Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım sanırım bana sordun. Benim adetim bittikten sonra degil adetimden 2 gün önce geldi kan.

cnm o ya arkadaşın dediği gibi yerleşme kanamasıdır.(inşallah), yada korkma doktorlar trroid hormonu dengesizliğidiyorlar hiç korkulacak birşey değil .sadece sters ve o ayı dengesiz geçirdiysen.

benim belim inanılmaz derecede ağrıyor.çok istemek istemiyorum, biraz korkuyorum çok isteyince sanki kayıtsız şartsız olur ama, sanki birde olumsuz olur gibi?hep hayırlısıysa şimdi diyorum.ama çok istiyorum.

kayyum,galiba aynı durumdayız su an.bnm de belim agrıyor ve sabah sanki regl agrısı gibi karın agrısı cektim tabi su an pek kalmadı ve regl de yok görünürde şimdilik.(adetime 3 - 4 gün var tahmini)ve fortel test yaptım sonuc negatif!ama korunmasız ilşkiye girldiğinin 9.günü ,erken olabilir diye de düşünüyorum.senin durum nasıldı?ve bel ağrısına hamilelik belirtilerinden biri diyebilir miyiz?

cnm o ya arkadaşın dediği gibi yerleşme kanamasıdır.(inşallah), yada korkma doktorlar trroid hormonu dengesizliğidiyorlar hiç korkulacak birşey değil .sadece sters ve o ayı dengesiz geçirdiysen.

anladım yok hiç stres yaşamadım ben. bugun bi test alayım, sabah yaparım olmazsa. hamile degilsemde adet sancım için doktora gidecegim bi rahatsızlıgım varsa o zaman cıkar zaten.

Kızlar 6 şubatta regli olmuştum ya şimdi sol kasığıma sancı geliyo acaba yumurtamı oluşuyo yani büyüyo. Bu ay 4-5 kere ilişki oldu

Kızlar 6 şubatta regli olmuştum ya şimdi sol kasığıma sancı geliyo acaba yumurtamı oluşuyo yani büyüyo. Bu ay 4-5 kere ilişki oldu

aa canım senle aynıyız demekki. benimde o gün kanamam olmuştu işte.. bizde aynen senin gibi.. 4-5 kez girdik.. bugün yumurtalıklarım kasıklarım fena batıo...??

hamileliğin ilk haftası idrar sancısı çeken var mı? eğer bebek varsa idrar enfeksiyonu ona bağlı mıdır yoksa ona zarar verir mi?
bu arada Allah bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

arkadaşlar bilgi istiyorum hamiş arkadaşlardan yarın ilk kontrolüm var nasıl geçiyor vajinal muayenemi oluyor yoksa sadece ultrasonmu

adetime 3 gün var ama gittim gebelik testi aldım yaptım :76: tabi negatif cıktı.. ama kızlar belim agrıyo,karnımda batmalar var göğüs agrım adet öncesi hep olur onu saymıyorum..hafifte bi bulantım var kendimi çok mu dinliyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…