Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Burun kanamasi ne alaka ya cok komik onu ilk duydum ben

tatlım günaydında niye ağlıosun..

o sonuç 1.31 ve küsüratı ise çok normal ... ama 1313 gibi bir rakamsa çokyüksek ki onu şu anda bilemiyoruz cnm... hemen koyverme kendini lütfen aa..

canım iyi işte tsh değerin,benim 5.7 ydi,ilaç kullandım,2.7 ye düştü,doktor 1 ay daha kullan dedi,yani 1-2 arası süper

Herkeslere günaydın nasılsınız arkadaşlar ?

hadi ya :) ben bilmiyodum acı olayını, biz hamileliğimiz çiğ köfteyle kutlamıştık kuzenlerle eşimle beraber :)))
canım acayip belirtileein var, senin kesin hamiş olman gerek :) Bekliyoruz güzel haberler :) Bende göğüs sızısı, bel ağrısı en ciddi belirtiler.Göğsümde şişme bile çok fazla yok ama önceki aylara göre epeyce var.

Arkadaşlar günaydın...ADetime 4 gün var bugün kan tahlili yaptıracağım doğru sonuç alırmıyım sizce???

canım inşş sen ben isteyen herkes olur.. benim burnum hormon değişikliği olduğu zaman kanar.. ergenliğe geçerkende kova kova kanadı.. dr dedi.. o zaman da.. regl olcak ama vücut savaşıo hormonlar değişio dedi.. geçen kimyasaldada kanamıştı.. o zaman araştırmıştım hamileliktete olabiliomuş hormonlarla alakalı.. tek dileğim bu kadar şeyi benimn uyduruyor olmamam.. inşş psikolojik değildir yani..

handecim dün baktığın yerden diğer sonuçlarada bakarmısın kanda çıkmış ama sanki hep alt sınırda gibi herşey 988925 örnek kodu bi bakarmısın. Akşam gidiyim hastaneye

nazlıcım değerlerden ben hiç anlamam yorum yapamıcam ama bencede sen bu aya hamiş çıkabilirsin, kendimi tanıyrum diyosun ama hiç belli olmaz tatlım bu işler :)
Arkadaşlar günaydın...ADetime 4 gün var bugün kan tahlili yaptıracağım doğru sonuç alırmıyım sizce???
bencede en erken adet gününü bekle...

canım inş psikolojik değildir öyle umudedelim ki bence bunlar gerçek belirtiler.Yalnız bişey sorcam göğsünüzdeki damarlanmayı nasıl anladınız? Çok merak ettim lavaboda baktım, bende yok sanırım öyle bişey ama bi fark var, göğüs ucum koyulaşmış ve kenarlarındaki pütürtüler iyice belirginleşmiş.Sızıyı her geçen gün ciddi olarak hissediyorum, sen ve diğer arkadaşlar da aynı belirtiyi yaşıyorsa bunlarda mutlaka birkaçı hamişle sonuçlanır.Bende akıntı yok ama sanki akan bişeyler var gibi hissediyorum ama kesinlikle akıntı yok, mesela benim ilk gebeliktede olmamıştı sanıım hiç farketmemiştim o zamanda..

Son olarak bişey sorcam.Karnınızda şişlik dışardan belli oluyo mu ince giyindiğinizde? Dün annem bi umutla karnın şişti diye kaş göz etti.ilkinde de annem karnımın şişliğinden anlamıştı.Sizde de varmı bu olay?

evet canım karnımda şişlik var,göğüsteki damarlar da yeşil yeşil,belki bugün test yaparım

handecim dün baktığın yerden diğer sonuçlarada bakarmısın kanda çıkmış ama sanki hep alt sınırda gibi herşey 988925 örnek kodu bi bakarmısın. Akşam gidiyim hastaneye

nazlım bana göre normal çoğu.. tam kan değerlere göre sınırda tam limitte yani.. tsh yüksek gibi duruo.. serbest t3 de öle.. ama bi bakalım netten bunlar neye delalaet ne demekmiş cnm..

cnm benimde kimysalda yoktu.. damar omzumdan 3 lü kol gibi böle yeşil-mavi-sağ göğsümün ucuna kadar iniyor cnm.. şişlik belli bende ve aşırı hassas.. yanlışlıla çantam falan glsin acıo.. bu arada gergin içi zaten bide sert göbek deliği etrafı ve üstü..

evet canım karnımda şişlik var,göğüsteki damarlar da yeşil yeşil,belki bugün test yaparım
hmm belirtiler doğru gibi o zaman :) Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
yine hüsran nur tüpüm tutmadı dün test yaptırdım olmamış
canım canın sağolsun inş önümzdeki aya göbişin dolsun ve 9 ay da orda kalsın.Umudunu kırma sadece...

anladm canım, ben hiç farketmiyorum o damarları.Bakalım ne olur artık :) Ama göğsüme bende dokunamıyorum artık, büyümüş mü diye baktığımda evet büymüş, şimdi farkettim.çünkü benim göğüslerim küçüktü avcumu doldurmaz bile, adet zamanımda bile doldurmuyordu son 3 aydır.Şimdi tam avcumun büyüklüğünde.Off inş hepimiz hamişşizdir ve inş hiçbirimizin sonu hüsran olmaz ya
Bu ay kendimi kaptırdım bende, sanırım hamiş değilsem biraz üzülcem gibi.

aaa son belirti, aşırı uykum var.normal saatimden 1-2 saat erken yatıyorum ama kalkamıyorum.şimdi farkettim ve hala gözlerimden uyku akıyo (1 haftadır böyle)

ben uykudan sözetmiyorum bile.. normalde 10 da uyuyosam şimdi heran heryerde uyuyabiliorum..:) işin konik yanı eşimde uyumaya başladı..

ben uykudan sözetmiyorum bile.. normalde 10 da uyuyosam şimdi heran heryerde uyuyabiliorum..:) işin konik yanı eşimde uyumaya başladı..

hadi ya :) eşinde baba hamişlerden olcak desene :) duyarlı ve hassas erkeklerde eşiyle beraber birçok belirtiyi gösterirmiş öyle okumuştum bi yazıda:)

Canım ben kendime o kadar güvenemiyorumda, senden ve drymstf dan %95 bekliyorum bu haberi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…