Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elsilacım sende mi ptesi yapıyorsun testleri? o zaman şafak 3 diyelim beraber. o öglen burda haberlerimizi veririz senle hcglerimizi filan. erkenden verelim kan bari
evet canım yaa p.tesi yadar dayanıcam allahım izin verirse,inşallah teker teker hepimiz veririz mutlu haberlerimizi..
benim hamilelikle ilgili ilk ayım bu topicte ve belirtilerimin olduğu ilk ayım,o nedenle heycanımın yanı sıra,şaşkınımda,daha önce yalnızca bir kez,gögüslerim çok battı ve hep ağlıyordum,hissel olarak hamileyim sandım..eskilerin deyişiyle vucut kendini hazırlıyormuş.. iç sesime inanmayı öğrendim o günden sonra
ama bu ay lekelenmem var,damarlarım var,midem bulanıyor,sol kasığım batiyor...

elsilacım en basit isim tahmini edilecek kişilerden bir drymstf :)

tatlım anlıyamadım yazdığını ?

canım inş. müjdelerle gelirsiniz Rabbim yüzünüzü güldürsün

aminnn

malesef canım 2 hafta önce düştü:93:
canım benim inş yenisi gelecek, dediğin gibi umutsuzluk yok
bence bi destek alcam, bazen öyle dönemlerimiz oluyor, bende ilaç çok kullandım ama en güzeli destek alarak toparlamak.
Benimki de ikizdi sağ kasığım ve belimin sağ tarafında batma olmuştu...
erken doğumda kayebttiğin miydi yoksa canım (
ayyy nerden dedim arkadaşa ya,siparişi vermez olsaydım,birazdn gelcekmiş,çok sabırsızlandım ya

ayy hakikaten ya, bz bile sabırsızlandık burda ya, nerde kaldıysalar

inşallah hayatım. Aslında burası da pskolojimi bozdu. Bu kadar çok kafama takmıyodum, sıkmıyodum kendimi. Bi süre gelmesem aslında daha iyi olucak gibi. Bebek fikrindende uzaklaşmak istiyorum. Eğer hamile olmazsam buraya gelmiycem daha.

Allah yardımcınız olsun canım,ben de öyleydim benim biraz da troittenmiş,şimdi düzeldi,boşu boşuna lustral içmişim

canım sana tahlilimi gösterdim işte. O da normal gibi ama akşam gitcem bakalım doktora o şüpheleniyo troitten ama. Akşam olsunda bi artık kısmet diyorum

tatlım bende uzun bir süre tedavi gördüm,sonra bıraktım ama ara ara hep bu dönemleri yaşıyorum. Hiç bişey yokken bile sinirleniyorum.

bendede çok kasık ağrısı olmuştu hiç belli olmaz belki hamişsindirsabahları ateşini ölçsene eğer gebelik varsa ateşin normalden çok çıkar dil altından sabah 6ile 8 arası hep aynı saatte sana bi fikir verir buda sıkma canını

yok canım ya,troit te bişey yok değerin süper

Evet _CandaS_cım ikizleri kaybettim bende rahimağzı yetmezliği varmış normalden de iri oldukları için taşıyamamışım. Şimdi tekde olsa ikizde olsa dikiş atılacak ve yatıcam ama hiç gözümde değil bi olsa 9 ay yatmaya razıyım İsyan etmiyorum ama Rabbim istemeyene dolduruyo bizlere de böyle aratıyo hakkımızda hayırlısı Rabbim isyan ettirmesin...

tatlım ateşim hep 36.5 civarı ölçüyorum zaten. Yumurtam çatladığında 35.0 e düştü ondan beri 36.5 civarı hep.Dil altından sabah 6.30da ölçüyorum:85::85::85:

kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

bende 9 ay kadar önce 7 haftalık düşük yaptım.sonra doktor 6 ay çocuk düşünme yoksa düşük riskin fazla olur deyince üç aylık korunma iğnesi olan depo provera yaptım.onunda etkisi üç ay bittikten sonra bi üç ay daha sürüyomuş.sadece bi defa yaptığım için iğnenin etkisinden kurtuldum şimdi. geçtiğimiz aylarda tekrar doktora gittim bütün testler normal çıkınca doktor bi üç ay bekle doğal yoldan hamile kalbilirsin dedi. yarın hastalanmam gerek ama inşallah olmam.

