canm ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı bence yap 4 gün olduysa çıkar herelde çıkmazsa kan tahlili yaptır varsa onda kesin çıkar ben 6 gün kala kanda yaptırdım ondada çıktıı
inşllah :97:Insallah olur canım ya
.
hiç şüphem yok, bencede çatlarsın sen. Sen doğurana kadar bize dokuz doğurtucan zaten
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun .belirtilerin hamile olduğundan yana ama bazen psikolojik olabilior çünkü her ay vücut adet dönemine kadar hamile gibi kendini hazırlıor.ne olursa olsun kendine dikkat etmelisin. kaza kurşunu tutmuş olabilir:)
canım geçen ayın 25 inde gittim o zman verdi adetime 3 gün var kullanıyorum hala gece yatmadan 200 mg içiyorum ben de fitil şeklinde olanın dan verdi ama hiç bir yerde bulammadım tablet kullanıyorum diğer aylara göre ağrılarım adetten 10 gün önce başladı ondan mı acaba dedim sanırım hamile değilim çünkü aynen adet sancısı gibi
canım erken gebelik testi dediğinmi eczaneden mi alıyosunuz ben hastanede çalışıyorum ama arkadaşlar bana bthcg bakmaktan bıktılar bende baktırmak istermiyorum artık
internetten aldım canm eczanelerdede varmıs bildiğim kadarıyla
oooo yüzük aldı galiba kocişin sana 1500 ü ne zaman olur acaba
canım ayın 1 inde başla dedi ve adet olana kadar kullan dedi yani 15 gün olacak bugün kullanalı benim adetim 34 günde bir oluyorbenimkide 200 mg ve tablet yalnız burda bişey var bana doktorum adetin 17. günü başlayacaksın sadece 10 gün kullanıp bırakacaksın dedi sonra adet olacaksın zaten eğer olmazsan hamilesin dedi sen devamlımı alıyorsun bu ilacı istersen doktorunla bir görüş yalnış bir şey olmasın
canım erken gebelik testi dediğinmi eczaneden mi alıyosunuz ben hastanede çalışıyorum ama arkadaşlar bana bthcg bakmaktan bıktılar bende baktırmak istermiyorum artık
tamam canım tşk ederim bakınayım ben bi netten =)
sağol canm darısı sizlerin başınaaa inşallahhhhkızlar merhaba nasılsınız es2006 canım çok tebrik ederim haberini duygudan aldım ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin bu arada folik asit kullanmışsın bende başladım inşallah faydası olur nazlıcım sen nasılsın neler yapıyorsun
evet hemde çok uygun.Ama en kalitelisi dahi zaman zaman hata verebiliyor. Böyle imkanın var endoğrusunu uygula bence.
canım adı coretest diye bi markaaacanım erken gebelik testi dediğinmi eczaneden mi alıyosunuz ben hastanede çalışıyorum ama arkadaşlar bana bthcg bakmaktan bıktılar bende baktırmak istermiyorum artık
inşllah :97:
kızlarrr adet oldumm...çok kötü belim,karnım heryerim ağrıyorr...
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun .belirtilerin hamile olduğundan yana ama bazen psikolojik olabilior çünkü her ay vücut adet dönemine kadar hamile gibi kendini hazırlıor.ne olursa olsun kendine dikkat etmelisin. kaza kurşunu tutmuş olabilir:)
üzülme canım... önümüzdeki ay olur inş. ağrıların içinde geçmiş olsun bitanem
canım ayın 1 inde başla dedi ve adet olana kadar kullan dedi yani 15 gün olacak bugün kullanalı benim adetim 34 günde bir oluyor
senin tedavin farklı olabilir doktorun adet olana kadar kullan demiş ozaman devam et bence ama eğer ağrıların fazlaysa yinede doktoruna danış ilacın yan etkisi de olabilir belkide adet öncesi ağrılardır bunlar her bünye farklı eğer adetin geçikirse ilaca devam edip etmeyeceğini yine doktora sor bu ilaçları kullanırken gebe kalma ihtimali artıyor bildiğim kadarıyla hormon içerikli ilaçlar olduğu için
saol canım..artık bu ay sağon kürüne başlayacam .inş işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?