inş. canım çok sağol rabbim seninde gönlüne göre versin inş.. sen hamilemisin şuan
kızlar bugün adet olmadım hayırlısı
kızlar incir kürü uygulayan var mı?nasıl oluyor ne zaman başlanıyor?bilgilendirirseniz sevinirimmm
kızlar bugün adet olmadım hayırlısı
her an olabılırım canımmmmaçlar devam edıyor inşallahhh allah hepimizin allah gönlüne gore versınnn
YAPMAN GEREKEN UNUTMAN AYY NIYE OLMADIM BAK BUGUNDE OLMADIM DEMEMEK GEREKIYORRR CANIM YOGUNLASMIYACAKSIN BELIRTI SAYMAMAK GEREKIYOR COK FARKLI OLMADIGI MUDDETCE İNŞALLAH HAMISSINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINN
her an olabılırım canımmmmaçlar devam edıyor inşallahhh allah hepimizin allah gönlüne gore versınnn
yok canım etmyorumm sadce gun asırı ılıskı var ve yumurtlama gunlerımde daha sık yapmaya calsacam esıme bırde kecı boynuzu pekmezı yedırıyorumamin inş. yumurtlama gününü takip ediyormusun?*
bu ay bende kendime söz verdim belirti falan saymıycam okadar sıkıldımki anlatamam oluruna bıraktım
ayyy canım inşallah bizde hamiş oluruz ama benim tüm istegim gitti ya hayırlısı bakalım
kızlar adetime 6 gün kala beta hcg 3,68 çıkmıştı bugün bat günümdü beta hcg 14,55 umarım yükselmeye devam eder
bendede belirti olarak 3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ve arada sol kasığıma kısa süreli kıramplar giriyo ve aşırı bel ağrısı var
merhaba ben yenıyım sızlere bır sorum olcak 31 ocakda prengyl ıgne oldum 1 ve 2 şubatta ilişkilerimiz oldu dün kanda gebelik baktırdım 2.34 çıktı bugunde pembe bır leke geldı canım cok sıkkın ben gebe deyılmıyım acaba??
kızlar adetime 6 gün kala beta hcg 3,68 çıkmıştı bugün bat günümdü beta hcg 14,55 umarım yükselmeye devam eder
bendede belirti olarak 3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ve arada sol kasığıma kısa süreli kıramplar giriyo ve aşırı bel ağrısı var
hadı bakalım canım inşallah hamıssındırrr..
merhaba ben yenıyım sızlere bır sorum olcak 31 ocakda prengyl ıgne oldum 1 ve 2 şubatta ilişkilerimiz oldu dün kanda gebelik baktırdım 2.34 çıktı bugunde pembe bır leke geldı canım cok sıkkın ben gebe deyılmıyım acaba??
dua et güzelim yaa
Kizlar adete 10gun kala kan testi negTif cikip hamile kalan var midir
melis nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?