Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mimarcım ne yapalım sora sora öğreniyoruz

mimarcım ne yapalım sora sora öğreniyoruz

aynen ole canım dıyorum bazen cok mu soruyorum dıye ama dedıgın gıbı sora sora ogrenıyoruzz tatlımm bu arada kecıboynuzu kuru bende yenı duydumm nasıl bısey acaba valla rtık utanıyorum ev zaten aktar gıbı oldu

alt karın bölgem ağrıyor 3-4 gündür hafif hafif. Normalde hiç olmazdı

dıkkat et canım agır kaldırma ve ayaklarını sıcak tut maya calıs senın bat ne zaman canım

merhaba kızlar bugünüde saymassam tahlil günüme bir hafta kaldı bende gonalf VE ovitrelleyle deniyorum bu ay 20sine yakın olanlar veya hamileler kızlar belirtileri anlatırmısınız bilgilerinize ihtiyacım var

son 3 aydır regl döngüm 26 günde bir. Daha önce 28 gündü.

O yüzden tam kestiremiyorum ama 15 şubat-17 şubat arası

canım hadı ınsallah hamişsindiir cok az kalmıs belıgınlesmesıneee yaaa hadı bakalım bılıyorsun herkeste degısıyor farklılıklar ınşallah hamıs belırtılerıdır.allah gonlune gore versın

merhaba kızlar bugünüde saymassam tahlil günüme bir hafta kaldı bende gonalf ve ovitrelleyle deniyorum bu ay 20sine yakın olanlar veya hamileler kızlar belirtileri anlatırmısınız bilgilerinize ihtiyacım var

canım yenı hamıle bır arkadasımzı var ında da en belırgın kahverengı cıgı gıbı bır akıntısı olmustu ahtırladıgım o hadı ınsallahhamişsindir canım allah gonlune gore versın

tebrik ederim canımmm hayırlı uğurlu olsun allah saglıklı bir şelkilde kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oldum inan varya anlatamam gözlerm doldu tebrikler bende dün yıkandım bugünden itibaren basladık calışmalara bakalım hayırlısı bu ay cok yogunum ev tasıcam pek uğraşabileceğimi zannetmiyorum bu karambolde bi yandan da yapıyoruz bişeyler iştee ama cok sevindim inan

duygu ve minarı da tebrik ederim bu arada :))) forum bebişlerle dolup taşacak inşallah

Alt karın bölgem ağrıyor 3-4 gündür hafif hafif. normalde hiç olmazdı
normalde hiç olmaması gebelik ihtimalini kuvvetlendiiryor
bende de 2 gündür bişeyler var ama kendi kendime kurduğum bir oyun diye kendimi dinlemek bile istemiyorum
merhaba kızlar bugünüde saymassam tahlil günüme bir hafta kaldı bende gonalf VE ovitrelleyle deniyorum bu ay 20sine yakın olanlar veya hamileler kızlar belirtileri anlatırmısınız bilgilerinize ihtiyacım var

benimde 19 şubat dün başladı göğüs hassasiyetim ama adette de oluyor bu sadece bu seferki hem şiş hemde ara ara göğsüme bişey batıyor gibi oluyor kasıklarımada arada bu batmalar oldu ama ben adet olacagımı tahmin ediyorum.hamile arkadaşların belirtileri daha önemli yada daha önce hamilelik geçirenler daha tecrübelidir

Son düzenleme:

canım ben daha hamiş olamadımmm ama ınsallah umıtlıyım kısmettt artıkkkkkk canımmmm

slm kıslar, adet olmama saatler kala yazıyorum , size, inşallah yarın tekrar yazdığımda adet olmadım daha diye başlarım, hiçbir yerimde ağrımıo, zaten adetten bi gün önce benim iyi günüm olur, sonra yatırırbu adet beni

iyi akşamlar kızlar.geçmişi okuyodum es2006 hamileymiş..Allah geönlüne göre verdi canım yaa...

çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmm ..darısı hepimizin başınaaa..

AMİN

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*62sinem 15.02.2011
*ESEV 16.02.2011
*laleirem 15.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

Bende bugün oldum regl ArkadasLaRRR

Erken oldum 3 gün erkenden geldi Reglm

canım ben daha hamiş olamadımmm ama ınsallah umıtlıyım kısmettt artıkkkkkk canımmmm
mimarcım Allah söyletti belkide ne dersin

zaten adet olursun bir dert agrısı ayrı bir dert benimde olunca şiddetli sancıyla beraber moral bozuklu hiç çekilmiyor valla bak aklıma gelince bile moralim bozuldu

hamile arkadaş adına çok sevindim,,, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin burdaki tüm arkadaşlara,,
kızlar ben dün adet oldum ,yani bu ay olmadı,, ben size bir şey sormk istiyorum,, adetim hiç normal değil, kıpkırmızı,, sanki el kesiği gibi,,, nedendr anlamdm,,önce yerleşme kanaması sndım pembe geldi ilk, ama durmyınca tabi adet olduğunu anladım,,beklediğim tarihten de 4 gün önce oldu,,

HAHAHA ALEMSIN KIZ INŞALLAH OLMAZSINN CANIM BENIMMMM DUALARIMIZ SENINLEEEE HIC BIR BELIRTI VEYA BASKA BISEY VARMI CANIMM

slm kızlar benimde 2 günüm geçti dün başım hep agrıdı bu akşamda ev etrafımda döndü onun dışında bir belirtim yok hamile miyim acaba mayısta babgımı kaybettım kalbi durdu agustosa kadar karunduk agustostan beridir beklıyorum

idrar testi yap tatlım,,varsa çıkar,, belirti şart değil,,inşallh hamilesindir,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…