Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim lekelenmem senden biraz daha fazla,günde bir iki kez ama pazardan beri var,kalan belirtilerimiz aynı...al bendende o kadar yani ama doktorunun söylediği benide korkuttu doğrusu

yerleşme kanaması olmaı canm seninki test yapmışmıydın

bir kaç gün önce ( 21-02-2011 11:28 ) bu ayki durumu ilk siteye yazdığımda henüz yerleşme kanaması hakkında bir bilgim yoktu ve hiç duymamıştım..erken regl oldum zannedip,bu ayın ümitsizliğinle yazmıştım ve ilk cvp senden gelmişti,o zamanda yerleşme kanaması diye bilgi vermiştin...
o andan beri içimi sıcacık bir ümit kapladı sayende ve belirtilerimi araştırdıkça haklı olabileceğini öğrendim..
kısaca eğer hamileysem ilk seninle paylaşıcam müjdemi
test dün sabah yaptım en son ama daha biliyorum ki erken,fakat testim hala yanımda ve pozitif çizgi olması gereken yerdeki bölümde bariz beyaz çizgi var,daha önceki testlerimde hiç böyle olmamıştı..kafam karıştı

Karışık gerçekten de.Canım stres falan da regli etkiler ben bi ay o kadar stres yaptım ki 7 gün süren adetim 2 günde bitti hamile de değildim.Ben bu gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım canım.Sadece bi kaç damla pembe bi leke geldi ve ateşim de leke geldiği gün yaklaşık bir derece düştü.Yani yerleşme lekelenmesinde ateş düşer diye bilyirorum ben.

canım teşekkürler, ben de ptesi yi bekliyorum hcg için.

aynı şekilde bende de oldu. testin markasıyla da alakalı olabilir. benim yaptığım testin C çizgisi T nin oradaydı neredeyse bandı çektim öyle baktım tekrar, aynı senin dedigin gibi beyaz bi leke gibi kaldı o kısmı. daha çok erken biliyorum ama ne yapalım ümit işte.

benim lekelenmem senden biraz daha fazla,günde bir iki kez ama pazardan beri var,kalan belirtilerimiz aynı...al bendende o kadar yani ama doktorunun söylediği benide korkuttu doğrusu

Bilmiyorum canım umarım ikimizinki de kötü bişey değildir, göğüslerim hala sancıyo ve damarlar duruyo. Benim gebeliklerim riskli oluyo dr.un dediğine göre pamuk ipliğine bağlıymış. Bir tane 6,5 aylık erken doğum 3 tanede kimyasal geçirdim bununda öyle olmasını istemiyorum
Bi de arkadaşlar hamilelik dışında göğüste damarlanma olur mu acaba bileniniz var mı?

olırmuş canım,ben hamile miyim tam emin değilim ama yeşil yeşil damarlar var bende

allah bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm..
ben daha hiç hamile kalmadım,o nedenle var olanı kaybetmenin ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebiliyorum
benim gögüslerimde kılcal damarlarda belirginleşti,normal uzun uzun yeşil damarların haricinde,peki daha önceki hamileliklerinde damarlar oluşmuşmuydu sende?

markası neydi testin hatırlayabilirmisin? bu arada benim c ile t nin arasın çok uzak..
testte bölümler eşit dağılmış..sana katılıyorum,bende erken olduğunu bile bile yaptım,ümit işte diye

canım sakın üzülme. Hep hayırlı olanın bu olduğunu düşün. Rabbim hayırlı görseydi şimdi olurdu, demekki biraz daha zaman varmış.

hayırlısı buymuş diip avutuyoruz...geçmişe mazi geleceğe niyazi :)

çalışmaya devam ...Allahım verene kadar ...tedbir bizden takdir Allahtan ...

hayırlısı buymuş diip avutuyoruz...geçmişe mazi geleceğe niyazi :)

çalışmaya devam ...Allahım verene kadar ...tedbir bizden takdir Allahtan ...

ayy kız varya aferin sana ya.Bak ben böyle kendini mutlu eden sıkmayan insanlara bayılıyorum ya.
sıkı çalış bu ay bakalım.

hmmm anladım :) sipariş testi :))
caım benim inş bunun sonu mutluluk olurda kucağında biter, ömür boyuda sürer.Rabbim gönlüne göre versin ama dikkat et kendine.bu kanama olayı birçok gebelikte oluyo dr. dniye korkutmuş ki seni.Kanamasız gebelik nerdeyse yok gibi.gönlünü ferah tut, ama bi dr. a da görünmeyi ihmal etme...
selam kızlarr
4.gün oldu hala gelen giden yok :44:
canım hoşgeldin, test yapmayı düşünmüyosun peki?

kimyasallarda olmamıştı ama erken doğumumda olmuştu. Başından beri riskliydi 7. hafta da başlamıştı kanama 5 günde bi iğne vurulup yatmıştım ve aşırı bi kanamaydı. Neyse Rabbim ne nasip ettiyse o olur eğer kanamam artmazsa ümdim devam edecek artarsa bitecek

melsss kullanıcısından alıntı
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 13.03.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*melek3586 08.03.2011
*rengarenk34 22.02.2011
*shining 26.02.2011
*cerenim 01.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011
didemss 21.02.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006
figenay

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar ben geldim şimdiden Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah herkes iyidir inşallah bende çok iyiyim iki gündür bitmeyen akıntım ve ağrımla iyi geçinip duruyoruz

_CandaS_ cım gebeliklerim riskliya o açıdan dedi sanırım ama sizlerin yorumlarınıda okuyunca rahatlıyorum sağol canım. Umarım Rabbim bütün isteyenlere, sizlere ve bana en kısa zamanda bi bebek verir kucaklarımızı doldurur.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…