Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ah cnm benim bende korkudan 50 50 ihtimal veriorum kendime:) hani yoksa diye.. zaten yoksa kesin mart ayı çalışmaya ara vercem kilo vercem sonra deneriz yine.. en azından biraz kilo vereyim hamilelikte alıyım...

ama inş vardır.. bugün sağ kasığımda hafiften ağrı var.

ay teşekkür ederizz teyzesiiii sağol kocaman öpücükler yolluyoruz sanaaaa
nasılsın canımcım? Ankarada kapalı bugün

inş vardır da ara vermeden bi solukta kurtulursun inş :)

Bu gebelik psikolojisiyle ilgili bişey okudum çok şaşırmıştım.Bazı kadınlar kendilerini hamile olduklarına o kadar inandırırlarmış ki adetten kesilr, karınları ise 9 ay süreyle bi hamile kadın kadar şişermiş.Bunlar çok ciddi boyutta yaşayanlarmış.Nasıl böyle olur diye çok şaşırmıştım ilk duyduğumda :44:

canım işte ona yalancı hamilelik diyorlar.. ortada bebel falan yok ama beyin var gibi hormonal değişiklikler gösterio.. tek olmayan kandaki değer... diğer herşey olabilir.. allah korusun ciddi bir olay oo..

canım işte ona yalancı hamilelik diyorlar.. ortada bebel falan yok ama beyin var gibi hormonal değişiklikler gösterio.. tek olmayan kandaki değer... diğer herşey olabilir.. allah korusun ciddi bir olay oo..

allah korusun ama kendimizi dinlemeye devam edersek sonumuz vallahi böyle olucak. Ben tırsıyoru.Onun için hep hamile olmadığıma inanıyorum.

inş. canım,bugün test yapcam,idrar testi,olumlu çıkarsa yarın doktora gidecez

nasıl olsun canm ya bu sabah mide bulantısıyla uyandımmm havada kapalı off daraldımm

eet bayağı ciddiymiş bu durum.Ama bilmiyorum ki psikollojik olarak karın nasıl şişer :44:
Neyse hepimizden allah korusun bu tarz olaylardan...

kızlar boğazım şişti yutkunurken acıyor ama korkumdan doktora gidemiyorum. şu pazartesi bi gelse de kurtulsam artık pimpirik yapmaktan offf

ihmal etme canm sakın haaaa döverimmm bugün midem çok kötü yaaa sabah ta eşime portakal soydurdum belki bastrr diye ama yok

canım benim bi arkadaşım hemşire. Bana ben hamişken, sabah kalkar kalmaz bir tane muz ye, miğde bulantın olmaz derdi. Ben normalindede zaten yediğim için ekstra biçaba sarfetmedim ama sen bi dene.Hem muz ve kivi bebeğini güzelleştirir sabahkalkar kalmazbi muz ye

inş. canım,bugün test yapcam,idrar testi,olumlu çıkarsa yarın doktora gidecez

ayyyy.. hadi bakalım bizede haber ver cnm.. mutlaka.. gönlüne göre olsun herşey.. sonuc negatifse üzülmek yok yola devamm...

pozitif çıkarsa don , sütyen herşey hazır.. sen yeterki haber ver:)

anam o hemşire ark.. arayıp rica etsen.. sonuçları bir göstersede seninde benimde içim rahat etse ya... akşam dr. gidene kadar..

ay ben mi tez canlıyım bilemedimki ayol..

sağol canm bi denimmm inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…