merhaba benim de adetim 3 gün gecikti hemde düzenlidir belim ağrıyo,kasıklarım arasıra ağrıyo, ama içimde bir his varinş hastalanmam
gögüslerim şiş fakat aşırılı geçti,uzun uzun damarlarım ver yeşil ve kılcal damarlar belirginleşti..
midemde taş oturmuş gibi ama bu durum 4-5 gündür geçmedi hiç,midem bulanıyor ama ben herşeye bir bahane buluyorum:))
midem bulanıyor,klorak kullandım ondandır diyorum,uykum var çok..uyku düzenim değişti eşim mesaiye kalıyor diye düşünüyorum,fakat ayak ve sırt ağrılarıma doğru düzgün bir bahane bulamadım kendimce
şimdilik yağmur yağıcak ondan diyorum (izmirdede bu aralar dinmedi sağ olsun yağmur)
bacaklarım çok ağrıyo kızlar ve endişeliyim hakkaten. araştırdım forumda da . aynı şeyleri yaşayan var mı? bende bel ağrısı yok pek ama bacaklarımı biri çekiyor yahu
bacakta çekme ve kasıkta tek taraflı batma hissi varsa o genelde hamilelik belirtisidir canım. Gerçi kızda kasık erkekte bel batar derler ama hurafedir sanırım
rica ederim canım ne demek :)böyle daha güzel olmuş canım ellerine sağlık
sürekli ağrıyor ama canım ya. hamilelik belirtisi olduğuna pek inanasım gelmiyor ama ben doktor için de evden çıkmıyorum kendime ptesiyi limit koydum yoksa 10000 kere eczaneye gidip testler salıp hcg yaptırmıstım :)
bacaklarımda (özellikle üst) damarlarımdan çekiyorlar ve yumruk yemiş gibi sızlıyor. var mı buna benzer bişeyler yaşayan?
drymstf canm gelmedi mi testin hadiiiii sabırsızlıkla bekliyoruzz
sürekli ağrıyor ama canım ya. hamilelik belirtisi olduğuna pek inanasım gelmiyor ama ben doktor için de evden çıkmıyorum kendime ptesiyi limit koydum yoksa 10000 kere eczaneye gidip testler salıp hcg yaptırmıstım :)
bacaklarımda (özellikle üst) damarlarımdan çekiyorlar ve yumruk yemiş gibi sızlıyor. var mı buna benzer bişeyler yaşayan?
merhaba arkadaşlar bende aralık 23 te malesef 2.kürtajımı oldum.eşimle kendi yöntemlerimizle korunuyoruz fakat adetim 3 gün geçti korunduğumuz halde hamile mesela göğüslerimde olabilirmiyim ?? göğüslerim hamile olduğum zamanlarda ki gibi acıyo midem bulanıyo bide ne yersem sanki çok tuzlu gibi geliyo yağlı şeyler yediğimde midem bulanıyo normalde olmazdı bide canım kavun çekiyo hoş normalde de olmayan şeyleri isterim ama sizce bu pskolojikmi yoks gerçekten hamile olabilirmiyim bilgilendirirseniz çoooooook sevinirim
hımm canım Allah bilir ama % 1000 hamilesin sen Rabbim tamamına erdirsin inş.
bacakta çekme ve kasıkta tek taraflı batma hissi varsa o genelde hamilelik belirtisidir canım. Gerçi kızda kasık erkekte bel batar derler ama hurafedir sanırım
Bacaklarının tamamımı kasık bölgen mi ağrıyo canım. Benim önceki gebeliğimde sağ kasığım ve sağ belimde sanki damar damar üzerine gelmiş gibi bi ağrı olur ve bacağımı kaldıramazdım ama ayakta çok kaldığımda olurdu istirahatdeyken rahattım şimdi kasıkta batma yok ama belimde aynı nokta batma hissi var ama lekelenmede başladı işte maalesefbakalım kısmet, inş sen hamilesindir canım...
hamilelikte bacak niye ağrır ki? bu belirtiyi biçok kişi yaşıyomuş ama neden acaba? göğüs süt yapıyo, bel taşıyo filan onları anlıyorumda bacağı çözemedim bi
Neden kürtaj oldun snm? Sağlık sorunu mu yaşadınız? geçmiş olsun çok. Belirtilerin de burda okuduğum kadarı ile hamilelik gibi ama istemiyorsanız umarım değildir
canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozmarica ederim canım ne demek :)
ya size tekrar bişey sorcam, şimdi genelde öğüs ağrısı çekenlerde birde damar belirmiş, sabah handenin dediği kafama takıldı.İlla damar çıkıyormusalıklı gebeliklerde? Benim ilk gebeliğimde de damarsızdı, şimdide eğer hamişsem yine damarsız.İlkinde kalp atışı yoktu, ama dış gebeliklerde de damar olmuyomuş sanırım öylemi? Bunu bile var mı? eğer öyleyse sağlıksızsa inş hamiş değilimdir yeniden aynı sıkıntıları yaşayıp kendime korkular üretmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?