Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım peki bu belirtiler için daha erken değil mi daha adetime 9 gün var bu kadar çabuk olabilir mi yani korunmasız ilişkiye gireli ancak 1 hafta olmuştur internette okudum dış gebelik belirtisi olabilir filan yazıodu o yüzden korktum hiç tecrübem yokda

evet şimdi bende baktım dış gebelikte agrı oluyormuş ama bu kadar erkenmi bilmiyorum
yaşayan birine sormak lazım dış gebelik taopiğini arasana

ya kızlar çok kötüyüm pzt yada salı adet günüm çooook gerginim bu sefer hiç bir belirti saymıcam çıkmıyo nasıl olsa ümidim azalıyor her geçen gün:2::2::2::2:

BENDE KECIBOYNUZU PEKMEZI YEDIRIYORUM BAKALIM BITSINDE NEKTARINDAN ALIYIMM SAOL HAYATIMMM

benimde reglimden 8 gün geçti dün kan tahlili yaptırdım 1 çıktı ama halen regl olmadım

CANIM AZ DAHA BEKLE 10. GUNU EGER ADET OLMAZSAN IDRAR YAP DERIM NE OLUR NE OLMA Z VEYA KANDA BAKTIR CANIM BENIMDE 17 GUN GECMISTIKI HIC TESTLERDE CIKMADI NEGATIFTI 18. GUNU ADET OLDUM AMA UMUDUNU YETIRME BELKI GEC DOLLENMEDE OLABILIR SEN RELAX OL FAZLA KAFAYA TAKMAAA CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSIN

mimarcım bu iki oldu ne dersin ?
ben aminnnn dedim bile

AYY CANIMMMM BENDE AMİN DIYORUM HADI HAYIRLISIIIIIII

ÜMİDİNİ YİTİRME CANIMMMHAYIRLISI OLSUN
kimse aşılama yaptırmadımı
MALESEF HIC YAPTIRMADIM YARDIMCI OLAMIYORUM

herzamankinden farklıysa takip et kendini ona göre acile gidersin Allah korusun başka bişey falan olur sonra yalnızda kalma bence
normalden faklı olan şeyler beni korkutur tedbirli olmakta fayda var

ya kızlar çok kötüyüm pzt yada salı adet günüm çooook gerginim bu sefer hiç bir belirti saymıcam çıkmıyo nasıl olsa ümidim azalıyor her geçen gün:2::2::2::2:

canım lutfen ama yapma bole germe kendını oluruna bırak tedbırını al takdırı allaha bırak sonucta elınden gelenı yapıyorsun ve yapıyoruzzz allah görüyor göbişleirmizi ve kucaklarımızı bos bırakmıyacaktırr

bende aynen senin gibiyim adet günü yaklaştıkça böyle oluyor sanırım heyecandan çok gerginlik var
ne yapsak acaba moraller yükselmeli ama nasıl

ama demekki çıkmayınca başka sebepten dolayı gecikme oluyor yani gebe değilim sanırım

canım benim kasıktaki bu batmalar normal hamileliklerde de gözükebilir..yani illaki dış gebeliklerde kasıkta ağrılar olur diye bir kural yok. niye böyle düşünüp canını sıkıyosun.bak ben yaşadım diyorum sana ve normal gebelikti benimki..

ama istersen yine de bir doktora görün içn rahatlasın canım.

bu arada adetine 9 gün olması önemli değil..yani sonuçta ilişkiden sonra 24 saatte döllenme oluyor...

aminnn canım aminnnnnnnnnnnnn

ama demekki çıkmayınca başka sebepten dolayı gecikme oluyor yani gebe değilim sanırım

YAPMAN GEREKEN UNUTMAN AYY NIYE OLMADIM BAK BUGUNDE OLMADIM DEMEMEK GEREKIYORRR CANIM YOGUNLASMIYACAKSIN BELIRTI SAYMAMAK GEREKIYOR COK FARKLI OLMADIGI MUDDETCE İNŞALLAH HAMISSINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINN

sağol canım içimi rahatlattın ağrı olunca canım çok sıkıldı nettede öyle şeyler okuyunca göçtüm resmen yarın en iyisi doktora gidip kan testi yaptırayım bakalım ne çıkacak

YAPMAN GEREKEN UNUTMAN AYY NIYE OLMADIM BAK BUGUNDE OLMADIM DEMEMEK GEREKIYORRR CANIM YOGUNLASMIYACAKSIN BELIRTI SAYMAMAK GEREKIYOR COK FARKLI OLMADIGI MUDDETCE İNŞALLAH HAMISSINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINN

inş. canım çok sağol rabbim seninde gönlüne göre versin inş.. sen hamilemisin şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…