Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım hayrlısı ile yarını atlatalım inş. allah yüzümü güldürsün yarın haberlerini bekliyorum cnm

melssede cvp verdi normalmiş ondada olmuş 4 gün sürmüş oh be içim rahatladı iyiki varsınız kızlar yaaaaaaaaa

Bu aydan ben niyeyse çok umutluyum. Ne alaka bilmiyorum ama kısmet bakalım kızlar. Seninde bebişin sana sıkıca tutunsun sağlıklı bi bebiş olsun. rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Bu aydan ben niyeyse çok umutluyum. Ne alaka bilmiyorum ama kısmet bakalım kızlar. Seninde bebişin sana sıkıca tutunsun sağlıklı bi bebiş olsun. rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.
amin canm inşallah seninde bebişin sana bu ay gelir sımsıkı sarılll hiç bırakmazzzzzzzzz

kızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...

çok şiddetliyse al bir yerde okumuştum allah kadınlara adet günü geçmeden yapılan agır işlerde içilen ilaçlardan sorumlu tutmuyormuş ama adet günü geçtikten sonra hamile ise günaha girer diye bişey okumuştum
sabahtan beri benimde agrıyor bişi yapamıyorum(

Son düzenleme:

canım senin yumurtlama döneminden sonra göğüslerinde hassasiyet olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…