- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
canımıniçiii aynı şikayetler yok mu şimdide? aayyy hadi hamişsindir inş külot sütyen sallamayı özledim bee
uzak sayılmayız canım...Allah bağışlasın fotoğraftaki senin kızın galiba çok güzel maşallah
var var olmamı.. şu anda acayip başımdönüo kızlar mesela.. son 20 dk dı.. göğüslerim fena olmaya başladı.. göbişim kaşınıo halen??
aaa gülme nazlııııbirisi patlatıversin artık canımmm hamişim desinde sewinelim azcık gerçi bn hep minardan bekliorum bilmem nie oda wermio bitürlü güzel haberi hep kırmızı kart hep kırmızı kart olmaski canımm BEBEİŞ HABERİ İSTİOM BENNN benim bat ım 22 si ben vercem inş güzel haberi ama benden önce çoookk kişi var hade bakimm kızlarrr kazanın şu maçları artkk
yerim ben o minikiiii kaşındırıo annesinii :90: ALLAHIM VER ARTIK BEBEKLERİMİZİİİ NOLURR..(amin)
maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten
ama eşim bidaha 3 ay yok yani hemen deneme şansımız yok pfff
en çok geçen ay hamiş haberlerini almıştık bende dahil..ama bu arada geçen ay kimysal geçiren çok oldu..inşallah bu ayy çalışmalarınız sonuçlanmıştır kızlar..en büyük umudum yarenhande de..allah bilir ama senden çok umutluyum ben ya..:)
yarenhande
Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?