Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hadi öpüyorum hepinizi kızlar. Artıkın iyi akşamlar. çıkarım bende 5-10 dakikaya.

kendine dikkat ediosun bende yarın temizlik yapcam ama dikkatlice.. Hatta ilk defa elektrik süpürgesini eşimden rica ettim yapcak umut ediyorum...

Pzt.. Gzel bir güne güzel haberlerle başlarız inşş.. öptüm şekerim.. Bende kaçıyorum 10 dk yaa

Ben üşüttüm tatlım ya, galiba ondan hem bu kadar sancım var kasıklarımda hemde akıntım. Aslında biraz sıcak suya koysam ya ayaklarımı iyi gelir bellki diyorum ama bakalım.:26:

Kızlarrrr

sümük gibi uzayan beyaz şeffaf bir akıntım var.. Afedersiniz sildikçe uzuo kesilmioı....

Allahım bu 9 gün nasıl geçecek bana ya..

aynısı bendede 2 gündür var canım yaaa bende aynı adetgibi akıntısı ama yok bişey

ayrıca birşey sorucam ben hergün ilişki hamile kalmayı zorlaştırıyormu

aynısı bendede 2 gündür var canım yaaa bende aynı adetgibi akıntısı ama yok bişey

ayrıca birşey sorucam ben hergün ilişki hamile kalmayı zorlaştırıyormu

evt canım 2 günde bir mümkünse sabah saatlerinde en kaliteli spermler oluomuş:)

tatlım bizçıkarken sen geliyosun. Vardiyalıçalışıyo gibiyiz =) gündüz gözüyle bi gelde yüzünü görek

he walla.. Sana devredioruz sayfayı cnm minarcım bizler yavaş yavaş kaçıoruz:)

bende msj bekliyorum meğer buradaymış
haklısın canım,darısı bizim başımıza inşallah..
iyiki varsınız ay bide güzel haberleri alsak,bide topic olmasa, yazışmasak cidden zaman hiç geçmicek

öfff ağlamaktan şiştim resmen bi tek burda oyalanıyorum

bu gün ağlama faslını bitirdik,bütün topic ağladı yeter kızlar silkinin biraz ağlamak yok artık,güzel haberler bekliyoruz biz,bebişlerimizde üzmeyelim daha fazla...
gülün bakıyım hadi eller havayaaa tey tey tey:92::92:

tatlım bizçıkarken sen geliyosun. Vardiyalıçalışıyo gibiyiz =) gündüz gözüyle bi gelde yüzünü görek

tatlım sormaa işte oluyorum kamu oldugu ıcın gunduz takip edemiyprum sizzzii malesef anca bu saatte gırebılıyorum ama bu seferde kımse olmuyorrr c.tesı pazar ancaa tam anlamıyla takip ediyorummm

kızlar bugün dr gittim kontrole eğer kontrole gitmediyseniz ultrason falan yaptırıp baktırmadıysanız mutlaka gidin derim çünkü neden olmuyor birşey mi var acaba diye düşünmek yerine işin uzmanıyla konuşmak daha bir rahatlatıyor insanı dr. söylediği ilk şey stres yapma düşünme rahatla ve sat tan itibaren 10-14 . günleri boş geçirme oldu mesela ben günleri hep kaydırmışım yanlış düşünmüşüm 10.gün bana hep erken gelirdi..sonra bir sorunum olmadığını öğrenmek de çok rahatlattı ve ayrıca dr 7-8 aydır olmamasını da hiç sorun etmedi..daha çok zaman var dedi ve ben 30 yaşında bir bayanım..yani geç kalanlardan..sanırım gebe kalmadan insanın kendine bir dr bulması şartmış..özellikle bizim gibi uğraşanlar için..geç kalanlar için..Allah herkese nasip etsin inşallah ne zaman ve nasıl hayırlı olacaksa

benim damarlar tamamında var ve sızlıyo ama sanırım ben hamile değilim ama bu damarlar neden çıktı o zaman bu kadarı da psikolojik olursa pes derim...

işte ben pes ettim canım ya artık dinlemiyorum kendimi geçen ay eşime rezil olduğumlada kaldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…