Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım erken gebelik testi dediğinmi eczaneden mi alıyosunuz ben hastanede çalışıyorum ama arkadaşlar bana bthcg bakmaktan bıktılar bende baktırmak istermiyorum artık

Insallah olur canım ya
.
inşllah :97:

acaba bu kadar erken ortaya çıkar mı belirtiler ?

benimkide 200 mg ve tablet yalnız burda bişey var bana doktorum adetin 17. günü başlayacaksın sadece 10 gün kullanıp bırakacaksın dedi sonra adet olacaksın zaten eğer olmazsan hamilesin dedi sen devamlımı alıyorsun bu ilacı istersen doktorunla bir görüş yalnış bir şey olmasın

canım ayın 1 inde başla dedi ve adet olana kadar kullan dedi yani 15 gün olacak bugün kullanalı benim adetim 34 günde bir oluyor

sağol canm darısı sizlerin başınaaa inşallahhhh

Hep güzel düşün bu hayatında en güzel şey!Korkma.melek geleceği vakti kendi iyi bilir.

canım ayın 1 inde başla dedi ve adet olana kadar kullan dedi yani 15 gün olacak bugün kullanalı benim adetim 34 günde bir oluyor

senin tedavin farklı olabilir doktorun adet olana kadar kullan demiş ozaman devam et bence ama eğer ağrıların fazlaysa yinede doktoruna danış ilacın yan etkisi de olabilir belkide adet öncesi ağrılardır bunlar her bünye farklı eğer adetin geçikirse ilaca devam edip etmeyeceğini yine doktora sor bu ilaçları kullanırken gebe kalma ihtimali artıyor bildiğim kadarıyla hormon içerikli ilaçlar olduğu için

sağol hayatım bakalım son 3 gün. belli olsun bi doktora danışıcam

kızlar baktım bide Coretests Ovulasyon Testi gördüm ben hiç bilmiyorum ovulasyon zamanımı adetim genelde düzensizdir bunuda denesemmi acaba diyorum

çok ilginçç ya bende garip garip şeyler oluyor.. kızlar.. bel ağrım.. bacak ağrım.. yumurtalıllarm.. vajinam... göğüslerim çok hafif..

alla alla ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…