kızlar adet oldum((((
kızlar adet oldum((((
o kişiden kişiye değişir benim yerleşme lekesinde olduğu gece olmuştu ama sancım olmadıpeki öyleyse eger sancılı olabilir mi bukadar?
söylediğin tarih adetin bittikten sonra kaçıncı gündü.
o kişiden kişiye değişir benim yerleşme lekesinde olduğu gece olmuştu ama sancım olmadı
söylediğin tarih adetin bittikten sonra kaçıncı gündü.
canım sanırım bana sordun. Benim adetim bittikten sonra degil adetimden 2 gün önce geldi kan.
benim belim inanılmaz derecede ağrıyor.çok istemek istemiyorum, biraz korkuyorum çok isteyince sanki kayıtsız şartsız olur ama, sanki birde olumsuz olur gibi?hep hayırlısıysa şimdi diyorum.ama çok istiyorum.
cnm o ya arkadaşın dediği gibi yerleşme kanamasıdır.(inşallah), yada korkma doktorlar trroid hormonu dengesizliğidiyorlar hiç korkulacak birşey değil .sadece sters ve o ayı dengesiz geçirdiysen.
canım sıkma canını önümüzdeki aya inşallahh istersen önümüzdeki ayın batını ver listeyi güncelleyelim tatlım...
canım geçmiş olsun adet tarihin bugünmüydü
yarındı ama 1 gun once geldı maalesef
Kızlar 6 şubatta regli olmuştum ya şimdi sol kasığıma sancı geliyo acaba yumurtamı oluşuyo yani büyüyo. Bu ay 4-5 kere ilişki oldu
aa canım senle aynıyız demekki. benimde o gün kanamam olmuştu işte.. bizde aynen senin gibi.. 4-5 kez girdik.. bugün yumurtalıklarım kasıklarım fena batıo...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?