- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canım senin yumurtlama döneminden sonra göğüslerinde hassasiyet olmuş muydu?
canm ben bu ay ovulasyon testi kullandım ben adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki oldu eşime bu ay keçi boynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam aç karına sat 18 ocaktı lekelenmem 9 şubatta oldu çok minicik çizgi kadar koyu kahverengiydi canm ilişkiye sabah girdim kalçalarımın altına yastık koydum ve en az yarım saat öyle yattım canm sormak istediğin başka şeylede varsa sor tabiki yardımcı olrum 22 ocakta olucaktı 4 gün erken oldu ve az oldu 4 falan sürdü normalde 6 7 gün sürerdi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
KIZLAR GÜNAYDINNNNN...
benim 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor.. vajinama baskı yapıyor ve bacaklarıma vuruyor... .. kimyasal gebeliğimün üstüne hemen hamile kalmış olabilirmiyim acaba?? hoş gerçekten hayırlısı ise olsun.. ama bu ağrıların aynısını 1 ay öncede yaşadım o yüzden acaba mı diyorum..e bir taraftanda SAT 6 şubat.. düşük kanaması adet kanaması gibi uzun sürmedi.. 2 günde bitti.. e 9 şubattan beri gün aşırı ilişkiye giriyorum.. bu kadar çabuk olabilirmi sizce???
Merhabalar bende hamile kalma çabalarına yeni başladım.
3 gundur de rüyamda hamile oldugumu ogrendigimi goruyorum.
Daha test icin erken sanırım. Adet olmama 10 gun var.
Bende size bi sorayım dedim. Erken mi ille adet gunumun gecmesini mi beklemem gerekiyor,
size iyi akşamlar kızlar. Bu akşamda çalışma yapıcaz inşallahgerçi dünde çalıştık ama
hadi bakalım bu ay dolsun göbişlerrrrrrrrrsize iyi akşamlar kızlar. Bu akşamda çalışma yapıcaz inşallahgerçi dünde çalıştık ama
sabah 7 7.30 arası oluyodu canmessss bişey daha sorucam butun calısmalarınız sabah mı oldu benım ole bır sansım olmuyor anca pazar sabahları aslında bılıyorum sabahları spermler daha hareketlı ve kalıtelı oluyormuss ama esım cok erken ıse gıdıyorr..
hemen at yatağaaa tam zamanı yumurtan çatlıyo sanırımmmonline olan arkadaslar lutfen yazsın
dun öğlen akıntım vardı beyaz kremsı seklınde degıldı ama baya bır akıntım oldu bugunde kasıklarımda baskı hıssedıyorum ve ayrıca yıne akıntım oldu ve bu kez kremsı seklınde esımde sansa erken geldı o ama bu belırtıler hep oglen oldu akıntım az da olsa devam edıyor kasıklarımda da baskı halen varr acab hemen mı olsunnn yoksaa normal gecede olabılırmı bana bır akıl verınnn
hemen at yatağaaa tam zamanı yumurtan çatlıyo sanırımmm
kızlar sizlerden nekadar çok şey öğreniyorum yaa mesela sabah daha ii olduğunu bilmiyodummiyiki varsınızz :97:
adetime 1 hafta kala gögüslerim hassaslaştı canım
canımm bırdeee turk kahvesı ıcır ılıskı olmadannnnnnnnnn
üzme kendini bukadar canım.hayırlısı.kaçıncı denemenizdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?