Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım az sabret ve kesinlikle kimseye söyleme geçen ay ben tamam dedim kesin bebek var ne oldu biliyomusun 6 gün erken regl oldum okadar üzüldümki eşimde bende az sabredin ben bu ay akıllandım

benimde geçen regli döneminde kahrengi akıntım ve herzamankinden daha kısa süren reglim oldu... 10 gündür falan sol kasığımda ağrı var ... ara ara da midem bulanıyo... sonuç negatiff...

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım ya inşallah hemencecik kavusursun kuzuna

canım az sabret ve kesinlikle kimseye söyleme geçen ay ben tamam dedim kesin bebek var ne oldu biliyomusun 6 gün erken regl oldum okadar üzüldümki eşimde bende az sabredin ben bu ay akıllandım

aman allah korusun ya en korktuğum şey inan bu şekilde hayal kırıklığına uğramak (
rabbım yanıltmasın,o zaman kendi bedenine,belirtilerine bile güvenemiyor insan değilmi

Merhaba bayanlar hamile olduğumu öğrendim. Belirtilerim belki size yardımcı olur. Aynı regl olucakmışım gibi ağrım vardı. Sivilceler aynen çıktı. Göğsüzm sızlıyodu yine aynı regl olucakmışım gibi. Hatta bi gün öyle ağrım geldi ki regl olucam sandım ama olmadım yerleşme kanaması tarzında lekelenme falanda olmadı 8 gün geçti geçince bende şüphelenip test yaptım pozitif. Bi tane daha yaptım oda pozitif. Hala daha adet olucakmışım gibi. Benimki beklenmedik kazara bi hamilelik kendimi hiç hamilemiyim acaba diye dinlememiştim. Hep regl olucakmışım gibiydi herşey anlıcanız. Dilerim Allah tüm bebek dileyenleri en kısa zamanda meleklerine kavuşturur.

Son düzenleme:

canım ya yapma böyle bol dua et bence inşallah hamilesindir ya ama unutma herkesden daha degerli biri var oda eşlerimiz yeri geldiğinde anne bebemızdan bile degerli oluyolar

hayırlı olsun canım

aman allah korusun ya en korktuğum şey inan bu şekilde hayal kırıklığına uğramak (
rabbım yanıltmasın,o zaman kendi bedenine,belirtilerine bile güvenemiyor insan değilmi

canım gittik dalin aldık tamam erspiri olsun die ama o dalin bile çok heycanlandırmıştı bizi

çok şanlısın ve ltf kıymetini bil,sana erkenden kavuşmak isteyen,sabırsızlık çeken bir meleğin var ki haber vermeden geliyor
tebrik ederim arkadaşım,darısı başımıza inşallahhh

Christian

Merhaba bayanlar hamile olduğumu öğrendim. Belirtilerim belki size yardımcı olur. Aynı regl olucakmışım gibi ağrım vardı. Sivilceler aynen çıktı. Göğsüzm sızlıyodu yine aynı regl olucakmışım gibi. Hatta bi gün öyle ağrım geldi ki regl olucam sandım ama olmadım 8 gün geçti geçince bende test yaptım pozitif. Bi tane daha yaptım oda pozitif. Hala daha adet olucakmışım gibi. Benimki beklenmedik kazara bi hamilelik kendimi hiç hamilemiyim acaba diye dinlememiştim. Hep regl olucakmışım gibiydi herşey anlıcanız. Dilerim Allah tüm bebek dileyenleri en kısa zamanda meleklerine kavuşturur.

CANIMMM COK SEVINDIM ALLAH SAĞLICAKLA TAMAMINA ERDIRSİN :64
BILGI VERDIGIN ICIN AYRICA TESEKKUR EDERIMMM CANIMMM BZİLER İÇİNDE DUA ETTT DARISI BİZLEREEE İNŞALAHHHH

şuan kötüyü düşünmek istemiyorum,kendimi hazırlamaya çalışsamda..
ama bende emzik almaya gidicektim , eşim istedi

canım inan çok çok çok isterim inşallah hamilesindiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr veee sanada mendiller sallarızzzzzzzzzzzzzzz

Bu ay'ı da pas geçtik (

Selam kızlar topikten bayağı bir uzak kaldım , açıkçası kendi kendime herşeyden etkilenerek psikolojimi çok bozdum bu yüzden biraz uzak kalmak istedim.Şimdi kafam çok daha rahat herşeyi olacağına bıraktım ,yine regl oldum bu ay,darısı önümüzdeki aylara inşallah.

Bu arada okuyorum geçmiş sayfaları yeni arkadaşlar katılmış aramıza , yeni hamişlerimiz olmuş herkesi tebrik ederim.Önemli bir konuda fikir vermek istiyorum kızlar size ; bu yerleşme kanamasına adapte olmayın sakın herkeste olmayabiliyormuş doktorum dedi hatta yumurtlama günlerinden sonra illa belirti de bekleme dedi sadece regl olmazsan test yaparız dedi.Ben yumurtlama takibine gidiyorum doktora herşey normal ama henüz bişey yok.Psikoloji bu işte çok fazla etkili çok takmayın kafaya lütfen kendinizi de dinlemeyin sonunda hayal kırıklığı ve üzüntü var.

Allahtan herkese tez vakitte hamile kalmalarını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…