Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bu ay ondan kullandım canm ilk kullanmamda hamiş kaldım tavsiye ederim 10 paket alınca yanında erken gebelik 5 adet veriyoo

o zaman bende netten sipariş veririyim deneyim seninkiside hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun. ben bu ayın 10 da tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede bi damla kan gördüm sonra tekrar baktım bir damla daha rengi acık pembeydi. ancak başka gelmedi. peçeteye bakmasam görmeyecektimde zaten . neyse ayın 13 ünde öğlenden sonra olması gereken günde regl oldum ama bugun 2. gün olmasına ragmen reglim kesildi dünden beri gelmiyo denecek kadar az geldi. herzaman sadece ilk gün sancılı adet gecirirdim ilaç içerdim gecerdi fakat 1. gün 4 tane majejik içtigim halde tam olarak ağrım dinmedi. suanda sancım yok ama karnımda hafif bi sızı var özellikle karnıma bastırınca hissediyorum. sizce anormal bi durummudur bu ?

canm o zaman yumurtlama dönemin ondan bu belirtiler bugün çalış muhakkak ve bu şikayetler devam ederse iş tamm demektir

inşş cnm çalışcam tabii. walla gündüz işte gece evde.. bir gayret çalışıoruz zaten.. inşş bu sefer tutunur bana hayırlısı ile..

arkadaşlar mrb.bu sabah fortel test denedim negatif çıktı! ve takiben de müthiş karın ağrısı ve hafif kramp bi de bel ağrısı başladı(3 ü bir arada yani! :) ) moralim de acayip bozuk tabi,ümit bağlamıştım çünkü ben de herkes gibi...bi de kadınlar hisseder diyorlardı,ben de hissetmiştim oysaki .. bu arada reglime 3-4 gün var diye düşünüyorum.regl gecikmesini beklemek en iyisi aslında ama moral bozulunca deli gibi başka testler de alasam geliyo eczaneden. ve hala kan felan da yok şu an!(karın ağrısı ve krampa rağmen) ne dersiniz,napmalı?beklemeli mi yoksa kan testi mi önerirsiniz???nefret ettim bu fortelden yaa,umarım bende yanılmıştır!!(gerçi yanılma payı ile ilgili bir şeye denk de gelmedim forumlardan)...ben de ayın 18i veya 19 u gibi bekliyorum...bakalımmm inşallah olur bu ay ya

ve de üstelik karnım buruyormuş gibi,bu da mı regl habercisi...üffff

ben varım canım sabah sanki adet olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım sanırım olucam sende var bişeyler? Son 3 gün allahım yüzümüzü güldür

benim belim inanılmaz derecede ağrıyor.çok istemek istemiyorum, biraz korkuyorum çok isteyince sanki kayıtsız şartsız olur ama, sanki birde olumsuz olur gibi?hep hayırlısıysa şimdi diyorum.ama çok istiyorum.

benim belim inanılmaz derecede ağrıyor.çok istemek istemiyorum, biraz korkuyorum çok isteyince sanki kayıtsız şartsız olur ama, sanki birde olumsuz olur gibi?hep hayırlısıysa şimdi diyorum.ama çok istiyorum.

aynen ben de senin gibi düşünüyorum çok ama çok istiyorum

canm yerleşme kanaması olabilir bu devamı gelmezse kan testi yaptırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…