ohoooo çok canım hemde adet geciktikten sonra bile kanda çıkmayanlar var beklemek gerçekten çok zor biliyorum belki kızıyorsunuz bana hep sabredin diyorum diye ama bekleyin adetiniz geciksin bu şekilde kendinizi üzmenizi istemiyorum belki pozitifte olabilir daha yeni oluşmaya çalışan bebişlerinizide üzersiniz
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum baş,bacak ve kasık ağrısı çok oluyor ama herşey yolundaysa katlanmaya razıyım..
sen nasılsın tatlım?
Canim cok haklisn ben sacmaladim ve gittik yaptim boyle bir sey ve simdi adetime 5 gun var ve moralim simdiden sifir umarim hamileyimdir
meliscim adet tarihim bugündü, ama olmadım, fakat biraz önce kasıklarım ağrımaya başladı, acaba olacakmıyım, birazdan uyuyacağım ama uyumak istemiyorum, çünkü biliyorum yine aynı olcak, uyanacağım, adet olmuş olcam , offfffffffffffffffffffffffffff
meliscim adet tarihim bugündü, ama olmadım, fakat biraz önce kasıklarım ağrımaya başladı, acaba olacakmıyım, birazdan uyuyacağım ama uyumak istemiyorum, çünkü biliyorum yine aynı olcak, uyanacağım, adet olmuş olcam , offfffffffffffffffffffffffffff
canım bak hatırlarsan yazmıştım bende buraya adet olucağım gün sanki adet oluyormuşum gibi kasıklarımda ve belimde ağrı vardı 4 gün aynı şiddetle devam etti sancıya göre sanki adet olmuşumda bitmiş gibiydi..inşallah seninde böyledir ama böyle üzülürsen yolunda gidicek olay bile ters gider o yüzden üzme kendini ve takılma ne kadar rahat olursan bebişin o kadar çabuk gelir Allahın izniyle tatlım aklından çıkar olumsuzları sende
hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu buldumda bol bol dua edelim kızlar ya
dua et yaa, sen hamilesin, yarında kandil, dualarımız inşallah kabul olur, ALLAHIMherkesin gönlüne göre versinnn
hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu buldumda bol bol dua edelim kızlar ya
kızlar kan testi sonucum pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff 3 haftalık bebeğimmmm allah hepinize nasip etsinn
hadi bakalım mübarek gün hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canmmgünaydın herkezin kandili mübarek olsun bgun ınsallah guzel haberler alırız ben kan verdım saat 4 te alıcam bakalım sonuc ne oluck?
günaydın kızlaarrrr nazlı123 canmmmmmmmmmmmmmm günaydınnn
günaydın güzel anneNasılsın. Kızın nasıl ve karnısındaki oğluşun nasıl?
bizde hafta sonu bi cumartesi gecesi bide pazar sabahı çalışma yaptık, bu arada soğan kürünü bu ay yapmıycam. Ayrıca birisine fal baktırdım dün bizim bebek istediğimizden falan haberi yok. Bana bacanıza kuş konmuş dediO kuş bebek demekmiş Çok sevindim bakalım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?