Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim cok haklisn ben sacmaladim ve gittik yaptim boyle bir sey ve simdi adetime 5 gun var ve moralim simdiden sifir umarim hamileyimdir

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum baş,bacak ve kasık ağrısı çok oluyor ama herşey yolundaysa katlanmaya razıyım..

sen nasılsın tatlım?

meliscim adet tarihim bugündü, ama olmadım, fakat biraz önce kasıklarım ağrımaya başladı, acaba olacakmıyım, birazdan uyuyacağım ama uyumak istemiyorum, çünkü biliyorum yine aynı olcak, uyanacağım, adet olmuş olcam , offfffffffffffffffffffffffffff

Canim insallah olmazsin butun kalbimle diliyorum bunu:))

canım bak hatırlarsan yazmıştım bende buraya adet olucağım gün sanki adet oluyormuşum gibi kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 4 gün aynı şiddetle devam etti sancıya göre sanki adet olmuşumda bitmiş gibiydi..inşallah seninde böyledir ama böyle üzülürsen yolunda gidicek olay bile ters gider o yüzden üzme kendini ve takılma ne kadar rahat olursan bebişin o kadar çabuk gelir Allahın izniyle tatlım aklından çıkar olumsuzları sende

dua et yaa, sen hamilesin, yarında kandil, dualarımız inşallah kabul olur, ALLAHIMherkesin gönlüne göre versinnn

gerçekten de öyle Allahtan başka kim verebilirki zaten

çok anlamlı. doğru bazen bende kızıyorum içimden niye niye diyosun. ama tekrar olsun kısmet diyorsun. bu yazıyıyı iyiki bulup koymuşsun.hepimiz bazen kızabiliyoruz. ama kızmamak ümidi kaybetmemek gerekir. Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.

Bayanlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnn...

kandiliniz mübarek olsun.hepimizin duası kabul olsun inşş......

günaydın kızlaarrrr nazlı123 canmmmmmmmmmmmmmm günaydınnn

günaydın güzel anne Nasılsın. Kızın nasıl ve karnısındaki oğluşun nasıl?
bizde hafta sonu bi cumartesi gecesi bide pazar sabahı çalışma yaptık, bu arada soğan kürünü bu ay yapmıycam. Ayrıca birisine fal baktırdım dün bizim bebek istediğimizden falan haberi yok. Bana bacanıza kuş konmuş dedi O kuş bebek demekmiş Çok sevindim bakalım işte

Ayrıca ateş ölçmeye başladım. Dünde bugünde 36.3

günaydın kızlar..

hepinize hayırlar kandiller dilerim.. Dilerim bir dahaki kandile kadar hepimizin hayırlı haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…