- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
ayy ınan cok sevındım allah sağlıcakla tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsınnnn
Su ateş olçme yontemı nasıl yaa ecz den aldımda nasıl ve ne sekılde uygulayacamm mesela normal kac olması gerekır yumurtlama gunumde ne kadar olur yumurta catladıktan sonra nasıl ve suan olctunmu kaç:44:
KUSURA BAKMACOK SORU SORDUM YAA
Canım çok sağol Allah herkese nasip etdin darısı başınıza.Keçiboynuzu nektarını bana aktar önerdi.Pekmezini alcaktım.Adam pekmezinin ateşke teması var ama nektarının yok bence bunu al daha iyi dedi.Ben de onu aldım.Ayrıca keçiboynuzunu kıtır kıtır da yedirdim.Nektarı püre gibi değil.Bayağı bi sıvı başta sulandırıp içiyordu.Sonra vazgeçti katı katı yedi.Ben de yedim.Aslında o da pekmeze benziyor, görünüşü aynı.Yalnız afrodizyak etkisi olduğu için fazla kuduruk oluyolar söyliyim kızlarrrrrcanım %100 olanlarda bile olması %25 ihtimal hemencecik oluvermiyor
yüzde 10olsada sonuçta bir ihtimal daha var o da bebiş :)
yüzdeleri boşverip Allahtan umudumuzu ve duamızı kesmeyelim.
bebişin sağlıcakla gelsin hoşgelsin
herşeyi denedimde bir sabahları denemedim olmazsa onuda deneriz
benim koçişte öyle elinden düşürmüyor keçiboynuzu suyunuda içiriyorum ama nektariyi duymamıştım nasıl bişey acaba püre şeklindemi şimdi gidip markete sorarsam çok belli edecem yoksa aktardanmı alınıyor
merhaba kızlar bugünüde saymassam tahlil günüme bir hafta kaldı bende gonalf VE ovitrelleyle deniyorum bu ay 20sine yakın olanlar veya hamileler kızlar belirtileri anlatırmısınız bilgilerinize ihtiyacım var
benımde ole canım helekı guzel haberlerı aldıkca daha da bır heycan basıyor ınş en kısa zamanda bızlerde hemiş olruzda tez zamanda ve sağlıklı bır sekılde heycanımız ıkıye katlansınnnn
Neslı ınsallah canımm allah gonlune gore versınnn yoldas olur sana
evet canım aynen olee soğan kurunden sonra adet gecık esı yasadınmıı tatlımmve ıncırle olan tpiğin adresını yazsana bende bır goz atımm canımm
kızlarrrrr geldimmmmmmmmmm ama yoksunuz tek tek hepinize teşekkür ediyorum darısı sizlerin başına ben bu ay eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim bide ovulasyon testi kullandım onun dışında kür falan uygulamadım belirtilerimde sat 18 ocak ama göğüsler ocagın 8 inde acımaya başladı ama şişlik yoktu kasıklarda ara ara var yok arası batma ve sancı sadece bi kaç kere çok şidettli sancım oldu ateşim 36 nn altına hiç inmedi bide 4 gündür bel ağrısı çok çektim hatta 2 gün önce işe bile geç gittim bel ağrısı hep oldu ama bide çarşamba günü küçük çizgi kadar koyu kahverengi leke geldi bu kadar
Canım çok sağol Allah herkese nasip etdin darısı başınıza.Keçiboynuzu nektarını bana aktar önerdi.Pekmezini alcaktım.Adam pekmezinin ateşke teması var ama nektarının yok bence bunu al daha iyi dedi.Ben de onu aldım.Ayrıca keçiboynuzunu kıtır kıtır da yedirdim.Nektarı püre gibi değil.Bayağı bi sıvı başta sulandırıp içiyordu.Sonra vazgeçti katı katı yedi.Ben de yedim.Aslında o da pekmeze benziyor, görünüşü aynı.Yalnız afrodizyak etkisi olduğu için fazla kuduruk oluyolar söyliyim kızlarrrrr:92::92:
canım tabrikler allah sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah
kızlar ya es2006 bat tan önce hamiş olduğunu öğrendi bende mi yapsam acaba..3 gün kaldı benim bat:18::18::18:
bkle bence,,sabır iyidir,, varsa ve çıkmazsada boşuna üzersin kendini,,az kaldı,,hem beklemek de güzel aslında,,belkide en güzel anılar olacak bu bekleyişler,,, inşallah hamilesindir,,ben senin de hamile olduğunu hssediyorum,,,en doğrusunu Allah bilir,, hyrlsı inşallh,,,
hamileler cogalmis..benimde bat 18 subat göguslerim cok agriyor ama regl olmadan önce ayni böyle oluyor, hamile degilim buyuk ihtimalle kendimi normal hissediyorum cunku :) ates basmasi bas dönmesi felan hic biseyim yok :)
nisan da deneyecem insallah simdilik biraz daha beklesin bu bebe isi :)
kızlar bugün adet günüm , daha olmadım
hala olmadım, karnımda ağrımıo, test yaptım negatif
ya kızlar bıde gogusum kahverengı yerınde sıvılce gıbı seyler cıkıyor nedenkı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?