evet canım yaa p.tesi yadar dayanıcam allahım izin verirse,inşallah teker teker hepimiz veririz mutlu haberlerimizi..elsilacım sende mi ptesi yapıyorsun testleri? o zaman şafak 3 diyelim beraber. o öglen burda haberlerimizi veririz senle hcglerimizi filan. erkenden verelim kan bari
elsilacım en basit isim tahmini edilecek kişilerden bir drymstf :)
canım inş. müjdelerle gelirsiniz Rabbim yüzünüzü güldürsün
idrar testi ilemi öğrendin canım?
evet canm 7 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim 6. günde kanda baktrdım pozitif çıktı
maşallah hcg çok yüksekmiş,çünkü yumurtlama ile regl arasında 14 gün var bildiğim kadarıyla ve sen 7.gününde öğrendiysen ciddi anlamda erken..sanırım ikinci anneliğin tecrübesi
tatlım bende uzun bir süre tedavi gördüm,sonra bıraktım ama ara ara hep bu dönemleri yaşıyorum. Hiç bişey yokken bile sinirleniyorum.
canım benim inş yenisi gelecek, dediğin gibi umutsuzluk yokmalesef canım 2 hafta önce düştü:93:
bence bi destek alcam, bazen öyle dönemlerimiz oluyor, bende ilaç çok kullandım ama en güzeli destek alarak toparlamak.Kızlar ya 2 haftadır makyaj bile yapmıyorum hep keyifsizim, sürekli eşime kızıcak bişeyler arıyorum. İş yerinde hep söyleniyorum. Normalinde bakkala bile makyajsız gitmem, böyle ölü gibi geliyorum işe.Kıyafetlerimi hayatta 2. gün giymezdim, şimdi nerdeyse 3 gün aynı kıyafeti giyiniyorum. Sürekli gerginim mesela eşime falan içimden sürekli kızıp sinirleniyorum.Bişey yapmasa bile eski yaptıkları geliyo, yada görümcelerim aklıma geliyo. Sürekli böyleyim, bi ağlamaklıyım. Pskoloğa gidiyimmi artık. Önceden anti depresanlar çok sakinleştirmişti beni, rahatlamıştım ama yeniden mi başlıyım acaba. Bebek varsa nolur kafam o kadar karışıkkı 2 haftadır enkaz gibiyim.:85::85::85::85:
erken doğumda kayebttiğin miydi yoksa canımBenimki de ikizdi sağ kasığım ve belimin sağ tarafında batma olmuştu...
ayyy nerden dedim arkadaşa ya,siparişi vermez olsaydım,birazdn gelcekmiş,çok sabırsızlandım ya
canm bende bata 15 gün kala aynı senin gibiydim herkese bağırıyodum çok gerhindim karnımın agrısı belim ağrısı göğüslerimin sızısı taki pozitifi görene kadar ama hala duygular bi ağlama geliyo bi gülme bi sinir çok farklı inşallah senn bu durumun bebişe işarettir canm arkadaşım
Allah yardımcınız olsun canım,ben de öyleydim benim biraz da troittenmiş,şimdi düzeldi,boşu boşuna lustral içmişim
tatlım bende uzun bir süre tedavi gördüm,sonra bıraktım ama ara ara hep bu dönemleri yaşıyorum. Hiç bişey yokken bile sinirleniyorum.
inşallah hayatım. Aslında burası da pskolojimi bozdu. Bu kadar çok kafama takmıyodum, sıkmıyodum kendimi. Bi süre gelmesem aslında daha iyi olucak gibi. Bebek fikrindende uzaklaşmak istiyorum. Eğer hamile olmazsam buraya gelmiycem daha.
