reglı oldun canım yoksaaa
oldum canım 26 sında beklerken 22 sinde oldum erken yumurtladım bu ay.sen ne durumdasın takip edemedim ne zamandır varmı gelişme ?
Oldum canım 26 sında beklerken 22 sinde oldum erken yumurtladım bu ay.Sen ne durumdasın takip edemedim ne zamandır varmı gelişme ?
Kızlar bişey daha söylicem , ben doktor kontrolünde yumurtlama takibine başlamadan önce yumurtlama günlerimi akıntıya ve bir sonraki reglime göre tahmin ederdim ama ilginç olan bu ay beklediğimden çok erken yumurtlamışım, doktor alttan muayene ederken reglimin 9.günü yumurtlayacağımı söyledi ve 12.gün gittiğimde yumurtlama tamamlanmış dedi , dolayısıyla geçen aya göre 4 gün erken regl oldum ben.Size tavsiyem regli biter bitmez günaşırı ilişkide bulunun ki garanti olsun kaçırmayın yumurtlama günlerini.Herkeste aynı olmayabiliyor kimi erken yumurtluyor kimi geç.
kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum..lekelenmem azar azar pazardan beri dvm ediyor..
en son 28 ocakta hastalanmıştım..
karımın mide kısmı çok ağrıyor,kramp gibi..
çok bitkinim,solgunum,gögüslerim damar içinde ki benim gögüslerim çokkk büyük olmasına ragmen..
ve üşümüyorum fakat titriyor içim sürekli,ayrıca sol kacığıma batar giriyor yaklaşık 7-8 gündür ilk defa hayatımda..
hamilemiyim yoksa üşütüyormuyum yaa sizce bana neler oluyor
kızlar kuyruk sokumunda ağrı hamilelik belirtisi mi?
kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum..lekelenmem azar azar pazardan beri dvm ediyor..
en son 28 ocakta hastalanmıştım..
karımın mide kısmı çok ağrıyor,kramp gibi..
çok bitkinim,solgunum,gögüslerim damar içinde ki benim gögüslerim çokkk büyük olmasına ragmen..
ve üşümüyorum fakat titriyor içim sürekli,ayrıca sol kacığıma batar giriyor yaklaşık 7-8 gündür ilk defa hayatımda..
hamilemiyim yoksa üşütüyormuyum yaa sizce bana neler oluyor[/QUOT
herkezin belirtileri farklı olabilir ama gecen hafta bende aynısını yaşadım pazartesi günü kan testi yaptıgımda positif cıkmıştı sende yapsana inşallah
CANIM EVET HAMILELIK BELIRTISI OLABILIR COGU KISIDE DE VARDI BOLE BELIRTILER OKUDUKLARIMA GORE TABIKI SUNUDA DUSUN KISIDEN KISIYE FAK EDIYORR CANIM İNŞALLAH BEBİŞİN SENLEDİRRR
CANIM BENIMDE KAC GUNDUR OLE KUYRUK SOKUMUMA KADAR AGRI VAR BENDE OTURUS SEKLIMDENMIDIR ACABA DIYORDUMM CANIM İNŞALLAH HAMİŞİZDİRR
inşallah canım yaaaa.benim başka hiç bir belirtim yok şuan.bu ağrı da 2 saat önce başladı
inşallahh bakalım ve gorelım neler olucakksenın ne zamannn beklenmeyen reglı gunun
herkese iyi akşamlar kızlar biraz uzak kaldım topikten depresif hallerdeydim toparlayamıyorum kendimi yeni bir dönem başladı benim için hep gün aşırı ilişkiye giriyoduk artık hergün ilişkiye girme kararı aldık hafta sonları sabah akşamartık bu ay olsun istiyorum çok sinirlerim yıprandı hamile gördümmü aglamaya başlıyorum ve hamile arkadaşlarla knuşmak istemiyorum ne yapıcam kızlar çok fenayım
herkese iyi akşamlar kızlar biraz uzak kaldım topikten depresif hallerdeydim toparlayamıyorum kendimi yeni bir dönem başladı benim için hep gün aşırı ilişkiye giriyoduk artık hergün ilişkiye girme kararı aldık hafta sonları sabah akşamartık bu ay olsun istiyorum çok sinirlerim yıprandı hamile gördümmü aglamaya başlıyorum ve hamile arkadaşlarla knuşmak istemiyorum ne yapıcam kızlar çok fenayım
3 mart canım.senn ne zaman?
canım once morellı olman lazım olumlu dusunmen lazım cok sıkma canını bılıyorum cok zor senın suan yadadıklarını bende 4 ay oncesınde yasadım ama her kendımı uzdugumde hep negatıfle sonuclandı canım cok yıpratma hayırlısı cunku herseyın yerı ve zamanı var demekkı bızlerde zamanımızı beklıyoruz dua edelımde daha fazla bekletmesın kuyruklularımızz
senınde az kalmıs canım ben eger bır degısıklık olmazsa 1.mart inşallah reglı haberlerı yerıne hamişşş haberlerı verırız peşpeşeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?