Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım inşallah hamilesindir benim bat 5 martta daha çok var yani bu yüzden kafaya takmak istemiyorum geçen ayki gibi saf durumuna düşmek istemem allah yardımcın olsun

bacaklarım çok ağrıyo kızlar ve endişeliyim hakkaten. araştırdım forumda da . aynı şeyleri yaşayan var mı? bende bel ağrısı yok pek ama bacaklarımı biri çekiyor yahu

bacakta çekme ve kasıkta tek taraflı batma hissi varsa o genelde hamilelik belirtisidir canım. Gerçi kızda kasık erkekte bel batar derler ama hurafedir sanırım

bacakta çekme ve kasıkta tek taraflı batma hissi varsa o genelde hamilelik belirtisidir canım. Gerçi kızda kasık erkekte bel batar derler ama hurafedir sanırım

sürekli ağrıyor ama canım ya. hamilelik belirtisi olduğuna pek inanasım gelmiyor ama ben doktor için de evden çıkmıyorum kendime ptesiyi limit koydum yoksa 10000 kere eczaneye gidip testler salıp hcg yaptırmıstım :)

bacaklarımda (özellikle üst) damarlarımdan çekiyorlar ve yumruk yemiş gibi sızlıyor. var mı buna benzer bişeyler yaşayan?

böyle daha güzel olmuş canım ellerine sağlık
rica ederim canım ne demek :)

ya size tekrar bişey sorcam, şimdi genelde öğüs ağrısı çekenlerde birde damar belirmiş, sabah handenin dediği kafama takıldı.İlla damar çıkıyormusalıklı gebeliklerde? Benim ilk gebeliğimde de damarsızdı, şimdide eğer hamişsem yine damarsız.İlkinde kalp atışı yoktu, ama dış gebeliklerde de damar olmuyomuş sanırım öylemi? Bunu bile var mı? eğer öyleyse sağlıksızsa inş hamiş değilimdir yeniden aynı sıkıntıları yaşayıp kendime korkular üretmek istemiyorum

ya kıslar bişi sorcam bu sık sık tuvalete cıkma olayı bende daha önce hiç olmazdı adet belirtilerim arasında da yoktu normalde bugün ya da 2 gun içinde hastalanmam gerekiyo ama ben hiç adet sancısı cekmiyorum cok farklı bişi var kasıklarım batıyo göğüslerim coook acıyo (ki bu bende asssla olmayan bişeydi adet dönemlerimde bile) ama öle upuzun yesil damarlar yok bende böle küçük küçük kılcal damarlar cıktı şiştiler azcık zaten küçükler o yuzden aşırı sıstiler diyemiyorum bi de agzımın içinde böle diş etlerimin diplerinden gelen metalikimsi bi tat var naapcam ben bunlar adet belirtisimidir eger öyleyse neden 11 yıl sona cıktıki:))

hamilelikte bacak niye ağrır ki? bu belirtiyi biçok kişi yaşıyomuş ama neden acaba? göğüs süt yapıyo, bel taşıyo filan onları anlıyorumda bacağı çözemedim bi

merhaba arkadaşlar bende aralık 23 te malesef 2.kürtajımı oldum.eşimle kendi yöntemlerimizle korunuyoruz fakat adetim 3 gün geçti korunduğumuz halde hamile mesela göğüslerimde olabilirmiyim ?? göğüslerim hamile olduğum zamanlarda ki gibi acıyo midem bulanıyo bide ne yersem sanki çok tuzlu gibi geliyo yağlı şeyler yediğimde midem bulanıyo normalde olmazdı bide canım kavun çekiyo hoş normalde de olmayan şeyleri isterim ama sizce bu pskolojikmi yoks gerçekten hamile olabilirmiyim bilgilendirirseniz çoooooook sevinirim

Bugün adet olmam lazım. ama şuan bir belirti yok. bir ay öncesinde doktora gitmiştim. adet günümün
1. yada 2. günü test yapmam lazımdı. birde vitamin verdi. o vitamin hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. umarım işe yarar. allahım inşallah hamileyimdir.

Bacaklarının tamamımı kasık bölgen mi ağrıyo canım. Benim önceki gebeliğimde sağ kasığım ve sağ belimde sanki damar damar üzerine gelmiş gibi bi ağrı olur ve bacağımı kaldıramazdım ama ayakta çok kaldığımda olurdu istirahatdeyken rahattım şimdi kasıkta batma yok ama belimde aynı nokta batma hissi var ama lekelenmede başladı işte maalesef bakalım kısmet, inş sen hamilesindir canım...

Neden kürtaj oldun snm? Sağlık sorunu mu yaşadınız? geçmiş olsun çok. Belirtilerin de burda okuduğum kadarı ile hamilelik gibi ama istemiyorsanız umarım değildir

kızlar 3 gündür sağ kasığımda bi batma ve ara ara diz kapağına inen bi ağrım oluyor nadiren bel ağrısı ve 2 gündürde saat başı gnlk pd değiştircek kadar şeffaf sıvı akıntım var ve dünden beri sürekli acıkıyorum. acaba diyorum...:18: :18:

hayirli cumalar arkadaslar benimde5 gunum var adet olmama normalde bende bi gun kala adet agrilari baslardi ama 2 gundur adet olacakmisim gibi belim ve yanlarim agriyo goguslerimde agriyo ve yesil cizgide var midem hafiften bulaniyo ve cok koku almaya basladim bilmiyorum

hamilelikte bacak niye ağrır ki? bu belirtiyi biçok kişi yaşıyomuş ama neden acaba? göğüs süt yapıyo, bel taşıyo filan onları anlıyorumda bacağı çözemedim bi

kızlar inanın ben de bilmiyorum belki bir paylaşımımız olur bilenler destek olur yorum yapar diye yaşadıklarımı yazıyorum. hayatımda hiç böyle ağrım olmadı. adet öncesi belirtisi de olamaz. cam açık bilgisayar kullandığım yerin solunda ama bu kadar bacak ağrısı yapar mı günlerdir? ara ara kesiliyor çünkü.

doğum kontrol hapı kullanırken de bacak damarlarımın hafif hafif seğridiğini sızladığını hatırlıyorum. kan basıncı ile ilgili sanırım. bununla ilgili topic acan arkadas yerleşmeden sonra oluyor böyle ağrılar demiş ama daha nereye yerleşecek 13 ü gibi yumurtladım ben ve 20sinden sonra ilişki yaşamadım.

Bacaklarımdan yukarı doğru çekilen ve evet kasıklarımda biriken bir ağrı. ama birikirken bile üst bacak kaslarım damarlardan çekiliyor. süzülerek belimi de yoklamıyor değil

Neden kürtaj oldun snm? Sağlık sorunu mu yaşadınız? geçmiş olsun çok. Belirtilerin de burda okuduğum kadarı ile hamilelik gibi ama istemiyorsanız umarım değildir

istemez olurmuyuz deli gibi istiyoruz sağlıklı ve hayırı oduktan sonra kendimi çok inandırmak da istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ilk bebeğim 5 haftalıkken karnımda ölmüş 15 gün sonra haberimiz oldu.ikinci de 7 haftalıkken öldü karnımda kalbi durmuş nedenlerini bilmiyoruz.birinciyi patolojiye gönderdik bişi çıkmadı.ama 2. sonra dk biri diyo 6 ay hamilelik yasak biri diyo 3 ay ama aynı şeyleri yaşamamak için ben 6 ay beklemek istiyodum.sence varmıdır gerçekten benmi yanılıyorum

canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…