Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bu konuda çok farklı düşünüyorum. normalde hayat düzenini öyle ayarlamış kişiler hamilelik için tepetaklak olunca bence gebe kalmak daha zor oluyor. bir yandan afedersiniz gününü gün edip içip miçip ondan sonra şıp diye hamile kalanlar var, diğer yandan küçük ebru şallı gibi olup bir türlü kalamayanlar var.

örneğin şu an bilgisayar başındayız belki de saatlerce. bunu kapatıyoruz pat telefonumuz çalıyor annemiz arkadaşımız kocamız derken saatler de telefonda geçiyor bir şekilde. sağımızda lcd tv miz açık vb vb. içtiğimiz bir çay mı engelleyecek çocugu? hamile kaldiginizi hissettiğiniz zaman tabii ki çok çok dikkat etmeli ama anne adayını stresten bogacak seyler bence daha fazla kasılma yapıyor. ben hamile kalsam her gün içtiğim kahveyi belki 2-3 günde bire düşürürüm ama yine de içerim herhalde. çayı açık içiveririm, başka sıcak içeçekler içerim olmadı...

İnan arkadaşım bnm kadar kimse içmez diyeyim Ben günde rahatlıkla 10 bardak çayı buluyorum ve bu çok kötü birşey sonuç alırsam inşallah 1 bardağı geçmezzzzz.

valla pazara kadar beklicem inatla :) cunku olduysa gec döllenme ihtimali var sadece :)haber veririm size

Bence sende haklısın. Bende stresin bebeği engellediğini düşünenlerdenim. Stresin sebebi ister çay olsun, ister kahve. Stres olmak yetiyor bencede

İnan arkadaşım bnm kadar kimse içmez diyeyim Ben günde rahatlıkla 10 bardak çayı buluyorum ve bu çok kötü birşey sonuç alırsam inşallah 1 bardağı geçmezzzzz.

10 bardakmı? Ohooooo o öğlene kadar içtiğim çay sadece. O kadar çok içiyorum bide büyük fincanla ve demli çay içiyorum. Ama hamiş olduğumu hissedersem ondanda vazgeçerim. Sigarayı bırakmışımda çayımı bırakamıycam:44:

canım sana katılıyorum... Ablam ilk hamileleğinde herşeyi dr soruyorfdu..oje sürebilirmiyim.. Işte vs.. Gibi :) bir sabah canı salam istemiş.. Dr. Açmış sormuş.. çok mantıklı yanıt vermiş.. Oturup bir kilo salam sucuk yemeyeceksen demiş.. çok canın istiosa bir iki tane yiyeceksin demiş.. Bencede haftada bir açık çay, kırk yılda bir kahve.. En azından isteğimizi bastırmak adına bişi olcağını sanmıyorum.. Annelerimiz bunların binde birini yapmamışlardır.. Salak ta olmadk aptalda.. çok şükür.. Evet dikkat edelim ama kendimiziin hayatını farklı bir boyuta bencede almayalım.. Ben 8 ay önce sigrayı bıraktın.. Alkol ne olur olmaz diye almıyorum.. Ama sabah kuru kuru kahvaltı edemiyorum

Ama sen okadar içmeeee! Cnm sonra kansızlıktan birde kan hapı içersin , güzel haberi aldıktan sonra inşallah bebişin senin herşeyini paylaşıyo, inan diş çürümelerin başlar.

ay eryamandayım bende cnm... fırsat olursa bir kahve içmek isterim:) haftasonu ancak.. ya da haftaiçi akşam..:)

ayy inş canım ya ben eryamana geçince sana hber vereyim o zaman..bir yerlerde buluşup kahve içeriz..:))))))))))))

optimum da falanda buluşabiliriz hafta sonu..:))))))))

hadi bakalım o zaman hayırlı haberlerini alırız inşallah.

canım sana yazdım ama geçmiş herhalde.. Nasıl oldun.. Dr gittimi.. Merak ettim walla..
Kasıklarında batma varmı halen..

