bende 2 taraflı olmuştu ama benimkiler ikizdi.Söylediğim baz kişiler ikiz olduğu için 2 tafrlıydı demekki diye yorum yaptılar ama bence iizle ilgisi yok bencede kişiye göre değişken...
canım şu an hamişsin dimibu süper bişey ya, 12 yıllık bekleyiş ve inş sonucu kucakta biter, ömür boyuda sürer inş...
elsilacım sende mi ptesi yapıyorsun testleri? o zaman şafak 3 diyelim beraber. o öglen burda haberlerimizi veririz senle hcglerimizi filan. erkenden verelim kan bari
wavybaby sat 9du şimdiki eğer yine düzensiz gelmezse 9 yada 10 olması bekleniyor 21 yaşındayım ömrü hayatımda sadece şu 2 aydır şaştı adetim
idrar testi ilemi öğrendin canım?
amin kızlar aminnnn mubarek cuma vakti duysun sesimizi inşallah rabbimmmm
evet canm 7 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim 6. günde kanda baktrdım pozitif çıktıhakkındır canım inşallah hayırlı haberler verirsin. en yakın senle durumlarımız umarım ikimizin de yüzü güler. seni çok sevdim daha tanımadan.
bende çok sevdim sevdim seni gerçekten ve bir kaç kişi daha var özellikle bende uzun yıllar yer edicek..
düşünsenize yıllarca ilk hamilelik anılarımızı anlatırken;
gerçek isimlerimizi bilmesek bile birbirimizin diycezki,birisi bana şöyle demişti...,yada .....okumuştum diye hep anıcaz birbirimizi...
çok güzel bir paylaşım burada yaşadıklarımız ve ben artık gün sayıyorum tabi şafak 3 diyelim mi
idrar testi ilemi öğrendin canım?
amin kızlar aminnnn mubarek cuma vakti duysun sesimizi inşallah rabbimmmm
evet canm 7 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim 6. günde kanda baktrdım pozitif çıktı
canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bu erken gebelik testi normal bizim kullandığımız testler değil deme hani eczaneden aldığımız klasik testler:26:
e daha var o zaman adetine o nedenle belirtileri şimdiden çok ciddiye alma. yani takıntı yapma hem çok gençsin heyecanını anlıyorum ama beklemek ve sabretmek en güzeli.
inşallah tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum zatennn seniikızlar ben bu ay kesin hamile değilim diyorum ama bu kasık ağrısı olanlardan biri bile hamile olursa tamamdır hamileyim diycem.
elsilacım en basit isim tahmini edilecek kişilerden bir drymstf :)
inşallah tatlım ya sabırsızlıkla bekliyorum zatennn senii
canım benim inş yenisi gelecek, dediğin gibi umutsuzluk yokmalesef canım 2 hafta önce düştü:93:
bence bi destek alcam, bazen öyle dönemlerimiz oluyor, bende ilaç çok kullandım ama en güzeli destek alarak toparlamak.Kızlar ya 2 haftadır makyaj bile yapmıyorum hep keyifsizim, sürekli eşime kızıcak bişeyler arıyorum. İş yerinde hep söyleniyorum. Normalinde bakkala bile makyajsız gitmem, böyle ölü gibi geliyorum işe.Kıyafetlerimi hayatta 2. gün giymezdim, şimdi nerdeyse 3 gün aynı kıyafeti giyiniyorum. Sürekli gerginim mesela eşime falan içimden sürekli kızıp sinirleniyorum.Bişey yapmasa bile eski yaptıkları geliyo, yada görümcelerim aklıma geliyo. Sürekli böyleyim, bi ağlamaklıyım. Pskoloğa gidiyimmi artık. Önceden anti depresanlar çok sakinleştirmişti beni, rahatlamıştım ama yeniden mi başlıyım acaba. Bebek varsa nolur kafam o kadar karışıkkı 2 haftadır enkaz gibiyim.:85::85::85::85:
erken doğumda kayebttiğin miydi yoksa canımBenimki de ikizdi sağ kasığım ve belimin sağ tarafında batma olmuştu...
ayyy nerden dedim arkadaşa ya,siparişi vermez olsaydım,birazdn gelcekmiş,çok sabırsızlandım ya
Kızlar ya 2 haftadır makyaj bile yapmıyorum hep keyifsizim, sürekli eşime kızıcak bişeyler arıyorum. İş yerinde hep söyleniyorum. Normalinde bakkala bile makyajsız gitmem, böyle ölü gibi geliyorum işe.Kıyafetlerimi hayatta 2. gün giymezdim, şimdi nerdeyse 3 gün aynı kıyafeti giyiniyorum. Sürekli gerginim mesela eşime falan içimden sürekli kızıp sinirleniyorum.Bişey yapmasa bile eski yaptıkları geliyo, yada görümcelerim aklıma geliyo. Sürekli böyleyim, bi ağlamaklıyım. Pskoloğa gidiyimmi artık. Önceden anti depresanlar çok sakinleştirmişti beni, rahatlamıştım ama yeniden mi başlıyım acaba. Bebek varsa nolur kafam o kadar karışıkkı 2 haftadır enkaz gibiyim.:85::85::85::85:
ayyy nerden dedim arkadaşa ya,siparişi vermez olsaydım,birazdn gelcekmiş,çok sabırsızlandım ya
canm bende bata 15 gün kala aynı senin gibiydim herkese bağırıyodum çok gerhindim karnımın agrısı belim ağrısı göğüslerimin sızısı taki pozitifi görene kadar ama hala duygular bi ağlama geliyo bi gülme bi sinir çok farklı inşallah senn bu durumun bebişe işarettir canm arkadaşımtatlım kendime hiç pay biçmiyorum ama çok gerginim. sol kasığım acayip ağrıyo yumurtlamam geçen hafta cumartesiydi o günden beri kasığım ağrıyo.Sürekli ince ince ssancılanıyo. Galiba ben sıkı bi hasta olucam, çok fenayım yani cidden.
böyle geçip ağlamak istiyorum sanki hep
canım 2 sene önce bende senin gibi oldum gittim dr a depresyon ilacı yazdı kullanmaya başladım daha sonra eşim kendi kendinin dr u ol dedi ilacı bıraktım ve o ruh halinden kendi çabamla çıkmayı başardım ilaç sadece insanı uyuşturuyo sıkıntına çare olmuyo sende istersen aşabilirsin benim bildiğim kadarıyla depresyon ilacı kullanırken gebeliğide önermiyolar senin için sadece zaman kaybı olur inş. bu ruh halin gebeliktendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?