herkese merhaba ah güzelim akşamdan beri ağlıyorum bugun artık gözlerim açılmıyor ne bu duygusallık bilmem
agrın adet sancısı gibimi şiddeti nasıl
canım peki bu belirtiler için daha erken değil mi daha adetime 9 gün var bu kadar çabuk olabilir mi yani korunmasız ilişkiye gireli ancak 1 hafta olmuştur internette okudum dış gebelik belirtisi olabilir filan yazıodu o yüzden korktum hiç tecrübem yokda
Canım çok sağol Allah herkese nasip etdin darısı başınıza.Keçiboynuzu nektarını bana aktar önerdi.Pekmezini alcaktım.Adam pekmezinin ateşke teması var ama nektarının yok bence bunu al daha iyi dedi.Ben de onu aldım.Ayrıca keçiboynuzunu kıtır kıtır da yedirdim.Nektarı püre gibi değil.Bayağı bi sıvı başta sulandırıp içiyordu.Sonra vazgeçti katı katı yedi.Ben de yedim.Aslında o da pekmeze benziyor, görünüşü aynı.Yalnız afrodizyak etkisi olduğu için fazla kuduruk oluyolar söyliyim kızlarrrrr:92::92:
benimde reglimden 8 gün geçti dün kan tahlili yaptırdım 1 çıktı ama halen regl olmadım
mimarcım bu iki oldu ne dersin ?
ben aminnnn dedim bile
ha bu arada tam yumurlama zamanında oldu ilişki.ilki yumurtlamadan bir gün öncesiydi ikincisi de yumurta çatladıktan sonra.(eminim çünkü o gün öncesinde doktora jinekolojik muayeneye gitmiştim.)1 yıldır da doğ.kontrl kullanmıyorum.doktor rahmimde herseyin yolunda oldugunu da söyledi.ama elbetteki ne olursa olsun ilkinde yüzde 30 ihtimal...ama benim ümidim var yine de.inşallah...:26:
MALESEF HIC YAPTIRMADIM YARDIMCI OLAMIYORUMkimse aşılama yaptırmadımı
canım benim adet dönemimde de sol kasığım ağrır ama bu ağrı değil farklı bi sancı içimde birşeyler buruyorlar sanki sıkıp bırakıyolar gibi tam oh yok galiba diyorum yine başlıyo oyuluyo resmen
ya kızlar çok kötüyüm pzt yada salı adet günüm çooook gerginim bu sefer hiç bir belirti saymıcam çıkmıyo nasıl olsa ümidim azalıyor her geçen gün:2::2::2::2:
ya kızlar çok kötüyüm pzt yada salı adet günüm çooook gerginim bu sefer hiç bir belirti saymıcam çıkmıyo nasıl olsa ümidim azalıyor her geçen gün:2::2::2::2:
BENDE KECIBOYNUZU PEKMEZI YEDIRIYORUM BAKALIM BITSINDE NEKTARINDAN ALIYIMM SAOL HAYATIMMM
CANIM AZ DAHA BEKLE 10. GUNU EGER ADET OLMAZSAN IDRAR YAP DERIM NE OLUR NE OLMA Z VEYA KANDA BAKTIR CANIM BENIMDE 17 GUN GECMISTIKI HIC TESTLERDE CIKMADI NEGATIFTI 18. GUNU ADET OLDUM AMA UMUDUNU YETIRME BELKI GEC DOLLENMEDE OLABILIR SEN RELAX OL FAZLA KAFAYA TAKMAAA CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
AYY CANIMMMM BENDE AMİN DIYORUMHADI HAYIRLISIIIIIII
ÜMİDİNİ YİTİRME CANIMMMHAYIRLISI OLSUN
MALESEF HIC YAPTIRMADIM YARDIMCI OLAMIYORUM
canım peki bu belirtiler için daha erken değil mi daha adetime 9 gün var bu kadar çabuk olabilir mi yani korunmasız ilişkiye gireli ancak 1 hafta olmuştur internette okudum dış gebelik belirtisi olabilir filan yazıodu o yüzden korktum hiç tecrübem yokda
canım lutfen ama yapma bole germe kendını oluruna bırak tedbırını al takdırı allaha bırak sonucta elınden gelenı yapıyorsun ve yapıyoruzzz allah görüyor göbişleirmizi ve kucaklarımızı bos bırakmıyacaktırr
Gebeligi erken ögrenmenin bi yolu yok mu
ama demekki çıkmayınca başka sebepten dolayı gecikme oluyor yani gebe değilim sanırım
canım benim kasıktaki bu batmalar normal hamileliklerde de gözükebilir..yani illaki dış gebeliklerde kasıkta ağrılar olur diye bir kural yok. niye böyle düşünüp canını sıkıyosun.bak ben yaşadım diyorum sana ve normal gebelikti benimki..
ama istersen yine de bir doktora görün içn rahatlasın canım.
bu arada adetine 9 gün olması önemli değil..yani sonuçta ilişkiden sonra 24 saatte döllenme oluyor...
YAPMAN GEREKEN UNUTMAN AYY NIYE OLMADIM BAK BUGUNDE OLMADIM DEMEMEK GEREKIYORRR CANIM YOGUNLASMIYACAKSIN BELIRTI SAYMAMAK GEREKIYOR COK FARKLI OLMADIGI MUDDETCE İNŞALLAH HAMISSINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?