Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aaa gülme nazlıııı birisi patlatıversin artık canımmm hamişim desinde sewinelim azcık gerçi bn hep minardan bekliorum bilmem nie oda wermio bitürlü güzel haberi hep kırmızı kart hep kırmızı kart olmaski canımm BEBEİŞ HABERİ İSTİOM BENNN benim bat ım 22 si ben vercem inş güzel haberi ama benden önce çoookk kişi var hade bakimm kızlarrr kazanın şu maçları artkk

banada hep minar bebiş haberi vericekmiş gibi geliyo ama kısmet tabi.
Bi ara hepimiz aynı günde kırmızı kart görmüştük, bi arada bi sürü hamiş haberi aldık.Şimdide ortaık sakin kimseden ses seda çıkmıyor Ay sonu bi grup kırmızılar dicek (umarım kimse demez), bi grupda hamişim dicek. Düzen böyle

en çok geçen ay hamiş haberlerini almıştık bende dahil..ama bu arada geçen ay kimysal geçiren çok oldu..inşallah bu ayy çalışmalarınız sonuçlanmıştır kızlar..en büyük umudum yarenhande de..allah bilir ama senden çok umutluyum ben ya..:)
yarenhande

maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten

Benim regl dündü, şuan a kadar bişey yok, kasık ağrısı ve baş ağrısı devam

3 gün üstüste test yaptım çıkmadı bişey, bugünü es geçiyorum yapmıycam test mest.. akşama kadar kırmızı kart görmezsem eşimden isterim bi test artık. Oncomed marka bulamadım, aldıklarımda zaten hiç içime sinmemişti

inşş.. canım ağzından bal damlıo... inşş.. hepimizin olur..

Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…