inşallah düzenli artış olmuştur canım ama düşük bir değer değil ben kanda baktırmadım hiç kendime sözüm vardı ultrasonda kesinliğe kavuşucak inşallah vajinal ultrasondan hiç korkmana gerek yok rahatsız edici değil canım ve daha net belli oluyor yani 5. haftanın sonlarına doğru kalp atışlarını duyabilirken karından bakılanda 6.haftayı bitirmek gerekiyor...ama onun haricinde karından bakılanda keseyle bebişi rahat görebilirsin bu dönemdegöğüslerimede el değmiyor ama baş dönmesi çok zormuş gerçektende
offf ya sağol canm yyaaa yarın gidicem ama kızımdada olmuştu sancımda ne bilim korktum yinedeee
canım hayrlısı ile yarını atlatalım inş. allah yüzümü güldürsün yarın haberlerini bekliyorum cnm
neyse düzenli olması güzel, gelecek aya sıkı çalış güzel haber beklioz bak tmm
yok canm pembe değil açık sarııı bişi değil o zaman diiminormal tatlım akıntın pembe değil değil mi benim çok oldu 4 gün sürdü adet olmam gereken günden itibaren ama biraz oturup dinlensen iyi olur canım...
yok canm pembe değil açık sarııı bişi değil o zaman diimi
Kız beni korkutuyosun sonra geçip gülüyosun.
Isırıcam o kızını sonunda görüceksin
ayyy çok sağol canm benimmm içimi rahatlattınız iyiki varsınızzzzzzzzzdeğil canım benim korkma yorulunca birden bel ağrısıyla akıntı boşalıyor sanki bu dönemde en çok yaşadığım şey
melssede cvp verdi normalmiş ondada olmuş 4 gün sürmüş oh be içim rahatladı iyiki varsınız kızlar yaaaaaaaaa
melssede cvp verdi normalmiş ondada olmuş 4 gün sürmüş oh be içim rahatladı iyiki varsınız kızlar yaaaaaaaaa
amin canm inşallah seninde bebişin sana bu ay gelir sımsıkı sarılll hiç bırakmazzzzzzzzzBu aydan ben niyeyse çok umutluyum. Ne alaka bilmiyorum ama kısmet bakalım kızlar. Seninde bebişin sana sıkıca tutunsun sağlıklı bi bebiş olsun. rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.
amin canm inşallah seninde bebişin sana bu ay gelir sımsıkı sarılll hiç bırakmazzzzzzzzz
kızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...
tatlım bazı ağrı kesiciler zararlı olabiliyor, o yuzden bi araştır oyle alkızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...
çok şiddetliyse al bir yerde okumuştum allah kadınlara adet günü geçmeden yapılan agır işlerde içilen ilaçlardan sorumlu tutmuyormuş ama adet günü geçtikten sonra hamile ise günaha girer diye bişey okumuştum
sabahtan beri benimde agrıyor bişi yapamıyorum(
kızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...
iyi akşamlar arkadaşlar şubat ayınıda hüzünle bitirdim sabahtan beri ağlıyorum anca kendime geldim adet oldum çünkü
iyi akşamlar arkadaşlar şubat ayınıda hüzünle bitirdim sabahtan beri ağlıyorum anca kendime geldim adet oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?