:79::79::79::79:tamam canım:79::79::79:
canm limon yala boğazı rahatlatıyo ben öyle yaptımmm geçen hafta ve rahatlattıııkızlar boğazım şişti yutkunurken acıyor ama korkumdan doktora gidemiyorum. şu pazartesi bi gelse de kurtulsam artık pimpirik yapmaktan offf
canm limon yala boğazı rahatlatıyo ben öyle yaptımmm geçen hafta ve rahatlattıııkızlar boğazım şişti yutkunurken acıyor ama korkumdan doktora gidemiyorum. şu pazartesi bi gelse de kurtulsam artık pimpirik yapmaktan offf
valla kimse yazdıklarımı görmüyor, benle ilgilenmiyooo
kızlar boğazım şişti yutkunurken acıyor ama korkumdan doktora gidemiyorum. şu pazartesi bi gelse de kurtulsam artık pimpirik yapmaktan offf
tatlım msnye girmesini bekliyorum.Numarası çalınan telefonumda gtti
valla kimse yazdıklarımı görmüyor, benle ilgilenmiyooo
cnm tülbent bul bir tane.. fular gibi katla ortaya uzunlamasına.. bol kolonya dök soğuk olsun kolanya.. bol karabiber serp üstüne. boynuna sar.. önce bi deli dehşey yakacak yaksın. sonr tekrarla yine.. bide bi çkaşığına bal koy üstüne karabiber serp at ağzına.. bunlarıda dene canım.. ben kendimi eşimi öyle iyileştiriyorum..
kızlar günaydınnnnnnnnn
varmı güzel haberler?
nasılsınız
hadi bakalım hayırlısı olsun bugün mendiller havaya olur inşallhhhhhh
kızlar gene benn:))
kafam biraz dah akarışmış bir şekilde geldim.. doktora gideceğim ama en erken haftaya randevu alabildim.. bi size danışayım dedim.. vücut ısım benim hep 36.5 civarıdır.. ovulasyondan sonra 37.1 in altına hiç düşmedi tam regli olacağım günün gecesi idrar testi yaptım 2 tane negatif çıktılar..... ayın 22 si regli günümdü regli oldum o gün pembe pembe akıntıyla karışık geldi.. ertesi gün yoğun olmamakla beraber regli oldum diye düşündüm ama 2. günün akşamı pat diye kesildi şuandada hiç bişe yok... 3 gün yoğun kanamalı sonrasında azalarak yok olan 5 6 günlük bir süreçtir benim reglim.. bu arada bu ay ilk defa göğüslerimde mavi mavi damarlanmalar oldu.. göğüslerim biraz irileşti gibi ama acımıyo ara sıra sızlar gibi oluyor karın ağrım var belim sankiş regli olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor.. şuan iyi ama sadece karnımda var biraz.. ama bu kanama döngünü çok anormal geldi bana.. ve son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor.. ateşim reglim boyunca 37.0 ın altına hiç düşmedi.. bugünde 37.1 di:SS hadi bakalım buyrun.. benim kafam karışmasında kiminki karışsın..
hadi bakalım 4 gözle bekliyoruzzzzzz erken gebelik testi isteseydinn canmdünden beri çok uykum varrr,şimdi bile gözlerim kapanıyo,sipariş verdim testi,yarım saate kadar gelir,inşş. vardır,hepimiz hamiş oluruz
dünden beri çok uykum varrr,şimdi bile gözlerim kapanıyo,sipariş verdim testi,yarım saate kadar gelir,inşş. vardır,hepimiz hamiş oluruz
şekerim 5 gün geçti ok.. artık bir test yapsanda sende bizde öğrensek durumu:)
canım 2 gün önce baktım idrarda negatifti pazartesiyi bekliyorum işe gidince bthcg baktırıcam
çok teşekkürler, şimdilik ıhlamurla idare ediyorum. bademciklerim de yok ama neden böyleoldu bilmiyorum.
valla benden güzel haber boğazlarım şiş, yutkunurken acıyor. belirtilerimi de üşütmeye bağlamaya başladım. diğer paylaştığımız belirtiler azaldı sadece akıntı ve bacak ağrısı var. dün tv başında uyuyakalmışım sabah 6 da ışıklar açık uyandım terler içinde. :44:
kız gebelik testlerinde eve siparişte mi varmış :)
kız gebelik testlerinde eve siparişte mi varmış :)
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,çünkü insan belirsizlikten ilaçta kullanamıyor arada derede kalıyor..bendede ara ara,günde 1,2 kez hala peçeteye geliyor pembiş yada açık kırmızı..
gögüslerimde eskisi kadar değil ama hala taş,midemde taş oturmuş gibi hep..
bu gün ayın 25 i yani geçen ay 28 de hastalanmıştım...
ayyyy bayılajammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?