Arkadaşlar günaydın ben çok kötüyüm bugündün çok az iğne kadar pembe bi akıntı geldi hiç ağrım yoktu ki benim 3-5 gün öncesinden belim kasıklarım ağrımaya başlar ve 17 yıldır adet görüyorum hiç arken lekelenmem olmadı. Geç gelir ama erken asla! Adet günüm bugün ama dün akşam üzeri oldu leke ve kesildi. Şimdi de çok az açık pembe ya da koyu sarı gibi bi leke var. Pede olmuş ama kağıda silince bişey gelmiyo hafifte bel ve kasık ağrısı başladı. Dr.umu aradım düşük tehlikesi ya da kimyasal gebelik olabilir yarın kanda baktır bana bildir dedi. Sancım var ama az ve ara ara Böyle gününden önce yada gününde leke gelip adet sancısı olduğu halde hamile olan var mı? Bende bütün belirtiler vardı hadi hepsine psikolojik diyelim ama göğsümden de psikolojik olarak damar çıkartıp sızlatamam de mi o kadrıda olursa pess!
yerleşme kanaması olmaı canm seninki test yapmışmıydın
Karışık gerçekten de.Canım stres falan da regli etkiler ben bi ay o kadar stres yaptım ki 7 gün süren adetim 2 günde bitti hamile de değildim.Ben bu gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım canım.Sadece bi kaç damla pembe bi leke geldi ve ateşim de leke geldiği gün yaklaşık bir derece düştü.Yani yerleşme lekelenmesinde ateş düşer diye bilyirorum ben.kızlar gene benn:))
kafam biraz dah akarışmış bir şekilde geldim.. doktora gideceğim ama en erken haftaya randevu alabildim.. bi size danışayım dedim.. vücut ısım benim hep 36.5 civarıdır.. ovulasyondan sonra 37.1 in altına hiç düşmedi tam regli olacağım günün gecesi idrar testi yaptım 2 tane negatif çıktılar..... ayın 22 si regli günümdü regli oldum o gün pembe pembe akıntıyla karışık geldi.. ertesi gün yoğun olmamakla beraber regli oldum diye düşündüm ama 2. günün akşamı pat diye kesildi şuandada hiç bişe yok... 3 gün yoğun kanamalı sonrasında azalarak yok olan 5 6 günlük bir süreçtir benim reglim.. bu arada bu ay ilk defa göğüslerimde mavi mavi damarlanmalar oldu.. göğüslerim biraz irileşti gibi ama acımıyo ara sıra sızlar gibi oluyor karın ağrım var belim sankiş regli olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor.. şuan iyi ama sadece karnımda var biraz.. ama bu kanama döngünü çok anormal geldi bana.. ve son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor.. ateşim reglim boyunca 37.0 ın altına hiç düşmedi.. bugünde 37.1 di:SS hadi bakalım buyrun.. benim kafam karışmasında kiminki karışsın..
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,çünkü insan belirsizlikten ilaçta kullanamıyor arada derede kalıyor..bendede ara ara,günde 1,2 kez hala peçeteye geliyor pembiş yada açık kırmızı..
gögüslerimde eskisi kadar değil ama hala taş,midemde taş oturmuş gibi hep..
bu gün ayın 25 i yani geçen ay 28 de hastalanmıştım...
ayyyy bayılajammmm
bir kaç gün önce ( 21-02-2011 11:28 ) bu ayki durumu ilk siteye yazdığımda henüz yerleşme kanaması hakkında bir bilgim yoktu ve hiç duymamıştım..erken regl oldum zannedip,bu ayın ümitsizliğinle yazmıştım ve ilk cvp senden gelmişti,o zamanda yerleşme kanaması diye bilgi vermiştin...
o andan beri içimi sıcacık bir ümit kapladı sayende ve belirtilerimi araştırdıkça haklı olabileceğini öğrendim..