canım sana tahlilimi gösterdim işte. O da normal gibi ama akşam gitcem bakalım doktora o şüpheleniyo troitten ama. Akşam olsunda bi artık kısmet diyorum
Allah yardımcınız olsun canım,ben de öyleydim benim biraz da troittenmiş,şimdi düzeldi,boşu boşuna lustral içmişim
bendede çok kasık ağrısı olmuştu hiç belli olmaz belki hamişsindirsabahları ateşini ölçsene eğer gebelik varsa ateşin normalden çok çıkar dil altından sabah 6ile 8 arası hep aynı saatte sana bi fikir verir buda sıkma canını
tatlım ateşim hep 36.5 civarı ölçüyorum zaten. Yumurtam çatladığında 35.0 e düştü ondan beri 36.5 civarı hep.Dil altından sabah 6.30da ölçüyorum:85::85::85:
canım benim rabbim sanada bizede herkesede bu güzel duyguyu nasip etsin inş.Hayırlısıyla hamiş kalda 9 ay yat gerekirse, ama umutsuz olmayalım tamam mı canım ? biliyosun umutsulukta bebişler gelmiyorEvet _CandaS_cım ikizleri kaybettimbende rahimağzı yetmezliği varmış normalden de iri oldukları için taşıyamamışım. Şimdi tekde olsa ikizde olsa dikiş atılacak ve yatıcam ama hiç gözümde değil bi olsa 9 ay yatmaya razıyım İsyan etmiyorum ama Rabbim istemeyene dolduruyo bizlere de böyle aratıyo hakkımızda hayırlısı Rabbim isyan ettirmesin...
kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
bende 9 ay kadar önce 7 haftalık düşük yaptım.sonra doktor 6 ay çocuk düşünme yoksa düşük riskin fazla olur deyince üç aylık korunma iğnesi olan depo provera yaptım.onunda etkisi üç ay bittikten sonra bi üç ay daha sürüyomuş.sadece bi defa yaptığım için iğnenin etkisinden kurtuldum şimdi. geçtiğimiz aylarda tekrar doktora gittim bütün testler normal çıkınca doktor bi üç ay bekle doğal yoldan hamile kalbilirsin dedi. yarın hastalanmam gerek ama inşallah olmam.
dün çok ciddi şekilde başım döndü sabah saatlerinde öğlene kadar sürdü.ağzımda tat değişikliği var.bugünde kasıklarım ağrıyo ve sağ kasığımda batmalar oluyo.gögüslerimde hafif ağrıda var ama bunlar adet belirtisiyle aynı değilmi? ha bide ateşimi düzenli ölçmedim ama 20.günden sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle ölçtüm.ateşim genel olarak yüksek çıkıyo ama dün 36,5 idi bugün 36,4 çok farkedermi bu acaba?tavsiyelerinizi ve yorumlarınız bekliyorum.
rica ederim canım ne demek :)
ya size tekrar bişey sorcam, şimdi genelde öğüs ağrısı çekenlerde birde damar belirmiş, sabah handenin dediği kafama takıldı.İlla damar çıkıyormusalıklı gebeliklerde? Benim ilk gebeliğimde de damarsızdı, şimdide eğer hamişsem yine damarsız.İlkinde kalp atışı yoktu, ama dış gebeliklerde de damar olmuyomuş sanırım öylemi? Bunu bile var mı? eğer öyleyse sağlıksızsa inş hamiş değilimdir yeniden aynı sıkıntıları yaşayıp kendime korkular üretmek istemiyorum
ya kıslar bişi sorcam bu sık sık tuvalete cıkma olayı bende daha önce hiç olmazdı adet belirtilerim arasında da yoktu normalde bugün ya da 2 gun içinde hastalanmam gerekiyo ama ben hiç adet sancısı cekmiyorum cok farklı bişi var kasıklarım batıyo göğüslerim coook acıyo (ki bu bende asssla olmayan bişeydi adet dönemlerimde bile) ama öle upuzun yesil damarlar yok bende böle küçük küçük kılcal damarlar cıktı şiştiler azcık zaten küçükler o yuzden aşırı sıstiler diyemiyorum bi de agzımın içinde böle diş etlerimin diplerinden gelen metalikimsi bi tat var naapcam ben bunlar adet belirtisimidir eger öyleyse neden 11 yıl sona cıktıki:))
Kızlar ya 2 haftadır makyaj bile yapmıyorum hep keyifsizim, sürekli eşime kızıcak bişeyler arıyorum. İş yerinde hep söyleniyorum. Normalinde bakkala bile makyajsız gitmem, böyle ölü gibi geliyorum işe.Kıyafetlerimi hayatta 2. gün giymezdim, şimdi nerdeyse 3 gün aynı kıyafeti giyiniyorum. Sürekli gerginim mesela eşime falan içimden sürekli kızıp sinirleniyorum.Bişey yapmasa bile eski yaptıkları geliyo, yada görümcelerim aklıma geliyo. Sürekli böyleyim, bi ağlamaklıyım. Pskoloğa gidiyimmi artık. Önceden anti depresanlar çok sakinleştirmişti beni, rahatlamıştım ama yeniden mi başlıyım acaba. Bebek varsa nolur kafam o kadar karışıkkı 2 haftadır enkaz gibiyim.:85::85::85::85:
canım valla ben bilemiyrum ki pek, arkadaşlar yardımcı olabilir inş.ve inş hamişsindir...
