Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayatta annemin yanımda olmasından daha fazla hiç bişeyi istemedim bu zamana kadar, bebeği bile bu kadar önemsemiyodum ama tek isteğim 8 mart doğum günüm benim ve o günde bebğim benimle olsun istiyorum

melis güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım güzel haberlerle gelebirim buraya...

canm senn ki nw kadarlık oldu ya benim 4 hafta oldu bugün internetten hesapladım yarın gidicem ilk kontrole kalp atışı nezaman belli oluyo

ben daha hiç kontrole gitmedim erken gidip stres yaşamak daha zor geldi bana canım kese görülcek bebek görülmücekti bebek görülcek kalp atışları için beklenicekti dayanamayacağım için bekledim ben canım kalp atışaları vajinal ultrasonda en erken 5+5te karından bakılan ultrasonda da 7. haftada duyulabiliyormuş ama tabi 9. haftaya kadar bekletebiliyor doktorlar sakın sende düşünme kafanı çok yorma herşeyi bilmek herşeyi araştırmak o kadar da iyi değil tatlım tekrardan tebrik ediyorum Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine inşallah...
bu arada 7. haftaya giriyorum canım herşey yolunda gidiyorsa...

Son düzenleme:
hmm ama benim gitmem lazım canm bende kan problemi var düşük kanlıyım 3 ay tedavi gördüm onun için gitmem lazım kan ilacı kullanmam lazım sağol bilgin içinnn

12 şubattı tatlım

normalinde 22sinde görebilirsin keseyi ama bu değer bizim dediğimiz gibi 50 iken 100, 100ken 200 olmuyo. 50 iken 90 oluyo, 90ken 150 oluyo onun için sen mart başı hepsini birden görmeye git ama öncesinde yinede kontrole git. Kan ilacı verir belki, belki folic verir. Bunlarda çok önemli zaten

folic aside zaten ocakta başlamıştım ama kan ilacı için muhakkak kontrole gitmem lazım yarın zaten gidicem kayınpederimi götürüce o arada bende bi muane olurum marta kadarda çatlarım zaten

folic aside zaten ocakta başlamıştım ama kan ilacı için muhakkak kontrole gitmem lazım yarın zaten gidicem kayınpederimi götürüce o arada bende bi muane olurum marta kadarda çatlarım zaten

hiç şüphem yok, bencede çatlarsın sen. Sen doğurana kadar bize dokuz doğurtucan zaten

kızlar merhaba nasılsınız es2006 canım çok tebrik ederim haberini duygudan aldım ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin bu arada folik asit kullanmışsın bende başladım inşallah faydası olur nazlıcım sen nasılsın neler yapıyorsun

sağol tatlım sen naspıyosun nasılsın. Ben bebiş için çalışıp duruyorum, yıkan süslen gündüz işte çalış akşam evde gece bebek için çalış koşuşturmaca yani. Ateş ölçmeye başladım o kadar

kızlar selamlar herkese geçen ay yumurtlama takibi yaptı doktoru ve bana progestan verdi bebek olursa düşüğü engellermiş adet olursan adete kadar iç dedi olmazsan zaten hamile kalmış olursun dedi. benim bütün bu ağrılarım acaba bu ilaçtan mı kaynaklanıyor sizce bu ilacı almam gereksiz mi hamile kalanlar alıyor bildiğim kadarıyla

aynen canım bebiş çalışmalarına devam ediyoruz bizde bu arada başka gebiş varmı bayadır giremedim yeni gelişmeler varmı şekerim şu ateş ölçme işini ben hiç yapmadım bu ay bir program var onu indirdim onunla takip ediyorum advanced women calendar duymuşsundur belki

selam canım bu ay banada doktorum progesteran verdi aynen öyle adet olursan adet olana kadar içilecekmiş eğer adet olmazsan zaten hamilesin doktorun nekadar süre kullan dedi ben 3 ay kullanıcam birde gece yatarken alıyorum ben

adet gecikmesinden önce gebelik belirtileri var mıdır karnımın alt kısmında şişlik hassasiyet hissediyorum ani hareklerde çok hafif acıyor çok belirgin olmamakla beraber sanırım eskiye göre daha çok idrara çıkıyorum ve ara ara sanki adet olacak mışım gibi belim ve karnım ağrımaya başlıyor ama bunlar psikolojik mi emin değilim daha adet olmama 1 hafta var ve şüphelendiğim ilişki 1 hafta önce oldu kocamla yani eğer hamileysem 3 haftalık olmalı eğer hamileysem kaza kurşunu olacak :) başta başta çok istedim ama şu anda aklım çok karışık bir yandan istiyorum ama bir yandan eşimle beni bazı açılardan zor durumda bırakacak yardım edin lütfen

selam canım bu ay banada doktorum progesteran verdi aynen öyle adet olursan adet olana kadar içilecekmiş eğer adet olmazsan zaten hamilesin doktorun nekadar süre kullan dedi ben 3 ay kullanıcam birde gece yatarken alıyorum ben

canım geçen ayın 25 inde gittim o zman verdi adetime 3 gün var kullanıyorum hala gece yatmadan 200 mg içiyorum ben de fitil şeklinde olanın dan verdi ama hiç bir yerde bulammadım tablet kullanıyorum diğer aylara göre ağrılarım adetten 10 gün önce başladı ondan mı acaba dedim sanırım hamile değilim çünkü aynen adet sancısı gibi

bunlar gebelik belirtisi olabilir eğer adet olmadan önce öğrenmek istersen kan testi yaptır canım kesin çıkıyor eğer şüphelendiğin gibi 3 haftalıksa gebeliğin kanda zaten çıkacaktır

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun .belirtilerin hamile olduğundan yana ama bazen psikolojik olabilior çünkü her ay vücut adet dönemine kadar hamile gibi kendini hazırlıor.ne olursa olsun kendine dikkat etmelisin. kaza kurşunu tutmuş olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…