kısaca eğer hamileysem ilk seninle paylaşıcam müjdemi
test dün sabah yaptım en son ama daha biliyorum ki erken,fakat testim hala yanımda ve pozitif çizgi olması gereken yerdeki bölümde bariz beyaz çizgi var,daha önceki testlerimde hiç böyle olmamıştı..kafam karıştı
benim lekelenmem senden biraz daha fazla,günde bir iki kez ama pazardan beri var,kalan belirtilerimiz aynı...al bendende o kadar yani ama doktorunun söylediği benide korkuttu doğrusu
Bilmiyorum canım umarım ikimizinki de kötü bişey değildir, göğüslerim hala sancıyo ve damarlar duruyo. Benim gebeliklerim riskli oluyo dr.un dediğine göre pamuk ipliğine bağlıymış. Bir tane 6,5 aylık erken doğum 3 tanede kimyasal geçirdim bununda öyle olmasını istemiyorum
Bi de arkadaşlar hamilelik dışında göğüste damarlanma olur mu acaba bileniniz var mı?
Bilmiyorum canım umarım ikimizinki de kötü bişey değildir, göğüslerim hala sancıyo ve damarlar duruyo. Benim gebeliklerim riskli oluyo dr.un dediğine göre pamuk ipliğine bağlıymış. Bir tane 6,5 aylık erken doğum 3 tanede kimyasal geçirdim bununda öyle olmasını istemiyorum
Bi de arkadaşlar hamilelik dışında göğüste damarlanma olur mu acaba bileniniz var mı?
canım teşekkürler, ben de ptesi yi bekliyorum hcg için.
aynı şekilde bende de oldu. testin markasıyla da alakalı olabilir. benim yaptığım testin C çizgisi T nin oradaydı neredeyse bandı çektim öyle baktım tekrar, aynı senin dedigin gibi beyaz bi leke gibi kaldı o kısmı. daha çok erken biliyorum ama ne yapalım ümit işte.
canım sakın üzülme. Hep hayırlı olanın bu olduğunu düşün. Rabbim hayırlı görseydi şimdi olurdu, demekki biraz daha zaman varmış.
hayırlısı buymuş diip avutuyoruz...geçmişe mazi geleceğe niyazi :)
çalışmaya devam ...Allahım verene kadar ...tedbir bizden takdir Allahtan ...
hmmm anladım :) sipariş testi :))varmış canım evet,bayan bir arkadışın tanıdığı varmış eczanede,ona söylüyomuş kendi,3 tane çocuğu var,adeti gecikince korkuyo,arada bi istiyo ondan canım:79::79::79: işteyim şimdi evde değil
caım benim inş bunun sonu mutluluk olurda kucağında biter, ömür boyuda sürer.Rabbim gönlüne göre versin ama dikkat et kendine.bu kanama olayı birçok gebelikte oluyo dr. dniye korkutmuş ki seni.Kanamasız gebelik nerdeyse yok gibi.gönlünü ferah tut, ama bi dr. a da görünmeyi ihmal etme...Bilmiyorum canım umarım ikimizinki de kötü bişey değildir, göğüslerim hala sancıyo ve damarlar duruyo. Benim gebeliklerim riskli oluyo dr.un dediğine göre pamuk ipliğine bağlıymış. Bir tane 6,5 aylık erken doğum 3 tanede kimyasal geçirdim bununda öyle olmasını istemiyorum
canım hoşgeldin, test yapmayı düşünmüyosun peki?selam kızlarr
4.gün oldu hala gelen giden yok :44:
allah bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm..
ben daha hiç hamile kalmadım,o nedenle var olanı kaybetmenin ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebiliyorum
benim gögüslerimde kılcal damarlarda belirginleşti,normal uzun uzun yeşil damarların haricinde,peki daha önceki hamileliklerinde damarlar oluşmuşmuydu sende?
canım hoşgeldin, test yapmayı düşünmüyosun peki?
ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi :) ümraniyedemisin sen?
düşünüyorum denemez hamile olduğumu sanmıyorum hiç
ama bu gecikme sinirimi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?