canım çok güzel bide sabitlendiyse süper inş. gelir bebişingenelde yumurtladıktan 7 gün sonra yerleşme düşüşü olur buna dikkat ettinmi herkeste olmaz ama hamişlik için büyük işarettir bu
saracım canım belirtilerin aynı benimkilere benziyo inş. bitanem yiğenim yoldadır Allahın izniylekızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
bende 9 ay kadar önce 7 haftalık düşük yaptım.sonra doktor 6 ay çocuk düşünme yoksa düşük riskin fazla olur deyince üç aylık korunma iğnesi olan depo provera yaptım.onunda etkisi üç ay bittikten sonra bi üç ay daha sürüyomuş.sadece bi defa yaptığım için iğnenin etkisinden kurtuldum şimdi. geçtiğimiz aylarda tekrar doktora gittim bütün testler normal çıkınca doktor bi üç ay bekle doğal yoldan hamile kalbilirsin dedi. yarın hastalanmam gerek ama inşallah olmam.
dün çok ciddi şekilde başım döndü sabah saatlerinde öğlene kadar sürdü.ağzımda tat değişikliği var.bugünde kasıklarım ağrıyo ve sağ kasığımda batmalar oluyo.gögüslerimde hafif ağrıda var ama bunlar adet belirtisiyle aynı değilmi? ha bide ateşimi düzenli ölçmedim ama 20.günden sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle ölçtüm.ateşim genel olarak yüksek çıkıyo ama dün 36,5 idi bugün 36,4 çok farkedermi bu acaba?tavsiyelerinizi ve yorumlarınız bekliyorum.
yapma buralar sensiz olmaz canm bende bi ara burdakileri okudukça pisikopata bağlamıştım biliyosun ama sayenizde atlattım hem sen bizsiz yapamazsınkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah hayatım. Aslında burası da pskolojimi bozdu. Bu kadar çok kafama takmıyodum, sıkmıyodum kendimi. Bi süre gelmesem aslında daha iyi olucak gibi. Bebek fikrindende uzaklaşmak istiyorum. Eğer hamile olmazsam buraya gelmiycem daha.
canım sana tahlilimi gösterdim işte. O da normal gibi ama akşam gitcem bakalım doktora o şüpheleniyo troitten ama. Akşam olsunda bi artık kısmet diyorum
canım seninde troidinmi var bendede hipotroid var:26:
tabi canım haklısın herkeste aynı belirtiler olmaz ama yinede dpğru dua etmeme vesile oldun :)canım şart diye bişi yok. annemde ablamda olmuş damar olayı.. mesela ben kimyasalda görmedim.. bu kadar çıksaydı kesin görürdüm.. herkeste farklı oluo değişio belirtiler biliosun cnm
nazlım sende bebek olması olası biliosun.. olmasa bile.. dr a gitmeden ben sana ilaç aadı vercem al.. 2hafta kullan ( çok hafif aslında sen kendi kendine iyileşicen) o sadece ilaç aldım ii oldum rahatlığı kafanda olcak.. bende gittim o yüzden kilo aldım zaten antidepresanlar ve sigara bıraktığım için..
ama yinede herşey insanda bitio diim..bu arada belirtilerin az değil. tamam umutlanma kendini olumsuza hazırla olumlu olursa süpriz olsun tatlım...
KIZLAR HERHALDE BİRAZDAN ADET OLCAM BEN.. BÖLE BİR KASIK YUMURTALIK AĞRISI OLAMAZ.. KARNIMA DOKUNAMIYORUM BİLE.. 9 GÜN VAR DAHA.. GÖĞÜSLERİM SIZIM SIZIM..
teşekkür ederim canım.inşallah bende isteyen herkese de bir an önce bebeğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?