midedeyanma ekşime çok belirgin bir belirti
özelikle sabhalrı kalkınca aç karına oluyormuş bişeyler yedikten sınra geçiyormuş seninde öylemi
midedeyanma ekşime çok belirgin bir belirti
özelikle sabhalrı kalkınca aç karına oluyormuş bişeyler yedikten sınra geçiyormuş seninde öylemi
aynen bendeofff ya bugün çok duygusalım sürekli ağlamak geliyor içimden...:2::2:
:2:
benim öyle adetimden de 8 gün geçti ama kanda baktırdım bişey çıkmadı
mrhba,,inşallah hamilesindir canım,,ben de hapı bırakalı 3 ay oldu, ilk 2 ay korunma önerdi dr. sonraki ay kornma olmadı ilk denemem olumsuz sonuçlandı,,3 yıl hap kullndım,,dr hemen olmaz demişti zaten,,ama sen 1 yıldır kullnmyrmuşsun olur inşllh,,
aynen bende
8 gün geçti demek geç döllenme falan diyorlar ya işallah öyledir
ya piskolojimiz beynimiz vücudumuz resmen bizimle dalga geçiyor çok fena küsecem kendime
evet canım kişilikler gibi bu belirtilerde faklıymış öğreniyoruz işte yaşayarakevet canım hatta şuanda bile bi yanma ekşime var .ama hani klasik belirtiler vardır ya bulantı-kusma-baş dönmesi vs vs onlar olmadığı için de şüphem var .kişiden kişiye göre değişiyor diyorsunuz yani.herkesde tüm belirtiler olcak diye bir şey yok yani. :44:
çok teşekkürler hepinize ilginiz için,bekliycez stres yapmıycaz artık...
evet kanda kesin sonuç oluyormuş ama umudumuzu kaybetmeyelim dediğin gibi hayırlısı olsunküsme kendine canım hayırlısı bende yarın doktora görünecem sende stres yapma ama kanda çıkmayınca kesin negatif oluyormuş
kızlar aşıla yaptıralı bügün 5 gün oldu sabah fitilden sonra inanıllmaz derecede şiddetli agrı yaşadım eşim acile götüdü agrı kesici yaptılar bu konu hakkında bilgisi olan varmı
kızlar 10 gün önce filan korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama dönemimdi şuan sol kasıkğımda acayip bi ağrı var sizce belirti olabilir mi yoksa erken mi ya da düşük filan?gerçi kanama filan yok ama yoğun akıntı var sadece birde yoğun ağrı
evet kanda kesin sonuç oluyormuş ama umudumuzu kaybetmeyelim dediğin gibi hayırlısı olsun
körler sağırlar birbirini ağırlar misali teselli edip moral veriyoz burda biribirimize
neh44 cüm aşılama hakkında hiçbir fikrim yok
ama acillik olcak kadar şiddetliyse önemli demekki
keşke hastanede sorsaydın aşılama oldugunu deseydin
canım söyledim
doktoruma ulaştılar fakat hiçbişey ü
söylemediler ne oldugunu merak ediyorum
canım ama batıp çıkan bi ağı değil akşamüstü girdi şuan hala var bu kadar erken belirti gösterebilir mi adetim ayın 22 sinde daha 9 gün var tehlikeli bişey mi var diye korktum:18:
canım ama batıp çıkan bi ağı değil akşamüstü girdi şuan hala var bu kadar erken belirti gösterebilir mi adetim ayın 22 sinde daha 9 gün var tehlikeli bişey mi var diye korktum:18:
offf ya bugün çok duygusalım sürekli ağlamak geliyor içimden...:2::2:
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?