herkese iyi akşamlar arkadaşlar çıkıyom ben:79::79:
bugün tahlili tekrarladım ve sonuç negatif 1.48
benim sat 30 aralık canım 6+5 bugün...öncekinden biliyorum bende özelde hemen vajinal muayene yapıyorlardı devlette ise vajinal bakmaya yönelmeden bol su iç gel bi yarım saat sonra diyorlardı gerçektende hemen gösteriyordu kendini ama sakin olmalıyız canım iyi düşünelim iyi olsun sende sabretmişsin benim gibi tebrik ederim arkadaşım seni
kaç gün gecikti ki canım
o ayakları duvara dayama kısmını bende yapıyorum:) kocamda bebişmi yapıosun hayatım.. dio fırına sürdüm mamulü hadi bakalım dio..:))
benimde tutarsa ya doğumgünüme ya evlilikyıldönümüe gelcek doğumgünü...:)
inşallah olur canım, bu orgunlularımıza değsin artık dimihadi bakalım hayırlısı bende bişi sorcam kızlar hamile gibi hissetmeye başladığımdan beri ayaklarım donuyo, çorap ve patik bile ısıtamıyo kansızda değilim aslında panikatak gibi hissetmeye başladım ama bunun da hamilelikle alakası var mı acaba? hiçbiyerde okumamıştım daha önce, hiçbirinizde yazmadınız sanki o yuzden sormak istedim bide çok su içmek
evt cnm bekledim gittiğimde görünsün istedim. inş görebiliriz yarın 5 gün varmış sennle aramızda bugün tam 6 yarın 6+1 de gitmiş olucam inş vajinale gerek kalmadan umrım görünür meleğim. stres yapıyorum şimdi sabah 8 buçukta gidicem bi an önce rahatlamak istiyorum
kızlarr ben çıkıyorum meliscim sende yarın bana özelden de haber ver tmm, sonucunu merak ediyorum
inşallah görünür canım pıt pıtlarıda görürsün inşallah yarın karından bakılan ultrason için erken ama belli mi olur belki bebişin önden gidiyordurhiç stres yapma vajinal ultrason içinde hazırlıklı git sen yinede en azından doktorun önerdiğinde istememek zorunda kalmazsın..benimde öğlen 2de randevum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..bu arada benim inanılmaz baş dönmelerim var öncekinde yaşamamıştım bunu hiç :44:
adetim 17sinde 10 günden sonra kanda belli olur denmişti benim 13.günüm bugün
tamam işte evde bi test yap bakalım
melss canm ya benim adet olcakmışım gibi sancım başladı bide akıntı bu normal mi sendede olmuşmuydu adetine yakın tarihte bugünde çok yoğun iş yeri ya belimde koptu daha öğlen yemeği bile yemedim yatıp dinlenemiyorummm
evt hazrlıklıyım onun için zaten ama yinede geriliyorum nasıl olcak die insan bilmediği şeyden korkuyor iştebenim çok nadir oluyor baş dönmem göğüslerimde aşırı hassasiyet var bitek bu rahatsızlık veriyor bana. erkenmi diorsun sence karından görülmesi için. benm gecikmenin 3. gününde 74.8 di biraz düşük gibi geldi bana ama inş düzenli artış olmuştr. senn nasıldı
offf ya sağol canm yyaaa yarın gidicem ama kızımdada olmuştu sancımda ne bilim korktum yinedeeeCanım dikkat et kendine, bence bi hastaneye git sen. Bide ben yaşamadım ama bazıları her ay adet olucakmışım gibi adet dönemimde sancılandım diyorlar, ama git bi doktora
melss canm ya benim adet olcakmışım gibi sancım başladı bide akıntı bu normal mi sendede olmuşmuydu adetine yakın tarihte bugünde çok yoğun iş yeri ya belimde koptu daha öğlen yemeği bile yemedim yatıp dinlenemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?