slm kızlar benimde 2 günüm geçti dün başım hep agrıdı bu akşamda ev etrafımda döndü onun dışında bir belirtim yok hamile miyim acaba mayısta babgımı kaybettım kalbi durdu agustosa kadar karunduk agustostan beridir beklıyorum
idrar testi yap tatlım,,varsa çıkar,, belirti şart değil,,inşallh hamilesindir,,,
hamile arkadaş adına çok sevindim,,, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin burdaki tüm arkadaşlara,,
kızlar ben dün adet oldum ,yani bu ay olmadı,, ben size bir şey sormk istiyorum,, adetim hiç normal değil, kıpkırmızı,, sanki el kesiği gibi,,, nedendr anlamdm,,önce yerleşme kanaması sndım pembe geldi ilk, ama durmyınca tabi adet olduğunu anladım,,beklediğim tarihten de 4 gün önce oldu,,
CANIM BENIM KAYBIN ICIN COK UZULDUMMM ALLAH BIR DAHA YASATMASIN SAĞLIKLI BIR HAMILELEIK VE BBEK NASIP ETSIN CANIMM İSTERSEN BIR P.TESI OLMAZSAN EGER ADET INŞ OLMAZSINN TEST YAP DERIM
erken olmaz mı 4. gün
hatırlamak istemediğim tecrübemden söyleyimki düşükte aynen böyle oluyor adet gününe yakın günlerde olup rengi kıpkırmızı olmuştu benim.yani bebek tutunamayıp düşüyormuş
ama saglıksız gebelikte oluyormuş genelde rabbim öyle bir yaratmışki bizi kusursuz bir icatız
birde daha önce hiç olurmuydun erken
iğne olmuştun değilmi sen
hayr iğne olmadım,,d. kontrol hapını bırakalı 3. ayım,,tam düzene giremedim ama yne de erken oldu,,
24. günde oldu,, 28 günde olurdu,, ama benim kafama takılan renk hiç adet knı gbi değil,, ve hç bir adet belirtisi yok sadece ayın 9 undan beri sol kasığımda bir ağrı var ve hala ağrı devam ediyor..hamilelik belirtisi sanıp seviniyordum ama değilmiş,,,.
tamam laleiremcim karıştırdım asıfirariydi iğne olan.erken olman haptan olabilir ama rengi belirtileri onla iligili değil bencede
ne yapalım önümüzdeki maçalara bakalım değilimi
saol cnm bende kahverengi akıntı falanda yok bakalım kısmet artık cevabına teşekkür ederim.canım hadı ınsallah hamişsindiir cok az kalmıs belıgınlesmesıneee yaaa hadı bakalım bılıyorsun herkeste degısıyor farklılıklar ınşallah hamıs belırtılerıdır.allah gonlune gore versın
canım yenı hamıle bır arkadasımzı var ında da en belırgın kahverengı cıgı gıbı bır akıntısı olmustu ahtırladıgım o hadı ınsallahhamişsindir canım allah gonlune gore versın
sen benden bir gün önce öğreniceksin hadi bakalım inşnormalde hiç olmaması gebelik ihtimalini kuvvetlendiiryor
bende de 2 gündür bişeyler var ama kendi kendime kurduğum bir oyun diye kendimi dinlemek bile istemiyorum
benimde 19 şubat dün başladı göğüs hassasiyetim ama adette de oluyor bu sadece bu seferki hem şiş hemde ara ara göğsüme bişey batıyor gibi oluyor kasıklarımada arada bu batmalar oldu ama ben adet olacagımı tahmin ediyorum.hamile arkadaşların belirtileri daha önemli yada daha önce hamilelik geçirenler daha tecrübelidir
amin cnm sagol pazartesiye kadar etst yapmam zaten 14 subatta hamıle oldugumu öğrensem müthiş bir hadiye olur bize hayırlısı bakalım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
kızlar incir kürü uygulayan var mı?nasıl oluyor ne zaman başlanıyor?bilgilendirirseniz sevinirimmm
merhaba arkadaşlar benimde aşılamamın 10.günü 17sinde test yaptıracağım zaman geçsin artık beklemek çok zor :18::18::18::18:
meliscimm nasılsın tatlım bugun kımsecıkler yokkk ess olurdu sanırım ama kutlama yapıyorlar galıbaaa
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
EVET CANIM BEKLEMEK COK ZOR SABIRRRR VE POZATFF OLMAMIZZ GEREKIYORRRRRRRRRRR
benim adet geliyo gibi...kasıklarımda hifif ağrılar var...yine de umutlansam...hiçbir belirti olmadan olmaz mı...göğüs hassasiyeti falan...???
minarcım canım teşekkür edrim ama kafama takıldı hergün bu kadar incir kaynatılacaksa kaç kilo incir alıcam ben?bi incir ağacı mı diksek kadınlar kulübü olarak ne yapsak
CANIM UMUT COK GUZEL BISEY UMUTSUZ YASAM OLMAZ UMUDUMUZU HIC BIR ZAMAN KAYBETMEMEIZ GEREKIYORRRRR KASIK AGRILARIN BEBEİŞİN HABERCISIDIR INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?