Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım klomen kullanıldığı aylar genelde yoğun ağrılar olabiliyor..Bir kaç gün sabret şu anda test yaptırsanda çatlatma iğnesinden dolayı sonuç yanıltıcı olabilir...Ben de bu ay klomen kullandım adetime 5 gün kala benimde kramp şeklinde sancılarım oldu ama iki gün önce kesildi..Sabır canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah...

benim yumurtlama döneminde göğüslerim hassaslaştı.dıştan dokununca acımıyo ama köz gibi yanıo içi.hiç başına böyle bişey gelen var mı acaba?
canım benim ilk gebeliğimde yumurtlama günlerinde başlayan agrılarım vardı bu ay geç döllenme oldu galiba
bayanlar merhaba birşey sorucam sizlere lütfen destek adetim 27 ocak 11.15.ve 19.günlerinde ilişkiye girdik ve dün akşama kadar karnım ağrıdı.ACABA DİYORUM sizce olmuşmudurrrr
canım bende bu ay yumurtlama günlerinde tam 3 kere birliktelik oldu ve hamileyim neden olmasın

kızler merhaba bişey şormak istiyorum....
benim son üç aydır adet kanaması aşlamadan iki ya da üç gün önce peçeteye gelen pembe beyaz akıntı geliyor ikinci en geç üçüncü gün kanama başlıyordu... bu ay ise akıntı başlayalı dört gün oldu çok az neredeyse sadece tuvalette peçeteye gelen akıntı var birinde pembe birinde beyaz oluyor ( anlamadım gitti..Ama başka hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı bu nedir acaba?? göğüslerde şişlik falan yok...

beyazımsı akıntı yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum normal dönemde saydam olması gerekmiş
sen bu geceyi değerlendir

bin oldu mu :) ay kızlar ben sürekli yiyorum :) adetime 3 gün var hamilemiyim değilmiyim derken delircem :)) sizleri okudukca iyice stres basıyo , sizlerin belirtileriyle karşılaştırıyorum kendimi ....ayyy valla stres kat sayılarımı artıırıyorsunuz ...allah hepinizin karnını bebişle doldursun, sonra kollarınızı doldursun..eviniz yuvanız bebeler dolsun 3 4 5 :) allah ne verdiysee inşallahhh

kızler merhaba bişey şormak istiyorum....
benim son üç aydır adet kanaması aşlamadan iki ya da üç gün önce peçeteye gelen pembe beyaz akıntı geliyor ikinci en geç üçüncü gün kanama başlıyordu... bu ay ise akıntı başlayalı dört gün oldu çok az neredeyse sadece tuvalette peçeteye gelen akıntı var birinde pembe birinde beyaz oluyor ( anlamadım gitti..Ama başka hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı bu nedir acaba?? göğüslerde şişlik falan yok...

hadi canım hayırlı olsun sımdıdennnnn canımm inşallahhhh allah gönlüne gore verırrrr

yaa o neden pekii :44:

canım oda spermlere cok ıyı gelıyormus hareketlılıgıneee arkadasım uygulamıs 6 aylık hamılee baska bısey yapmadııı

bayanlar merhaba birşey sorucam sizlere lütfen destek adetim 27 ocak 11.15.ve 19.günlerinde ilişkiye girdik ve dün akşama kadar karnım ağrıdı.ACABA DİYORUM sizce olmuşmudurrrr
reglını aralıgını bılsek ıyı olurdu bır yorum yazabılırdım am yazmamıssınn canımm allah gonlune gore versın allah gönlune gore versınnnn

beyazımsı akıntı yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum normal dönemde saydam olması gerekmiş
sen bu geceyi değerlendir

canım yaa degerlendırdım az oncee ama sınırlerım bozulduu ayıptır solemesııı bekledım yarım saat kalcamın altına yastık koydum bekledım hemde sonra amuda kalkıtım ama cok az durdummm kılo var az bısey de tam kalktım yavas ta hareket ettım amaaaa hepsı sankı aktı camasırıma bır baktım hep su gıbı olmusssssssssss hepsı gıttımı yaa sımdııı:2:

canım herkesın belırtılerı degısık olur fazla benzemezzz bazen belırlı belırtıler harıccc bel agrıması veyaa kasık agrıması lekenme vs. iyi dıleklerın ıcın cok teşekkur edıyorummm canım aminnnnnnnnnn hepimize ınsallahhhhhhh

canım yaa dr bır danıs bır bılgı al derımmm inşallah melegın senı fazla bekletmezzzzzzz

kızlar ruh gibiyim şimdi ben doktora muayne oldum bişey yok çok şükür eşime sperm tahlili yaptırdık ayrıca ürolojiye muayne oldu bişey yok gün aşırı ilişkiye giriyooruz ayakları havaya kaldırıyom hemen kalkmıyorum arı sütü içtik keçi boynuzu içtik dua ediyoruz vs.. daha bi çok şey daha ne yapmam gerekiyo çok mutsuzuuuuuummm

canım mutsuz olmaaa sakın hormonlar etkılenıyorr bılıyorsun relax olmamız gerekıyorrrrrrrrrrr inşallah da oluruzzz ne dıyım ama benım de bır sorunum var yaaaa;ılıskıden sonra hemen kalmıyorum yarımsaat yastık koyuyorum ayrıca ayagımıda az bısey havaya kaldırıyorum beklıyorum yanı ama ayaga kalktıgımda dısarıya cıkıyorrrrrrrrrrr yaa bu sorun sadece bende mı varrrrrr canımda benım buna sıkılıyorr arada oluyor ama oluyor mesela bugun onemlı gunlerımden bırrrrrrrrrrr

pınarrrrr yazdıklarını okudum şimdi canım bak panik oldum hemen.. ilişkiden sonra bi müddet sora yani ayağa kalktığımda benimde geri geliolar böyle olmalı sanıyodum ben yani dölleen siperm zaten döllüyo, diğerleri de çıkıyo iştehepsi içinde mi kalmalı yani kızlar gülmeyin okuyunca nolur

ayy bende anlamıyorum hep aklımda bu soru varrrr gıden gıdıyordur degılmı hepsı cıkmıyorrrrrrrrrrrrr yaaaa acaba bu konu hakkında nerden bılgı alabılırzzz önemlı olanlar gıdıyormudurr acabaaaaaaaaaaaaaaa ayyy cahıl olmak cok kotu bu konudaaa bana da sakın gulmeyınnnnn ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…