- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
hadi ya :) eşinde baba hamişlerden olcak desene :) duyarlı ve hassas erkeklerde eşiyle beraber birçok belirtiyi gösterirmiş öyle okumuştum bi yazıda:)
Canım ben kendime o kadar güvenemiyorumda, senden ve drymstf dan %95 bekliyorum bu haberi :)
ay teşekkür ederizz teyzesiiii sağol kocaman öpücükler yolluyoruz sanaaaa
canm bi sıkıntı yok tathiller ter temizz sani domestosla temizlenmiş gibi için rahat olsun tatlımmmmayyy teyzesi totoşunu ısırcak onun
yeni bi tane ip aldım geçen akşam, ondan yelek örücem kuzuya :86:
canm bi sıkıntı yok tathiller ter temizz sani domestosla temizlenmiş gibi için rahat olsun tatlımmmm
nasılsın canımcım? Ankarada kapalı bugünay teşekkür ederizz teyzesiiii sağol kocaman öpücükler yolluyoruz sanaaaa
ah cnm benim bende korkudan 50 50 ihtimal veriorum kendime:) hani yoksa diye.. zaten yoksa kesin mart ayı çalışmaya ara vercem kilo vercem sonra deneriz yine.. en azından biraz kilo vereyim hamilelikte alıyım...
ama inş vardır.. bugün sağ kasığımda hafiften ağrı var.
nasılsın canımcım? Ankarada kapalı bugün
inş vardır da ara vermeden bi solukta kurtulursun inş :)
Bu gebelik psikolojisiyle ilgili bişey okudum çok şaşırmıştım.Bazı kadınlar kendilerini hamile olduklarına o kadar inandırırlarmış ki adetten kesilr, karınları ise 9 ay süreyle bi hamile kadın kadar şişermiş.Bunlar çok ciddi boyutta yaşayanlarmış.Nasıl böyle olur diye çok şaşırmıştım ilk duyduğumda :44:
canım işte ona yalancı hamilelik diyorlar.. ortada bebel falan yok ama beyin var gibi hormonal değişiklikler gösterio.. tek olmayan kandaki değer... diğer herşey olabilir.. allah korusun ciddi bir olay oo..
ihmal etme canm sakın haaaa döverimmmakşam göstericem işte bakalım.
hadi ya :) eşinde baba hamişlerden olcak desene :) duyarlı ve hassas erkeklerde eşiyle beraber birçok belirtiyi gösterirmiş öyle okumuştum bi yazıda:)
Canım ben kendime o kadar güvenemiyorumda, senden ve drymstf dan %95 bekliyorum bu haberi :)
nasıl olsun canm ya bu sabah mide bulantısıyla uyandımmm havada kapalı off daraldımmnasılsın canımcım? Ankarada kapalı bugün
inş vardır da ara vermeden bi solukta kurtulursun inş :)
Bu gebelik psikolojisiyle ilgili bişey okudum çok şaşırmıştım.Bazı kadınlar kendilerini hamile olduklarına o kadar inandırırlarmış ki adetten kesilr, karınları ise 9 ay süreyle bi hamile kadın kadar şişermiş.Bunlar çok ciddi boyutta yaşayanlarmış.Nasıl böyle olur diye çok şaşırmıştım ilk duyduğumda :44:
eet bayağı ciddiymiş bu durum.Ama bilmiyorum ki psikollojik olarak karın nasıl şişer :44:canım işte ona yalancı hamilelik diyorlar.. ortada bebel falan yok ama beyin var gibi hormonal değişiklikler gösterio.. tek olmayan kandaki değer... diğer herşey olabilir.. allah korusun ciddi bir olay oo..
ihmal etme canm sakın haaaa döverimmmbugün midem çok kötü yaaa sabah ta eşime portakal soydurdum belki bastrr diye ama yok
inş. canım,bugün test yapcam,idrar testi,olumlu çıkarsa yarın doktora gidecez
canım benim bi arkadaşım hemşire. Bana ben hamişken, sabah kalkar kalmaz bir tane muz ye, miğde bulantın olmaz derdi. Ben normalindede zaten yediğim için ekstra biçaba sarfetmedim ama sen bi dene.Hem muz ve kivi bebeğini güzelleştirirsabahkalkar kalmazbi muz ye
ayyyy.. hadi bakalım bizede haber ver cnm.. mutlaka.. gönlüne göre olsun herşey.. sonuc negatifse üzülmek yok yola devamm...
pozitif çıkarsa don , sütyen herşey hazır.. sen yeterki haber ver:)
ayyyy.. hadi bakalım bizede haber ver cnm.. mutlaka.. gönlüne göre olsun herşey.. sonuc negatifse üzülmek yok yola devamm...
pozitif çıkarsa don , sütyen herşey hazır.. sen yeterki haber ver:)
anam o hemşire ark.. arayıp rica etsen.. sonuçları bir göstersede seninde benimde içim rahat etse ya... akşam dr. gidene kadar..
ay ben mi tez canlıyım bilemedimki ayol..
sağol canm bi denimmm inşallah iyi gelircanım benim bi arkadaşım hemşire. Bana ben hamişken, sabah kalkar kalmaz bir tane muz ye, miğde bulantın olmaz derdi. Ben normalindede zaten yediğim için ekstra biçaba sarfetmedim ama sen bi dene.Hem muz ve kivi bebeğini güzelleştirirsabahkalkar kalmazbi muz ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?