Benim yine koltuk altımdan göğsüme gelen bir ağrı var.. Kasıklarım geçti.. Bu sefer karnımın içi bir tuhaf.. Yine gazlandım!!! Bide sağ göğsümüm damarları resmen dışarda...benim daha var ama bekliyorum.. Eşim söz verdirdi.. Bu sefer üzülmek yok adetin 10 geçsin öle kan vercez dedi..ona tamam dedim ama.. En azından adetim 2 gün geçince falan idrar yaparım herhalde:)

ayy inş canım ya ben eryamana geçince sana hber vereyim o zaman..bir yerlerde buluşup kahve içeriz..:))))))))))))

optimum da falanda buluşabiliriz hafta sonu..:))))))))

haha bana yürüme mesafesind eolur walla... Banada gelebilirsin memnun olurum.. Ben sana özeden tel verim o zaman ok.. Istersen ararsın cnm..

Ama sen okadar içmeeee! Cnm sonra kansızlıktan birde kan hapı içersin , güzel haberi aldıktan sonra inşallah bebişin senin herşeyini paylaşıyo, inan diş çürümelerin başlar.

ZAten kansızlık var bende. Bide bu kadar çay içiyorum. Bebişimi bi hissediyimde gerisi hikaye

sigara konusunda ben hala kötü durumdayım ne yazık ki. uzun süredir içiyorum tiryakiyim ama farklı bir çözüm buldum. doktor sigarası diyorlar bir markanın sigarası var neredeyse boş gibi birşey ben ondan içiyorum şimdilik. çünkü zaten şıp diye hamile kalamıyorum bir de eşimden uzağım bırakamıyorum. bu sigaradan bir tane içince diğerlerinden 11 tane içmen lazım öyle hafif ve içeriği dar. pko olanlar beni daha iyi anlar, sürekli hamilelik umuduyla geziyorsunuz o nedenle nereye kadar da hayatı zahir edelim ki? dediğim gibi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra 2 kişilik düşününce ve tıbbi kurallara uyunca daha iyi olur herşey diye düşünüyorum. annem de sigara içmiyordu ama babam maşallah içerdi yanında da içerdi. kadıncağız soludu o havayı yıllarca ses çıkarmadan. ayrıca çağımızın daha büyük sorunu bence radyasyon ve beslenme.

sakın yanlış anlaşılmasın bu arada, ben sigara ve sağlıksız yaşamı kesinlikle savunmuyorum. savundugum tek şey yaşamdan zevk alan, kendini tanıyan ve bebeğini gönülden isterken stres yapıp kendinden vazgeçmemenin öneminden bahsediyorum.

ZAten kansızlık var bende. Bide bu kadar çay içiyorum. Bebişimi bi hissediyimde gerisi hikaye

Cnm inşallah.Ama 1, 2 arkadaşım melekleri göbüşlerinde iken diş ağrısından ecel terleri döküyorlardı.Hani biraz çay yanında sevdiğin başka sıvılarda tüketsen mesela tarçınlı sıcak süt çok çok iyiiii.

Akşam biraz daha iyiydim. Burnuma sıcak su çekip, temizlediğimi düşünüyorum. gecede rahat uyudum. Sabah kalktığımda burnum tıkanık değildi ama taki işe gelene kadar. Şirketin kapısından girdim ve başladı öksürük, baş ağrısı, burun tıkanıklığı

Kasıklarım hala sancılanıyo, karnımın altına doğru ağrım var gibi. Dün akşam evde bi ara resmen adet olucakmışım gibi karnım sancılandı, kasıklarım falan kötü oldum. Sonra geçti eşimi görünce Akşamda bi çalışma yaptık. Bu sefer sabaha kadar bekledim ve sıfır kaçak oldu Kısmet artık. Bu arada göğüslerimden anlıyorum ben normalinde hamileliği yada regl olucağımı. Biraz büyüdüler ama acı yok. Sadece kaşınıyolar. Göğüslerim ve göğüs ortası sürekli kaşınıyo. Kısmet diycez artık yapıcak bişey yok.

o göğüs ortasınuı kaşımkaktan ben geçen sefer tahriş ettim:)) hayırlısı sanki sende varmı gibi gelio bana cnım.. Kısmet artık.. Bizde akşam çalıştık hemde ne çalışma
Sabaha kadr şuursuzca uyumuşum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…