Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canımsın saol hayatımm degerlendırme yapıyorum herkes farklı ama ne bılım bırde bılgı olsun ıstedım tekrardan tşk ediyorum canımmm aklıma geldıkce sorarımmm

canım benımde nde sadece sağ kasıklarımda hafıf batma veya baska bısey anlıyamadım ve ısyerındede bacagımdan kalcama kalcamdanda belıme kadar bır agrı saplandı ama gectı sımdı sadece kasıklarım devam edıyor ben anlamadım ama ınşallah 2 martta hayırlı bır sekılde nedenı bellı olur

canım benım hakkında hayırlısı olsun adet olmana 10 gun varsa bekle derım en azında 5 gun falan bekle sonra ıdrarda baktır rüyalarında hayra cıksınnn Allah gönlüne gore versinn

İNŞŞ BU ANNELER GÜNÜNE HEPİMİZ KARNIMIZ DOLU GİRELİM.. BENİM TEK DİLEĞİM SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK ...[/QUOTE]

inşallah canımmm inşallah

essss bişey daha sorucam butun calısmalarınız sabah mı oldu benım ole bır sansım olmuyor anca pazar sabahları aslında bılıyorum sabahları spermler daha hareketlı ve kalıtelı oluyormuss ama esım cok erken ıse gıdıyorr..

online olan arkadaslar lutfen yazsın

dun öğlen akıntım vardı beyaz kremsı seklınde degıldı ama baya bır akıntım oldu bugunde kasıklarımda baskı hıssedıyorum ve ayrıca yıne akıntım oldu ve bu kez kremsı seklınde esımde sansa erken geldı o ama bu belırtıler hep oglen oldu akıntım az da olsa devam edıyor kasıklarımda da baskı halen varr acab hemen mı olsunnn yoksaa normal gecede olabılırmı bana bır akıl verınnn

kızlar sizlerden nekadar çok şey öğreniyorum yaa mesela sabah daha ii olduğunu bilmiyodumm iyiki varsınızz :97:

hemen at yatağaaa tam zamanı yumurtan çatlıyo sanırımmm

Adetim bitti,incir kürüne başladım,çalışmalar da bu gece başlıyo... artık bir ay kendimi dinler dururum.. kasığım mı battı?başım mı döndü? akıntı mı geldi?midem mi bulandı?.... offffffffff offffffffffff

bayanlar merhaba birşey sorucam sizlere lütfen destek adetim 27 ocak 11.15.ve 19.günlerinde ilişkiye girdik ve dün akşama kadar karnım ağrıdı.ACABA DİYORUM sizce olmuşmudurrrr

arkadaşlar ii günler ben yeni üyeyim ilk defa yazıyorum.1 yıldır bebek istiyos olmuyo herşey normal rahim filmi filan da çekildi.bu ay il kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdi adetime 5 gün var ve 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi ama her zamankinden daha şiddetli ağrılar giriyo karnıma.göğüslerim de hep acırdı ama 2 gündrü sabah yataktan kalkarken özellikle çok acıyo ve deli gibi bir bel ağrısı var.akıntım da var ama öle çok değil karnım ilk ağrıdığında aha dedim adet olucam ama diorum bu kadar erken ağrımaz benim noldu birden die.şimdi de ağrım var hatta ama test de yapmak istemiorum hem iğnede de b hcg hormonu var die hem de hep erken yapardım bu sefer dedim beklicem.sabır diorum 5 gün kaldı zaten 1 gün geçerse gel dedi doktor.kendimi çok kaptırmıştım geçen sene çok takıyodum ama hep üzüldüm bu ay daha rahattım ama adete yalaştıkça insanın elinde olmuyo düşünmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…