Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet tarihi hakkında
slm arkadaşlar bişey merak ediyorum benim adet tarihim iyice düzensizleşti.son 3 aydır.geçen ay 26 ocakta hafif bir leke şeklinde geldi sonra 2 gün öle sürdü bende hamileyim sandım.sonra 28inde birazcık daha geldi ve 31inde tam olmaya başladı.şimdi benim merak ettiğim benim adetimin ilk günü nezaman.bugün test yaptım ve negatif çıktı.hiçbir belirtim yok sadece gaz şişkinlik bazen adet olacakmışım gibi bir his var geçen haftadan beri.ama ne adet oldum nede hamilelik çıktı.bide dün birazcık kasık ağrısı vardı bugün yok ama.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Ben kaçar arkadaşlar herkese hayrlı akşamlar yarın görüşürüz inş. :80:

Kızlarrrr

sümük gibi uzayan beyaz şeffaf bir akıntım var.. Afedersiniz sildikçe uzuo kesilmioı....

Allahım bu 9 gün nasıl geçecek bana ya..

Neden 10 dk da bir mesaj atabiliyorum ya sıkıldım..

Elsila cım..

Görüşmek istdikten sonra fırsatlar yaratırız.. Sen ankaraya ben izmire bir şekilde geliriz yolumuz düşer araşırız elbet..

Aşk çok güzel.. Ben eşimi 10 yıldır tanıdığım için bişiler sanki yerini sevgiye bırakmıştı.. Ama bu kimyasal gebelikte yaşadıklarım sayesinde adama tkr aşık oldum. Tutkulandım. çocuklaştım..

Alah başlarımızdan eksik etmesin. Kızsakta bağrısakta seviyoruz anacımmm seviyoruz...

canım hiç sorma vallahi ya. Günlük ped koyuyorum sırılsıklam, artık üzerine bide peçete sarıyorum pedin. Su gibiyim bende

onu bende yapıyorum ped işini dayanmıo zaten.. Artı pedin kenarlarından kilodumu ıslatmayı başarıo.. Walla ağrımda varya herhalde regl oldum diye gittim wc ye.. Yokk.. Anam..

Kızlar hepimiz toptan güzel haber versek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…