Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozma

benim damarlar tamamında var ve sızlıyo ama sanırım ben hamile değilim ama bu damarlar neden çıktı o zaman bu kadarı da psikolojik olursa pes derim...

bilen varsa cevap bekliyoruz o zamn :) yalnız yumurtlama aklaşık 1 hafta sürüyor ya başlangıç 13 ü ise 20 sindeki ilişkiden bişeyler olbailir :)
canım inş bu kez mutluluk olur ya :)
canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozma

evet takılmamak gerek ama ne bileyim bir an acaba dedim de neyse yine şunu hatırladığım iyi oldu sonu hüsran olacaksa bu ay gelmesin bebek :)

bebek geliyor bebekkkkkkk:92::92:

kıslarrrrr olabilirmi yaa varmıdır gerçekten belimde de sırtımda da kasıklarımda da ağrı var
ne olur beni okuyun cvp verin (( biyandanda ede temizlik yapıyom başım döndü

benim damarlar tamamında var ve sızlıyo ama sanırım ben hamile değilim ama bu damarlar neden çıktı o zaman bu kadarı da psikolojik olursa pes derim...
canm bunlar tamamen herkeste farklı olan şeyler kişiden kişiye değişiyo o yüzden moralinizi bozmayın ben ilk kızımda hiç bi belirti yaşamadım mesela ama bunda çok belirtiler oldu ve daha 7 gün kala adetime öğrendim

kıslarrrrr olabilirmi yaa varmıdır gerçekten belimde de sırtımda da kasıklarımda da ağrı var
ne olur beni okuyun cvp verin (( biyandanda ede temizlik yapıyom başım döndü

kasık ağrın tek taraflıysa kesin canım, ama kimisinde de iki taraflı oluyomuş batma hissi, günün geçtiyse bi test yap bence de...

kızlar 3 gündür sağ kasığımda bi batma ve ara ara diz kapağına inen bi ağrım oluyor nadiren bel ağrısı ve 2 gündürde saat başı gnlk pd değiştircek kadar şeffaf sıvı akıntım var ve dünden beri sürekli acıkıyorum. acaba diyorum... :18:

canım inşallah hamilesindir benim bat 5 martta daha çok var yani bu yüzden kafaya takmak istemiyorum geçen ayki gibi saf durumuna düşmek istemem allah yardımcın olsun

off allah sabır versin,ben bi kaç gündür zor bekliyorum benimde sanırım 28 gibi daha 3 günüm var fakat senin gibi saf duruma düşmek istemediğim için,hayal kırıklığına uğramamak için,üzülmemek için o kadar çok içime atıyorumki hislerimi..bir pozitif sonuçlansın bu bekleme sürecim diyorum içimden,ondan sonra herkese bi naz bi naz yapıcam ohhhhh sefam olsunnnn

kızlar herkese hayırlı cumalar bende bu ay düşük yaptım keşke size daha önce takılsaydım benim sol kasığıma batmalar giriyodu heray göğüslerim balon gibi şişerken geçen ay hiç şişmedi hatta çok şaşırmıştım o yüzdende hamişlik düşünmedim belimde çok ağrıyodu kisttir die dr a gitmedim evdede test yapmadım 10 günüm geçince dr a gittim 1.5 aylık hamiş olduğumu öğrendim ama o güne kadar hep kahverengi lekelenmem oluyodu belki zamanında test yaptırsam progerstanla bebeğim düşmezdi ama nasipte değilmiş bununda farkındayım:93:

hadi hadi hemen yap,biz zor bekliyoruz o günü

kızlar ben bu ay kesin hamile değilim diyorum ama bu kasık ağrısı olanlardan biri bile hamile olursa tamamdır hamileyim diycem.

hakkındır canım inşallah hayırlı haberler verirsin. en yakın senle durumlarımız umarım ikimizin de yüzü güler. seni çok sevdim daha tanımadan.

Allah sabır versin zor olsa gerek ama bebeğin olabiliyor o açıdan düşün. ben daha hiç gebelik yaşamadım ve korkuyorum acaba hiç olmayacak mı diye. 6 aydır deniyorum

sat ve bat tarihlerin ne ve ne zamandır bu belirtilerin var? ancak o şekilde yorum yapabiliriz.

kasık ağrın tek taraflıysa kesin canım, ama kimisinde de iki taraflı oluyomuş batma hissi, günün geçtiyse bi test yap bence de...

bende 2 taraflı olmuştu ama benimkiler ikizdi.Söylediğim baz kişiler ikiz olduğu için 2 tafrlıydı demekki diye yorum yaptılar ama bence iizle ilgisi yok bencede kişiye göre değişken...

sağol canım bende 12 yıllık evliyim şimdiye kadar 3 aşılamam 2de tüpüm oldu hep negatif aldım 2. tüpü yaptıktan sonraki ay kaldım bidaha olurmu bilmem:93: bu arada 34 yaşındayım ama hala umutluyum yaşıyorsak umut vardır die düşünüyorum

idrar testi ilemi öğrendin canım?

[ canım inş bu kez mutluluk olur ya :)

ah canım inş hayırlısı hep hayırlısını istiyorum rabbimden

ayyy inş. canım yaa,hepimize gelir inş.

amin kızlar aminnnn mubarek cuma vakti duysun sesimizi inşallah rabbimmmm

canım şu an hamişsin dimi bu süper bişey ya, 12 yıllık bekleyiş ve inş sonucu kucakta biter, ömür boyuda sürer inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…