Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar boğazım şişti yutkunurken acıyor ama korkumdan doktora gidemiyorum. şu pazartesi bi gelse de kurtulsam artık pimpirik yapmaktan offf

tatlım msnye girmesini bekliyorum.Numarası çalınan telefonumda gtti

valla kimse yazdıklarımı görmüyor, benle ilgilenmiyooo

cnm tülbent bul bir tane.. fular gibi katla ortaya uzunlamasına.. bol kolonya dök soğuk olsun kolanya.. bol karabiber serp üstüne. boynuna sar.. önce bi deli dehşey yakacak yaksın. sonr tekrarla yine.. bide bi çkaşığına bal koy üstüne karabiber serp at ağzına.. bunlarıda dene canım.. ben kendimi eşimi öyle iyileştiriyorum..

çok teşekkürler, şimdilik ıhlamurla idare ediyorum. bademciklerim de yok ama neden böyleoldu bilmiyorum.

kızlar günaydınnnnnnnnn
varmı güzel haberler?
nasılsınız

valla benden güzel haber boğazlarım şiş, yutkunurken acıyor. belirtilerimi de üşütmeye bağlamaya başladım. diğer paylaştığımız belirtiler azaldı sadece akıntı ve bacak ağrısı var. dün tv başında uyuyakalmışım sabah 6 da ışıklar açık uyandım terler içinde. :44:

kızlar gene benn:))
kafam biraz dah akarışmış bir şekilde geldim.. doktora gideceğim ama en erken haftaya randevu alabildim.. bi size danışayım dedim.. vücut ısım benim hep 36.5 civarıdır.. ovulasyondan sonra 37.1 in altına hiç düşmedi tam regli olacağım günün gecesi idrar testi yaptım 2 tane negatif çıktılar..... ayın 22 si regli günümdü regli oldum o gün pembe pembe akıntıyla karışık geldi.. ertesi gün yoğun olmamakla beraber regli oldum diye düşündüm ama 2. günün akşamı pat diye kesildi şuandada hiç bişe yok... 3 gün yoğun kanamalı sonrasında azalarak yok olan 5 6 günlük bir süreçtir benim reglim.. bu arada bu ay ilk defa göğüslerimde mavi mavi damarlanmalar oldu.. göğüslerim biraz irileşti gibi ama acımıyo ara sıra sızlar gibi oluyor karın ağrım var belim sankiş regli olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor.. şuan iyi ama sadece karnımda var biraz.. ama bu kanama döngünü çok anormal geldi bana.. ve son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor.. ateşim reglim boyunca 37.0 ın altına hiç düşmedi.. bugünde 37.1 di:SS hadi bakalım buyrun.. benim kafam karışmasında kiminki karışsın..

benimkide karıştı ama:26:

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,çünkü insan belirsizlikten ilaçta kullanamıyor arada derede kalıyor..bendede ara ara,günde 1,2 kez hala peçeteye geliyor pembiş yada açık kırmızı..
gögüslerimde eskisi kadar değil ama hala taş,midemde taş oturmuş gibi hep..
bu gün ayın 25 i yani geçen ay 28 de hastalanmıştım...
ayyyy bayılajammmm

Arkadaşlar günaydın ben çok kötüyüm bugün dün çok az iğne kadar pembe bi akıntı geldi hiç ağrım yoktu ki benim 3-5 gün öncesinden belim kasıklarım ağrımaya başlar ve 17 yıldır adet görüyorum hiç arken lekelenmem olmadı. Geç gelir ama erken asla! Adet günüm bugün ama dün akşam üzeri oldu leke ve kesildi. Şimdi de çok az açık pembe ya da koyu sarı gibi bi leke var. Pede olmuş ama kağıda silince bişey gelmiyo hafifte bel ve kasık ağrısı başladı. Dr.umu aradım düşük tehlikesi ya da kimyasal gebelik olabilir yarın kanda baktır bana bildir dedi. Sancım var ama az ve ara ara Böyle gününden önce yada gününde leke gelip adet sancısı olduğu halde hamile olan var mı? Bende bütün belirtiler vardı hadi hepsine psikolojik diyelim ama göğsümden de psikolojik olarak damar çıkartıp sızlatamam de mi o kadrıda olursa pess!

yerleşme kanaması olmaı canm seninki test yapmışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…