Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

midedeyanma ekşime çok belirgin bir belirti
özelikle sabhalrı kalkınca aç karına oluyormuş bişeyler yedikten sınra geçiyormuş seninde öylemi

evet canım hatta şuanda bile bi yanma ekşime var .ama hani klasik belirtiler vardır ya bulantı-kusma-baş dönmesi vs vs onlar olmadığı için de şüphem var .kişiden kişiye göre değişiyor diyorsunuz yani.herkesde tüm belirtiler olcak diye bir şey yok yani. :44:

çok teşekkürler hepinize ilginiz için,bekliycez stres yapmıycaz artık...

offf ya bugün çok duygusalım sürekli ağlamak geliyor içimden...:2::2:

:2:
aynen bende
benim öyle adetimden de 8 gün geçti ama kanda baktırdım bişey çıkmadı

8 gün geçti demek geç döllenme falan diyorlar ya işallah öyledir

ya piskolojimiz beynimiz vücudumuz resmen bizimle dalga geçiyor çok fena küsecem kendime

çok sağol canım inşallah...umarım sen de en kısa zamanda muradına erersin,isteklerine kavuşursun Allah hepimize bu mutluluğu bahşeder inşallah.her işde bir hayır vardır diycez napalım.... denemelere devam mutlaka

kızlar aşıla yaptıralı bügün 5 gün oldu sabah fitilden sonra inanıllmaz derecede şiddetli agrı yaşadım eşim acile götüdü agrı kesici yaptılar bu konu hakkında bilgisi olan varmı

aynen bende

8 gün geçti demek geç döllenme falan diyorlar ya işallah öyledir

ya piskolojimiz beynimiz vücudumuz resmen bizimle dalga geçiyor çok fena küsecem kendime

küsme kendine canım hayırlısı bende yarın doktora görünecem sende stres yapma ama kanda çıkmayınca kesin negatif oluyormuş

evet canım kişilikler gibi bu belirtilerde faklıymış öğreniyoruz işte yaşayarak

klasik belirtiler filmlerde olur ya bikere yatarlar ertesi gün kız bulantısı olup lavaobaya koşar
sonra başı dönüp bayılır gözünü hastane odasında açar ve doktor derki hamilesin

işte bende filmlerdeki gibi olacak zannettim ama olmadı

kızlar 10 gün önce filan korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama dönemimdi şuan sol kasıkğımda acayip bi ağrı var sizce belirti olabilir mi yoksa erken mi ya da düşük filan?gerçi kanama filan yok ama yoğun akıntı var sadece birde yoğun ağrı

küsme kendine canım hayırlısı bende yarın doktora görünecem sende stres yapma ama kanda çıkmayınca kesin negatif oluyormuş
evet kanda kesin sonuç oluyormuş ama umudumuzu kaybetmeyelim dediğin gibi hayırlısı olsun
körler sağırlar birbirini ağırlar misali teselli edip moral veriyoz burda biribirimize
kızlar aşıla yaptıralı bügün 5 gün oldu sabah fitilden sonra inanıllmaz derecede şiddetli agrı yaşadım eşim acile götüdü agrı kesici yaptılar bu konu hakkında bilgisi olan varmı

neh44 cüm aşılama hakkında hiçbir fikrim yok
ama acillik olcak kadar şiddetliyse önemli demekki
keşke hastanede sorsaydın aşılama oldugunu deseydin

kasıkta batmalar,akıntılar bunlar hamilelik belirtisi olabilir canımm..ama düşük değildir merak etme..

canım ama batıp çıkan bi ağı değil akşamüstü girdi şuan hala var bu kadar erken belirti gösterebilir mi adetim ayın 22 sinde daha 9 gün var tehlikeli bişey mi var diye korktum:18:

canım söyledim
doktoruma ulaştılar fakat hiçbişey ü
söylemediler ne oldugunu merak ediyorum

canım ama batıp çıkan bi ağı değil akşamüstü girdi şuan hala var bu kadar erken belirti gösterebilir mi adetim ayın 22 sinde daha 9 gün var tehlikeli bişey mi var diye korktum:18:

canım ben daha önce kısa bir hamilelik dönemi yaşadım.bu yüzden bu ağrıları çok iyi biliyorum...kasıklara bir ağrı giriyo oturamıyosun bile ağrıdan..ya da mesala uyuyosun dönerken bir anda kasığına ağrı saplanıyor.. hepsini yaşadım bunların veeee sonra öğrendim ki hamişmişim...

bu ayda bende inanılmaz kasık ağrıları var inş hamişimdirr..inşş sen de hamilesindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…