hadi öpüyorum hepinizi kızlar. Artıkın iyi akşamlar. çıkarım bende 5-10 dakikaya.
onu bende yapıyorum ped işini dayanmıo zaten.. Artı pedin kenarlarından kilodumu ıslatmayı başarıo.. Walla ağrımda varya herhalde regl oldum diye gittim wc ye.. Yokk.. Anam..
Kızlar hepimiz toptan güzel haber versek???
Kızlarrrr
sümük gibi uzayan beyaz şeffaf bir akıntım var.. Afedersiniz sildikçe uzuo kesilmioı....
Allahım bu 9 gün nasıl geçecek bana ya..
aynısı bendede 2 gündür var canım yaaa bende aynı adetgibi akıntısı ama yok bişey
ayrıca birşey sorucam ben hergün ilişki hamile kalmayı zorlaştırıyormu
evet canım. Sperm kalitesi düşüyor çünkü
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz oncekı sayfaları okuyamadımmm cok yorgunummm varmı guzel haberlerrr
aynısı bendede 2 gündür var canım yaaa bende aynı adetgibi akıntısı ama yok bişey
ayrıca birşey sorucam ben hergün ilişki hamile kalmayı zorlaştırıyormu
tatlım bizçıkarken sen geliyosun. Vardiyalıçalışıyo gibiyiz =) gündüz gözüyle bi gelde yüzünü görek
Neden 10 dk da bir mesaj atabiliyorum ya sıkıldım..
Elsila cım..
Görüşmek istdikten sonra fırsatlar yaratırız.. Sen ankaraya ben izmire bir şekilde geliriz yolumuz düşer araşırız elbet..
Aşk çok güzel.. Ben eşimi 10 yıldır tanıdığım için bişiler sanki yerini sevgiye bırakmıştı.. Ama bu kimyasal gebelikte yaşadıklarım sayesinde adama tkr aşık oldum. Tutkulandım. çocuklaştım..
Alah başlarımızdan eksik etmesin. Kızsakta bağrısakta seviyoruz anacımmm seviyoruz...
öfff ağlamaktan şiştim resmen bi tek burda oyalanıyorum
tatlım bizçıkarken sen geliyosun. Vardiyalıçalışıyo gibiyiz =) gündüz gözüyle bi gelde yüzünü görek
bu gün ağlama faslını bitirdik,bütün topic ağladı yeter kızlar silkinin biraz ağlamak yok artık,güzel haberler bekliyoruz biz,bebişlerimizde üzmeyelim daha fazla...
Gülün bakıyım hadi eller havayaaa tey tey tey:92: :92:
sevser senin avatar güzeldi zaten ama gözümüz gönlümüz açıldı bunu da ekleyince.
benim damarlar tamamında var ve sızlıyo ama sanırım ben hamile değilimama bu damarlar neden çıktı o zaman bu kadarı da psikolojik olursa pes derim...
kıslarrrrr olabilirmi yaa varmıdır gerçekten belimde de sırtımda da kasıklarımda da ağrı var
ne olur beni okuyun cvp verin(( biyandanda ede temizlik yapıyom başım döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?