canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozma
bilen varsa cevap bekliyoruz o zamn :) yalnız yumurtlama aklaşık 1 hafta sürüyor ya başlangıç 13 ü ise 20 sindeki ilişkiden bişeyler olbailir :)kızlar inanın ben de bilmiyorum belki bir paylaşımımız olur bilenler destek olur yorum yapar diye yaşadıklarımı yazıyorum. hayatımda hiç böyle ağrım olmadı. adet öncesi belirtisi de olamaz. cam açık bilgisayar kullandığım yerin solunda ama bu kadar bacak ağrısı yapar mı günlerdir? ara ara kesiliyor çünkü.
doğum kontrol hapı kullanırken de bacak damarlarımın hafif hafif seğridiğini sızladığını hatırlıyorum. kan basıncı ile ilgili sanırım. bununla ilgili topic acan arkadas yerleşmeden sonra oluyor böyle ağrılar demiş ama daha nereye yerleşecek 13 ü gibi yumurtladım ben ve 20sinden sonra ilişki yaşamadım.
Bacaklarımdan yukarı doğru çekilen ve evet kasıklarımda biriken bir ağrı. ama birikirken bile üst bacak kaslarım damarlardan çekiliyor. süzülerek belimi de yoklamıyor değil
canım inş bu kez mutluluk olur yaistemez olurmuyuz deli gibi istiyoruz sağlıklı ve hayırı oduktan sonra kendimi çok inandırmak da istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ilk bebeğim 5 haftalıkken karnımda ölmüş 15 gün sonra haberimiz oldu.ikinci de 7 haftalıkken öldü karnımda kalbi durmuş nedenlerini bilmiyoruz.birinciyi patolojiye gönderdik bişi çıkmadı.ama 2. sonra dk biri diyo 6 ay hamilelik yasak biri diyo 3 ay ama aynı şeyleri yaşamamak için ben 6 ay beklemek istiyodum.sence varmıdır gerçekten benmi yanılıyorum
canm benim damarlar şimdi baktım belirgin ama şiş falan değil ve kahverengi yerde ve ayrıca herkeste olcak diye bi şart yok canm böyle şeylere takılıpta moralini bozma
ara ara karnım,kasıklarım ağrıyo,çok su içiyom,çok tuvalete gidiyom,idrarım 3-4 lt su içmeme rağmen sarı,göğüslerim dokununca ağrıyo,şiş ve hakası genişlemiş,yeşil damarlar var,o damarlar arada bi çok şiddetli bişekilde sızlıyo,göğsümden açık renkli bi sıvı geliyo(tadı bi tuhafmış,kociş dedi),sürekli uykum geliyo,dün akşamdan beri özellikle,kokulara karşı hassasiyetim arttı,ruhsal yönden bi tuhafım,sinirliyim biraz,bir de sürekli ateş basıyo,terliyom
kıslarrrrr olabilirmi yaa varmıdır gerçekten belimde de sırtımda da kasıklarımda da ağrı var
ne olur beni okuyun cvp verin(( biyandanda ede temizlik yapıyom başım döndü
canm bunlar tamamen herkeste farklı olan şeyler kişiden kişiye değişiyo o yüzden moralinizi bozmayın ben ilk kızımda hiç bi belirti yaşamadım mesela ama bunda çok belirtiler oldu ve daha 7 gün kala adetime öğrendimbenim damarlar tamamında var ve sızlıyo ama sanırım ben hamile değilimama bu damarlar neden çıktı o zaman bu kadarı da psikolojik olursa pes derim...
bebek geliyor bebekkkkkkk:92::92:
kıslarrrrr olabilirmi yaa varmıdır gerçekten belimde de sırtımda da kasıklarımda da ağrı var
ne olur beni okuyun cvp verin(( biyandanda ede temizlik yapıyom başım döndü
canım inşallah hamilesindir benim bat 5 martta daha çok var yani bu yüzden kafaya takmak istemiyorum geçen ayki gibi saf durumuna düşmek istemem allah yardımcın olsun
Bugün adet olmam lazım. ama şuan bir belirti yok. bir ay öncesinde doktora gitmiştim. adet günümün
1. yada 2. günü test yapmam lazımdı. birde vitamin verdi. o vitamin hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. umarım işe yarar. allahım inşallah hamileyimdir.