dün çok ciddi şekilde başım döndü sabah saatlerinde öğlene kadar sürdü.ağzımda tat değişikliği var.bugünde kasıklarım ağrıyo ve sağ kasığımda batmalar oluyo.gögüslerimde hafif ağrıda var ama bunlar adet belirtisiyle aynı değilmi? ha bide ateşimi düzenli ölçmedim ama 20.günden sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle ölçtüm.ateşim genel olarak yüksek çıkıyo ama dün 36,5 idi bugün 36,4 çok farkedermi bu acaba?tavsiyelerinizi ve yorumlarınız bekliyorum.

tatlım ateşim hep 36.5 civarı ölçüyorum zaten. Yumurtam çatladığında 35.0 e düştü ondan beri 36.5 civarı hep.Dil altından sabah 6.30da ölçüyorum:85::85::85:

canım çok güzel bide sabitlendiyse süper inş. gelir bebişin genelde yumurtladıktan 7 gün sonra yerleşme düşüşü olur buna dikkat ettinmi herkeste olmaz ama hamişlik için büyük işarettir bu

canım benim rabbim sanada bizede herkesede bu güzel duyguyu nasip etsin inş.Hayırlısıyla hamiş kalda 9 ay yat gerekirse, ama umutsuz olmayalım tamam mı canım ? biliyosun umutsulukta bebişler gelmiyor

canım valla ben bilemiyrum ki pek, arkadaşlar yardımcı olabilir inş.ve inş hamişsindir...

canım şart diye bişi yok. annemde ablamda olmuş damar olayı.. mesela ben kimyasalda görmedim.. bu kadar çıksaydı kesin görürdüm.. herkeste farklı oluo değişio belirtiler biliosun cnm

sanırım bebiş yolda cnm ya...inşş..

nazlım sende bebek olması olası biliosun.. olmasa bile.. dr a gitmeden ben sana ilaç aadı vercem al.. 2hafta kullan ( çok hafif aslında sen kendi kendine iyileşicen) o sadece ilaç aldım ii oldum rahatlığı kafanda olcak.. bende gittim o yüzden kilo aldım zaten antidepresanlar ve sigara bıraktığım için..

ama yinede herşey insanda bitio diim..bu arada belirtilerin az değil. tamam umutlanma kendini olumsuza hazırla olumlu olursa süpriz olsun tatlım...

KIZLAR HERHALDE BİRAZDAN ADET OLCAM BEN.. BÖLE BİR KASIK YUMURTALIK AĞRISI OLAMAZ.. KARNIMA DOKUNAMIYORUM BİLE.. 9 GÜN VAR DAHA.. GÖĞÜSLERİM SIZIM SIZIM..

eğer adetin peşinden hamile kalmışsam o olabilir, yoksa yumurtlama döneminde falan pek bişey olmadı. Sadece yumurtlama dönemimden bu yana kasığımda ince ince sancım var. Ben bu ay hamile olduğumu düşünmüyorum. Çünkü hissetmiyorum hiç.Göğüslerimdede bişey yok.
sadece çok gerginim. İnşallah hamiş olurum azıcık sakinlerim yoksa bebek fikrine ara vermek zorunda kalıcam.

saracım canım belirtilerin aynı benimkilere benziyo inş. bitanem yiğenim yoldadır Allahın izniyle

yapma buralar sensiz olmaz canm bende bi ara burdakileri okudukça pisikopata bağlamıştım biliyosun ama sayenizde atlattım hem sen bizsiz yapamazsınkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım seninde troidinmi var bendede hipotroid var:26:

vardı canım,21. gün gittik ölçtürdük düzelmişti,eutroks kullandım,şimdi 2.7 ,ama doktor 1 ay daha kulan,sonra tekrar öçeriz,ona göre bırak yada azalt derim dedi,5.7 den 2.7 ye düştü çok şükür 20 günde,yüksek tsh hamileliği engelliyomuş

tabi canım haklısın herkeste aynı belirtiler olmaz ama yinede dpğru dua etmeme vesile oldun :)

Ama bence adet olmayacaksın, bende ilk sefer adet olcam sandım çok ciddi ağrılarım vardı ama olmadım.bence zaten asıl belirtide bu, adet olacak gibi oluyosun ama ağrısı epey önceden geliyo.ve o bahsettiğin ağrının aynısı bende de var, yani ben diyorum ki hamişiz inş :))
teşekkür ederim canım.inşallah bende isteyen herkese de bir an önce bebeğine kavuşur.

amin canım amin....

yani handecim, birde hepimzin ki aynı zamana denk gelmiş olamaz yani hepimiz erken adet olacağız gibi ozaman.bence bu ayda hayırlı haberler var inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…