Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tek erkenci ben değilmişim :)
uykumu düzene sokmaya çalışıyorumda sabah 6a da kaltım :)
nazlı doktora gittinmi tekrar
tahlil yaptırmıştın en son

yeni gördüm bunu :)
iyi ne güzel işte durmak yok yola devam
zaten sen daha öncede gebelik yaşadığın için sorun olmadığı belliydi

bende aynı canım bian önce adet olsam da rahatlasam diyorum ama yok. bugün yine gidemiyoum doktora. 8. gün bugün çatlamak üzereyim artık ama hala yok

Bu arada sonuçlarım temiz çıktı, gebeliğe engel olucak bişey yok

çok sevindim cnm inş en kısa zamanda mutlu haberlerini de alırız

yeni gördüm bunu :)
iyi ne güzel işte durmak yok yola devam
zaten sen daha öncede gebelik yaşadığın için sorun olmadığı belliydi

2 tane düşüğüm olduğu için neden düştüğü araştırılsın istedim. Bide ilk düşükten sonra 3 yıl geçtikten sonra hamile kaldım 2.ye. buda öyle olsun istemedim. Aynı doktorum yoktu. Olsa o daha iyi bilirdi ama başka hastaneye gitcem zaten 3 ay da olmazsa. Bu hastaneyi hiç sevmedim. doktor 3 ay içinde gebelik bekliyor zaten. bakalım kısmet işte. sabah eşim kahvaltı yapalım geç gidiyim işe dedi. Kahvaltı yaptık işe o bıraktı ondan erken geldim.

sen naptın nasıl hissediyosun kendini. Galiba ben fena üşüttüm.:2:

vallahi umutludeğilim yoksa bat 8 marta denk geliyo. Yumurtlama gününden önce ilişkilerimiz çok iyiydi ama yumurtlama günü ve sonrası pek kayda değer çalışma yapmadık. Zaten his yok,o yüzden hamişliği beklemiyorum ama biran önce olsada bizde yeni ayın çalışmalarına başlasak

işte ben pes ettim canım ya artık dinlemiyorum kendimi geçen ay eşime rezil olduğumlada kaldım zaten

Psikolojime helal olsun valla çok güzel oynadı benimle. Hadi bütün belirtilere psikolojik dedim ama göğüslerimdeki damarlar ve halkasının büyümesi neydi? Hadi ben görmek istediğimi gördüm diyelim eşim bile dedi ben demeden. Bugün iice geldi kanamam ve sancımda çok fazla buna rağmen dr.um hala benden kan tahlili istiyo eşim gelecek birazdan ve kan vericem ama hiç umudum yok kan verdiğimle kalacam

Bu arada herkese günaydın kızlar siz nasılsını bugün?

Ne güzel maaşallah Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş.

bana sen en kısa zamanda hamiş olcan gibi geliyor belkide hamişsindir
ben hissizleştim valla
üşütmemişindir inşallah
6 sımı 8 miydi senin bat az kaldı sanırsam
bende yeni çalışmalara başladım ha bu arada eşimle barıştık türlü türlü çin işkencelerinden sonra
ama bu sefer günlük çalışma yok canım ne zaman isterse

valla helal olsun.benimkide çok fena seninkinde aşağı kalmaz.damarsa damar herbişi var tek bebiş yok

ben kendimi denemek için adet döneminde devamlı kendimi dinledim ve kendi kendimi nasıl kandırdımı anladım
yani adet olmasam hamileyim diye tutturacam o derece aynı
yok daha psikolojim beni kandıramaz

canım benim bat 8 mart
bak tek ilişki ile bile hamile kalan bu kadar çok insan varken hergün hergün yapmanında pek alemi yok aslında ama:26:

ben kendimi denemek için adet döneminde devamlı kendimi dinledim ve kendi kendimi nasıl kandırdımı anladım
yani adet olmasam hamileyim diye tutturacam o derece aynı
yok daha psikolojim beni kandıramaz

yani pskoloji gerçekten etkiliyo. Bide vücudu dinlmiycen ama hissedebilicen. Ben bu hamileliğimi beklemiyodum mesela ama .çok erken hissettim. Yani belirtiden ziyade hissedebilmek önemli bence. Onun içinde diyorum ya ben bu ay hissetmyorum diye.

kesinlikle olacaksa tek iş tamamdır
işte insan olsun istiyorya ondan öyle hissetmek istiyor ne bilim nasıl bişey bu anlamadım gitti bakalım daha neler görecez
dur bakalım 8 mart gelmeden belli olmaz hiçbişey

kesinlikle olacaksa tek iş tamamdır
işte insan olsun istiyorya ondan öyle hissetmek istiyor ne bilim nasıl bişey bu anlamadım gitti bakalım daha neler görecez
dur bakalım 8 mart gelmeden belli olmaz hiçbişey

noluuur kızlar dua edin bana. Ben zaten hepiniz için dua ediyorum. Hepiniz için istiyorum bebek ama artık ben 3yıldır beklemekten yoruldum usandım.

noluuur kızlar dua edin bana. Ben zaten hepiniz için dua ediyorum. Hepiniz için istiyorum bebek ama artık ben 3yıldır beklemekten yoruldum usandım.
canm günaydınnn bu kadar üzme kendini sen bence bu ay hamişsinnnn ve sana ve tüm topikteki arkadaşalaraaaa çok dua ediyorum inşallah herkes bu ay hamiş patlaması yaşicakkkk bu topik yılının en çok hamilesiyle bu ay karşılaşıcakkkkkkkkkkk

İnşallah tatlım. Bu ayda bi geçseydi Ondansonra daha temkinli davranıcam bende. Akşam battaniye getirdim eşimin üstüne, bana diyoki niye hemen öyle taşıyosun doktor sana kendine dikkkat et heran hamile gibi dikkatli davran demedimi diyo
dedim bu ay geçsinsonra dikkatli davranırım. Bi bilse ben koltukları dolapları kaldırıp taşıyorum, temizlik yaptırmaz bana heralde

inşaallah canım önce Allahın izniyle olacak hepimizinde alacaz bebeklerimizi kucagımıza.
seni tahmin edemiyorum bile çünkü benim bu 6 ayım olacak ne hale geldim Allah hepimize sabır versin.
dile kolay 3 sene çok zordur eminim.bu duygu hiç bişeye benzemiyormuş.Allah vermedikçe de olmuyor insanın ne statüsüne bakıyor ne iyiliğine ne kötülüğüne zenginliğine fakirliğine dürüstlüğüne sahtekarlığına kültürüne imanına hiç bişeye bakmıyor.etrafıma bakıyorum hiç anne olmayı haketmicek insanlar var ama rabbim veriyor bir bildiği var demekki ama biz bilmiyoruz işte.onun için hep dua edelim bol bol.dayanma gücünüde rabbim versin hepimize.

aynen öyle ama rabbimin bi bildiği vardır, boşuna kucaklarımızı boş bırakmaz
zaten bi hamiş olıyım göbeğimi gere gere sürekli gezicem. Bu arada karnım çekiliyo içeri doğru sürekli. Acıyo göbekdeliğim

canm sen yinede dikkatli ol benm senden umudum var bu ay eşini dinle sen yinede dikkat ettt

göbek deliğin niye acıyor acaba daha önce olmuşmuydu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…