Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CANIM BENIM KAYBIN ICIN COK UZULDUMMM ALLAH BIR DAHA YASATMASIN SAĞLIKLI BIR HAMILELEIK VE BBEK NASIP ETSIN CANIMM İSTERSEN BIR P.TESI OLMAZSAN EGER ADET INŞ OLMAZSINN TEST YAP DERIM

hatırlamak istemediğim tecrübemden söyleyimki düşükte aynen böyle oluyor adet gününe yakın günlerde olup rengi kıpkırmızı olmuştu benim.yani bebek tutunamayıp düşüyormuş
ama saglıksız gebelikte oluyormuş genelde rabbim öyle bir yaratmışki bizi kusursuz bir icatız
birde daha önce hiç olurmuydun erken
iğne olmuştun değilmi sen

CANIM BENIM KAYBIN ICIN COK UZULDUMMM ALLAH BIR DAHA YASATMASIN SAĞLIKLI BIR HAMILELEIK VE BBEK NASIP ETSIN CANIMM İSTERSEN BIR P.TESI OLMAZSAN EGER ADET INŞ OLMAZSINN TEST YAP DERIM

amin cnm sagol pazartesiye kadar etst yapmam zaten 14 subatta hamıle oldugumu öğrensem müthiş bir hadiye olur bize hayırlısı bakalım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

hayr iğne olmadım,,d. kontrol hapını bırakalı 3. ayım,,tam düzene giremedim ama yne de erken oldu,,
24. günde oldu,, 28 günde olurdu,, ama benim kafama takılan renk hiç adet knı gbi değil,, ve hç bir adet belirtisi yok sadece ayın 9 undan beri sol kasığımda bir ağrı var ve hala ağrı devam ediyor..hamilelik belirtisi sanıp seviniyordum ama değilmiş,,,.

tamam laleiremcim karıştırdım asıfirariydi iğne olan.erken olman haptan olabilir ama rengi belirtileri onla iligili değil bencede
ne yapalım önümüzdeki maçalara bakalım değilimi

saol cnm bende kahverengi akıntı falanda yok bakalım kısmet artık cevabına teşekkür ederim.
sen benden bir gün önce öğreniceksin hadi bakalım inş olursun
belirtilerimiz aynı bakalım artık haftaya çıkıcak

benim adet geliyo gibi...kasıklarımda hifif ağrılar var...yine de umutlansam...hiçbir belirti olmadan olmaz mı...göğüs hassasiyeti falan...???

kızlar incir kürü uygulayan var mı?nasıl oluyor ne zaman başlanıyor?bilgilendirirseniz sevinirimmm

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

merhaba arkadaşlar benimde aşılamamın 10.günü 17sinde test yaptıracağım zaman geçsin artık beklemek çok zor :18::18::18::18:

EVET CANIM BEKLEMEK COK ZOR SABIRRRR VE POZATFF OLMAMIZZ GEREKIYORRRRRRRRRRR

minarcım canım teşekkür edrim ama kafama takıldı hergün bu kadar incir kaynatılacaksa kaç kilo incir alıcam ben?bi incir ağacı mı diksek kadınlar kulübü olarak ne yapsak

benim adet geliyo gibi...kasıklarımda hifif ağrılar var...yine de umutlansam...hiçbir belirti olmadan olmaz mı...göğüs hassasiyeti falan...???

CANIM UMUT COK GUZEL BISEY UMUTSUZ YASAM OLMAZ UMUDUMUZU HIC BIR ZAMAN KAYBETMEMEIZ GEREKIYORRRRR KASIK AGRILARIN BEBEİŞİN HABERCISIDIR INSALLAH

minarcım canım teşekkür edrim ama kafama takıldı hergün bu kadar incir kaynatılacaksa kaç kilo incir alıcam ben?bi incir ağacı mı diksek kadınlar kulübü olarak ne yapsak

BU GIDISLE OLE OLACAK VEYA BIR AKATAR DUKKANICASAK FENA OLMAZ BENIM EV ZATEN SUAN OLEE AKTARCI GIBIYIMM YAA AMA KUTULARDA VARYA MESELA BEN KURU YIYORUM ICINDE 25 TANE FALAN VAR 6.50 YE ALDIM PAHALI BIRAZ IKI AY BOYUNCA DIYE DEGERLENDIRISEKK EGERRRR HAYILRISI FAZLA BEKLETMESINDE BEBİŞLERİMİZZZZ

Son düzenleme:
selam arkadaşlar benim gös hassasiyetim ve daha önce oruç tututuğum günler dışında başıma hiç gelmeyen bi ağız kuruluğu var... 6sında olucam ki olmam inşallah.... sizce azıcık da olsa umut var mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…