off allah sabır versin,ben bi kaç gündür zor bekliyorum benimde sanırım 28 gibi daha 3 günüm var fakat senin gibi saf duruma düşmek istemediğim için,hayal kırıklığına uğramamak için,üzülmemek için o kadar çok içime atıyorumki hislerimi..bir pozitif sonuçlansın bu bekleme sürecim diyorum içimden,ondan sonra herkese bi naz bi naz yapıcam ohhhhh sefam olsunnnn
kızlar herkese hayırlı cumalarbende bu ay düşük yaptım keşke size daha önce takılsaydım benim sol kasığıma batmalar giriyodu heray göğüslerim balon gibi şişerken geçen ay hiç şişmedi hatta çok şaşırmıştım o yüzdende hamişlik düşünmedim belimde çok ağrıyodu kisttir die dr a gitmedim evdede test yapmadım 10 günüm geçince dr a gittim 1.5 aylık hamiş olduğumu öğrendim ama o güne kadar hep kahverengi lekelenmem oluyodu belki zamanında test yaptırsam progerstanla bebeğim düşmezdi ama nasipte değilmiş bununda farkındayım:93:
kızlar 3 gündür sağ kasığımda bi batma ve ara ara diz kapağına inen bi ağrım oluyor nadiren bel ağrısı ve 2 gündürde saat başı gnlk pd değiştircek kadar şeffaf sıvı akıntım var ve dünden beri sürekli acıkıyorum. acaba diyorum... :18:
kasık ağrın tek taraflıysa kesin canım, ama kimisinde de iki taraflı oluyomuş batma hissi, günün geçtiyse bi test yap bence de...
hakkındır canım inşallah hayırlı haberler verirsin. en yakın senle durumlarımız umarım ikimizin de yüzü güler. seni çok sevdim daha tanımadan.
Allah sabır versin zor olsa gerek ama bebeğin olabiliyor o açıdan düşün. ben daha hiç gebelik yaşamadım ve korkuyorum acaba hiç olmayacak mı diye. 6 aydır deniyorum
sat ve bat tarihlerin ne ve ne zamandır bu belirtilerin var? ancak o şekilde yorum yapabiliriz.
canm bunlar tamamen herkeste farklı olan şeyler kişiden kişiye değişiyo o yüzden moralinizi bozmayın ben ilk kızımda hiç bi belirti yaşamadım mesela ama bunda çok belirtiler oldu ve daha 7 gün kala adetime öğrendim
[ canım inş bu kez mutluluk olur ya:)
ah canım inş hayırlısı hep hayırlısını istiyorum rabbimden
ayyy inş. canım yaa,hepimize gelir inş.
hakkındır canım inşallah hayırlı haberler verirsin. en yakın senle durumlarımız umarım ikimizin de yüzü güler. seni çok sevdim daha tanımadan.
bende çok sevdim sevdim seni gerçekten ve bir kaç kişi daha var özellikle bende uzun yıllar yer edicek..
düşünsenize yıllarca ilk hamilelik anılarımızı anlatırken;
gerçek isimlerimizi bilmesek bile birbirimizin diycezki,birisi bana şöyle demişti...,yada .....okumuştum diye hep anıcaz birbirimizi...
çok güzel bir paylaşım burada yaşadıklarımız ve ben artık gün sayıyorum tabi şafak 3 diyelim mi
sağol canım bende 12 yıllık evliyim şimdiye kadar 3 aşılamam 2de tüpüm oldu hep negatif aldım 2. tüpü yaptıktan sonraki ay kaldım bidaha olurmu bilmem:93: bu arada 34 yaşındayım ama hala umutluyum yaşıyorsak umut vardır die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?