Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar incir kürü uygulayan var mı?nasıl oluyor ne zaman başlanıyor?bilgilendirirseniz sevinirimmm

ben başladım canım 8 gün falan oldu regl in 3. günü başlamalıymışın inşallah işe yarar ama ondan önce soğan kürü uygulamalıymışın inşallah işe yarar

YAPMAN GEREKEN UNUTMAN AYY NIYE OLMADIM BAK BUGUNDE OLMADIM DEMEMEK GEREKIYORRR CANIM YOGUNLASMIYACAKSIN BELIRTI SAYMAMAK GEREKIYOR COK FARKLI OLMADIGI MUDDETCE İNŞALLAH HAMISSINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSINN

bu ay bende kendime söz verdim belirti falan saymıycam okadar sıkıldımki anlatamam oluruna bıraktım

kızlar adetime 6 gün kala beta hcg 3,68 çıkmıştı bugün bat günümdü beta hcg 14,55 umarım yükselmeye devam eder
bendede belirti olarak 3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ve arada sol kasığıma kısa süreli kıramplar giriyo ve aşırı bel ağrısı var

merhaba ben yenıyım sızlere bır sorum olcak 31 ocakda prengyl ıgne oldum 1 ve 2 şubatta ilişkilerimiz oldu dün kanda gebelik baktırdım 2.34 çıktı bugunde pembe bır leke geldı canım cok sıkkın ben gebe deyılmıyım acaba??

amin inş. yumurtlama gününü takip ediyormusun?*
yok canım etmyorumm sadce gun asırı ılıskı var ve yumurtlama gunlerımde daha sık yapmaya calsacam esıme bırde kecı boynuzu pekmezı yedırıyorum

bu ay bende kendime söz verdim belirti falan saymıycam okadar sıkıldımki anlatamam oluruna bıraktım

evet canım sayma saydık da ne olduu kısmetttt inşallah tez hayırlı zamndave sağlıklı bır sekılde bebişlerimizzz

ayyy canım inşallah bizde hamiş oluruz ama benim tüm istegim gitti ya hayırlısı bakalım

inşallah canım ama umdumuzu yıtırmek yokkkkkkkkkkkkk

ayy canım allah tamamına erdırsınnn cok sevındımmm maşallah dıyelımde ıkı gunde bır ıkıye katlansın degerlerr darısı bılerın basınaa

canım hosgeldın aramızaaa ınsallah gunden gune senınde degerlerın artarrrrr da canım hamileyimmmmmmmmmmm dıye yazarsınnnnnn

canım hamileykende sancıların oluyor adet olacakmışsın gibi inş. hamilesindir.

normal bir şekilde adet olmadıysan üstüne görmüşsündür tam adet olmazsan yarın tekrar kanda baktır bence canım.

hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu buldumda bol bol dua edelim kızlar ya

Kizlar adete 10gun kala kan testi negTif cikip hamile kalan var midir

ohoooo çok canım hemde adet geciktikten sonra bile kanda çıkmayanlar var beklemek gerçekten çok zor biliyorum belki kızıyorsunuz bana hep sabredin diyorum diye ama bekleyin adetiniz geciksin bu şekilde kendinizi üzmenizi istemiyorum belki pozitifte olabilir daha yeni oluşmaya çalışan bebişlerinizide üzersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…