Canım klomen kullanıldığı aylar genelde yoğun ağrılar olabiliyor..Bir kaç gün sabret şu anda test yaptırsanda çatlatma iğnesinden dolayı sonuç yanıltıcı olabilir...Ben de bu ay klomen kullandım adetime 5 gün kala benimde kramp şeklinde sancılarım oldu ama iki gün önce kesildi..Sabır canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...arkadaşlar ii günler ben yeni üyeyim ilk defa yazıyorum.1 yıldır bebek istiyos olmuyo herşey normal rahim filmi filan da çekildi.bu ay il kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdi adetime 5 gün var ve 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi ama her zamankinden daha şiddetli ağrılar giriyo karnıma.göğüslerim de hep acırdı ama 2 gündrü sabah yataktan kalkarken özellikle çok acıyo ve deli gibi bir bel ağrısı var.akıntım da var ama öle çok değil karnım ilk ağrıdığında aha dedim adet olucam ama diorum bu kadar erken ağrımaz benim noldu birden die.şimdi de ağrım var hatta ama test de yapmak istemiorum hem iğnede de b hcg hormonu var die hem de hep erken yapardım bu sefer dedim beklicem.sabır diorum 5 gün kaldı zaten 1 gün geçerse gel dedi doktor.kendimi çok kaptırmıştım geçen sene çok takıyodum ama hep üzüldüm bu ay daha rahattım ama adete yalaştıkça insanın elinde olmuyo düşünmemek
canım benim ilk gebeliğimde yumurtlama günlerinde başlayan agrılarım vardı bu ay geç döllenme oldu galibabenim yumurtlama döneminde göğüslerim hassaslaştı.dıştan dokununca acımıyo ama köz gibi yanıo içi.hiç başına böyle bişey gelen var mı acaba?
canım bende bu ay yumurtlama günlerinde tam 3 kere birliktelik oldu ve hamileyim neden olmasınbayanlar merhaba birşey sorucam sizlere lütfen destek adetim 27 ocak 11.15.ve 19.günlerinde ilişkiye girdik ve dün akşama kadar karnım ağrıdı.ACABA DİYORUM sizce olmuşmudurrrr
online olan arkadaslar lutfen yazsın
dun öğlen akıntım vardı beyaz kremsı seklınde degıldı ama baya bır akıntım oldu bugunde kasıklarımda baskı hıssedıyorum ve ayrıca yıne akıntım oldu ve bu kez kremsı seklınde esımde sansa erken geldı o ama bu belırtıler hep oglen oldu akıntım az da olsa devam edıyor kasıklarımda da baskı halen varr acab hemen mı olsunnn yoksaa normal gecede olabılırmı bana bır akıl verınnn
Adetim bitti,incir kürüne başladım,çalışmalar da bu gece başlıyo... artık bir ay kendimi dinler dururum.. kasığım mı battı?başım mı döndü? akıntı mı geldi?midem mi bulandı?.... offffffffff offffffffffff
yaa o neden pekii :44:
reglını aralıgını bılsek ıyı olurdu bır yorum yazabılırdım am yazmamıssınn canımm allah gonlune gore versın allah gönlune gore versınnnnbayanlar merhaba birşey sorucam sizlere lütfen destek adetim 27 ocak 11.15.ve 19.günlerinde ilişkiye girdik ve dün akşama kadar karnım ağrıdı.ACABA DİYORUM sizce olmuşmudurrrr
beyazımsı akıntı yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum normal dönemde saydam olması gerekmiş
sen bu geceyi değerlendir
bin oldu mu :) ay kızlar ben sürekli yiyorum :) adetime 3 gün var hamilemiyim değilmiyim derken delircem :)) sizleri okudukca iyice stres basıyo , sizlerin belirtileriyle karşılaştırıyorum kendimi ....ayyy valla stres kat sayılarımı artıırıyorsunuz ...allah hepinizin karnını bebişle doldursun, sonra kollarınızı doldursun..eviniz yuvanız bebeler dolsun 3 4 5 :) allah ne verdiysee inşallahhh
kızler merhaba bişey şormak istiyorum....
benim son üç aydır adet kanaması aşlamadan iki ya da üç gün önce peçeteye gelen pembe beyaz akıntı geliyor ikinci en geç üçüncü gün kanama başlıyordu... bu ay ise akıntı başlayalı dört gün oldu çok az neredeyse sadece tuvalette peçeteye gelen akıntı var birinde pembe birinde beyaz oluyor( anlamadım gitti..Ama başka hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı bu nedir acaba?? göğüslerde şişlik falan yok...
canım yaa dr bır danıs bır bılgı al derımmm inşallah melegın senı fazla bekletmezzzzzzz
kızlar ruh gibiyim şimdi ben doktora muayne oldum bişey yok çok şükür eşime sperm tahlili yaptırdık ayrıca ürolojiye muayne oldu bişey yok gün aşırı ilişkiye giriyooruz ayakları havaya kaldırıyom hemen kalkmıyorum arı sütü içtik keçi boynuzu içtik dua ediyoruz vs.. daha bi çok şey daha ne yapmam gerekiyo çok mutsuzuuuuuummm
pınarrrrr yazdıklarını okudum şimdi canım bak panik oldum hemen.. ilişkiden sonra bi müddet sora yani ayağa kalktığımda benimde geri geliolarböyle olmalı sanıyodum ben yani dölleen siperm zaten döllüyo, diğerleri de çıkıyo işte hepsi içinde mi kalmalı yani kızlar gülmeyin okuyunca nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?