günüme bir hafta kaldı bende gonalf VE ovitrelleyle deniyorum bu ay 20sine yakın olanlar veya hamileler kızlar belirtileri anlatırmısınız bilgilerinize ihtiyacım var

Ben hiç belirti yaşamadım desem yeridir canım.Adetim geçtikten sonra başladı belirtiler.Mesela benm göğüslerim hiç ağrımadı.Sadece uçları iğneleniyo gibi oluyodu.Bir de bende garip bi akıntı vardı böyle pütürlü pütürlü kum gibi.Sanki kepek dökülmüş gibi.Bi kerede yatakta döönerken kasığım battı ama ne batma.Daha ovulasondan kısa bir süre geçmişti hemde.Resmen soluğumu kesti o batma kalakaldım.Başka da ne batma ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti hiçbi şey yaşamadım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bir de 5 Şubatta lekelenmem oldu.Pembe bi kaç damlalık.Sanırım yerleşme lekesiydi.

Son düzenleme:

aminnnnnn....

evet canım aynen olee soğan kurunden sonra adet gecık esı yasadınmıı tatlımmve ıncırle olan tpiğin adresını yazsana bende bır goz atımm canımm

canım soğan kürü adeti düzene sokarmış evlenmeden önce 25 günde bir regl olurdum evlendikten sora 28 e çıktı soganı içince 25 güne geri döndüm çok akıntım oldu yani bana bi zararı olmadı ama eminimki çokmyararı oldu bu arada google de ararken buldum burdaki o sayfayı yazılanlar çok hoşuma gitti kızlardan biri yazmışki yumurta sayım çok artmış ve yumurtalarım büyümüş çıkamamışlar yazmış tıpkı bi kapıdan 10 insanın aynı anda geçemediği gibi yazmış bizde öyle olmaz çünkü o aynı zamanda yumurtlama iğneside kullanmış dr hayretler içinde kalmış falan.... yani tesadüfen karşılaştım kk da ama hangi başlık altında hatırlamıyorum güzelim ya

kızlar ya es2006 bat tan önce hamiş olduğunu öğrendi bende mi yapsam acaba..3 gün kaldı benim bat:18::18::18:

canım ya tekrardan tebrik ediyorum inşallah sağsalim kucağına alırsın bize bol bol dua et

canım tabrikler allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah

hamileler cogalmis..benimde bat 18 subat göguslerim cok agriyor ama regl olmadan önce ayni böyle oluyor, hamile degilim buyuk ihtimalle kendimi normal hissediyorum cunku :) ates basmasi bas dönmesi felan hic biseyim yok :)
nisan da deneyecem insallah simdilik biraz daha beklesin bu bebe isi :)

kızlar ya es2006 bat tan önce hamiş olduğunu öğrendi bende mi yapsam acaba..3 gün kaldı benim bat:18::18::18:

bkle bence,,sabır iyidir,, varsa ve çıkmazsada boşuna üzersin kendini,,az kaldı,,hem beklemek de güzel aslında,,belkide en güzel anılar olacak bu bekleyişler,,, inşallah hamilesindir,,ben senin de hamile olduğunu hssediyorum,,, en doğrusunu Allah bilir,, hyrlsı inşallh,,,

ayyy inşallah canım ya..ben pek hamile olduğumu hissetmiyorum ama inş ben yanılıyorumdur..

belirtiler herkezde olmaz zaten çoğu pisikolojiktir benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu zaten hamile olsanda hemen hemen her ay adet olucakmışın gibi hissedersin kendini doktorum söylemişti

Arkadaşlar birşey soracam benim reglım geçeli 17gün oldu test yapıyorum negatif kaç gündür gögüslerim acıyo ve bide uç kısımlarını elledigimde daha önce yoktu ama şimdi ağrı oluşuyor bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…